Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2005

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 35.

Apró, Adrián (2005) Magyarország csatlakozása az Európai Unióhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bajnai, Dr. Gábor (2005) A magyar munkajogi szabályozás közelítése az EU normáihoz, különös tekintettel a munkatörvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. tv. időközi módosításaira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Tamás (2005) A fogvatartott emberi jogai az Európai Emberi Jogi Bíróság gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Dr. Hajnalka (2005) A közösségi joganyag fordításával kapcsolatos egyes kérdések és gyakorlati problémák. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bangóné Átol, Zsuzsanna (2005) Az önkormányzati rendeletek jogharmonizációja és annak módszertana. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bankó, Ágnes (2005) Az Európai Unió Régiók Bizottsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beregi, Anita (2005) A külföldiek részvételével működő gazdasági társaságok szabályozása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borka, Zoltán (2005) Az Európai Unió regionális támogatási rendszere és a hazai gyakorlat. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Busch, András (2005) A tagállamok közötti kereskedelem érintettségének megállapítása az európai versenyjogi gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka, dr. Péter (2005) Közbeszerzés az Európai Unióban és Magyarországon különös tekintettel a jogorvoslati eljárások szabályozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Darvasi, Richárd (2005) A Schengeni Egyezmények és a Schengeni Végrehajtási Egyezmény alkalmazásának tapasztalatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Gábor (2005) A délszláv válság főbb nemzetközi jogi kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Kinga (2005) Egészségügyi vonatkozású kérdések kezelése az Európai Unióban - különös tekintettel az egészségvédelmi szabályozásra -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűsné Nagy, Ágnes (2005) A kábítószerrel kapcsolatos kriminálpolitika az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, dr. István (2005) A jogharmonizáció mibenléte, a magyar jogharmonizáció és a szoftverjog-védelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hubay, Attila (2005) Az európai elfogatóparancsra vonatkozó szabályozás az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Szabolcs (2005) Gyógyszerek kommunikációjának hazai és Uniós szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, dr. Huba (2005) A mezőgazdasági érdekképviseletek finanszírozásának és hatékonyságának összefüggései Magyarországon és az EU-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kulcsárné Dr. Kolbusz, Judit (2005) A semmisségi eljárás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszegfalvi, dr. Zsolt (2005) Környezetvédelem, hulladékgazdálkodás az Európai Unióban és Magyarországon a csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Maczkó, Dr. Havaska (2005) Az európai közösségi jog felelősségi rendszere egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makai, Dr. Adrián (2005) A zaj- és levegővédelem szabályozása az Európai Unió környezeti politikájában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Manzinger, Krisztián (2005) Autonómiamodellek Európában - tervek Erdélyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Martus, Zoltán (2005) Az értékpapírok nyilvános kibocsátása az Európai Közösségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Munzné Pácsa, dr. Cecília (2005) Az Európai Unió vám- és adópolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Suták, Anikó (2005) A nemzetközi elfogatóparancs, különös tekintettel az Európai Uniós szabályozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, Éva (2005) A kisebbségek védelmének szabályozása, különös tekintettel a spanyol modellre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ákos (2005) Az élethez és az emberi méltósághoz való jog kollíziójának jogi dilemmái az Európai Uniós jogfejlődésben és a magyar jogharmonizációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Anikó (2005) A szokásjog nemzetközi jogi vetületei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Dóra Diána (2005) Versenyjogi fogyasztóvédelem: a versenyjog szerepe a fogyasztóvédelmi politika rendszerében, versenypolitika és a fogyasztóvédelmi politika kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, György András (2005) Bűnügyi együttműködés az Európai Unióban (Az együttműködés büntető anyagi - és eljárás jogi vonatkozásai, valamint legfontosabb intézményei). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tomor, dr. Attila (2005) A géntechnológia alkalmazása az élelmiszer előállításában - jogi szabályozás Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vajger, Edit (2005) Az Európai Parlament az intézményi reformok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidéki, dr. Henrietta (2005) Az Európai Unió bevándorlási politikájának egyes kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Szilvia (2005) Az esélyegyenlőség jogi védelme az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. november 28. 10:00:52 CET.