Item where department "Nemzetközi Jogi és Európa-jogi Tanszék" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | F | G | I | J | K | M | N | O | S | T | V
Number of items: 23.

B

Bakacsiné dr. Pálinkó, Gabriella (2004) Adóügyi együttműködés az Európai Közösségen belül : a magyar szabályozás a leendő tagság tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csurgó, Edit (2004) Általános forgalmi adó az Európai Unióban és Magyarországon a csatlakozás évében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Bernadett (2004) Menekültek helyzetének jogi szabályozása Magyarországon összehasonlítva Németország érvényes szabályozásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Hajnalka (2004) Jogharmonizáció a magyar versenyjog területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Tímea (2004) A munkaerő szabad áramlása a közösségi jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gyürki, Anikó (2004) A jogharmonizáció "mibenléte"; a magyar jogharmonizáció valamely kérdése. Környezetvédelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöry, Ágnes (2004) Az Európai Bizottság és a munkáját segítő hivatalnoki kar. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görgényi, Nóra (2004) A "jogharmonizáció" mibenléte és a magyar társasági jog "harmonizációja". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Izsó, István (2004) A személyek és a szolgáltatások szabad áramlása az Európai Unióban, különös tekintettel az ügyvédi vonatkozásaikra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, László (2004) A NATO délszláv akciójának nemzetközi jogi megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kerekes, Ferenc (2004) Az Európai Unió és a sport viszonyának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kremser, Péter (2004) A nemzetiszocialista külpolitika 1933-1939. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kukovecz, Máté (2004) A lisszaboni stratégia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madaras, Anna (2004) Kisebbségvédelem Magyarországon a II. világháború után - A nemzetközi kisebbségvédelmi rendszer hatásai a magyar jogalkotásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Massay, Zoltán (2004) Az Európai Konvent és az Európai Alkotmány szerepe az Európai Integrációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Eszter (2004) Terrorizmus és nemzetközi jog. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Judit Pálma (2004) Állattartás, állatvédelem és jogharmonizáció a magyar jogban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orosziné Dr. Polner, Kinga (2004) Jogharmonizáció a hulladékgazdálkodás területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sonkoly, Gábor (2004) Az ENSZ békefenntartó tevékenysége különös tekintettel az 1990 utáni időszakra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szögi, András (2004) Az Európai Alkotmányszerződés tervezete és azzal összefüggő közjogi jogharmonizációs feladatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Emese (2004) A büntetőeljárás garanciái az Európai Emberi Jogi Bíróság Joggyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Török, Béla (2004) Korlátolt Felelősségű Társaság alapítása, az Európai Uniós irányelvek, a magyar szabályozás és jogalkotás tükrében. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

V

Váczi, Magdolna (2004) Esélyegyenlőség az Európai Unióban, jogharmonizációs feladatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 07:18:43 CEST.