Item where department "Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete" and date of item 2020

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | K | M | N | O | R | S | T | V | Z
Number of items: 46.

A

Adorján, Alexandra (2020) A munkanélküliség alakulása válságok idején és annak kezelési lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Atesán, Alexandra Anett (2020) Adatkezelés és adatvédelem a munkaviszony során, különös tekintettel a munkaviszony létesítésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balogh, Nikolett (2020) Teljesítményértékelő rendszer bevezetésének sajátosságai a kisvállalkozásoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Fanni (2020) Az atipikus foglalkoztatási formák, fokozott figyelemmel a munkaerő-kölcsönzésre és az iskolaszövetkezetekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berente, Réka (2020) Női munkavállalás a családtámogatás jegyében Magyarországon a XX. századtól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Blága, Csilla (2020) Bérjellegű támogatások, mint aktív foglalkoztatáspolitikai eszközök működése Paks járásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bohák, Ferenc (2020) A munkavállalói igények figyelembevételével kiválasztott képzés szerepe a munkavállalói elkötelezettség és motiváció növelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Búza, Ivett Lilla (2020) Egy hátrányos helyzetű Csongrád megyei település pályázati lehetőségei a felzárkóztatás tükrében, a közfoglalkoztatásban elért eredményei és jövője a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányiné Molcsányi, Petra (2020) A foglalkoztatáspolitikai eszközök működése járványhelyzet idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Döme, Tímea (2020) Munkáltatói márkaépítés felértékelődése a fiatal generációk munkaerőpiaci helyzetének tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdősi, Evelin (2020) A munkavállalók egyéni értékeinek figyelembevételének jelentősége a vállalati értékrendszer kialakításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Bence (2020) Magyarország állampolgárainak és munkavállalóinak kapcsolata az Európai Unióval és az Egyesült Királysággal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gulyás, Kristóf Richárd (2020) Munkavállalói érdekképviseletek Magyarországon. Érdekérvényesítés békés úton és a munkaharc eszközeivel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás-Kis, Anna (2020) A beillesztési program hatásainak vizsgálata a munkaerő megtartására a Dél-Alföldi régió három iparvállalatának példáján elemezve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hetényi, Tünde Andrea (2020) A dohányzás, mint káros szenvedély a fiatalkorúak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kerti, Petra (2020) Vállalkozóvá válás támogatása a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Izabella (2020) A munkahelyi pszichoszociális kockázatok, különös tekintettel a munkahelyi stresszre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kopasz, Flóra (2020) A munkaerőpiac modern kori kihívásai. Az ember legjobb barátjának szerepe a munkaerő megtartásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra (2020) Munkaerő-megtartás módszereinek elemzése a fizikai munkavállalók fluktuációjának csökkentése érdekében egy alföldi vállalat gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Kitti (2020) 18-28 év közötti fiatalok munkaerejének megtartása Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Minyóné Ábrahám, Gizella (2020) Nők a munka világában. Kisgyermekes nők a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Péter Pál (2020) Foglalkoztatáspolitikai eszközök a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Marianna (2020) Adatvédelem a munka világában, különös tekintettel a munkaviszony megszűnésre és a munkaügyi iratokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Viola (2020) A tudatosan kialakított vállalati kommunikáció gyakorlati értéke a vállalat életében és hatásai a fluktuációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Dániel (2020) Algyő Nagyközség Önkormányzata tulajdonában lévő egyes gazdasági társaságok vizsgálata munkaügyi szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oncsik, Tünde (2020) Vezetési stílusok és gyakorlatok hatásának vizsgálata a Békés megyében dolgozó vezetők és munkavállalók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Riczu, Andrea (2020) A munkavállalók személyes adatainak védelme a XXI. században, különös tekintettel a GDPR szabályaira, valamint a munkáltató munkavégzéssel kapcsolatos ellenőrzési jogára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Római, Brigitta (2020) A vállalatvezetés stílusának és gyakorlatának összefüggése a munkaerő-megtartással a szegedi Bishop & Co. Kft. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Seres, Petra (2020) A Z generációs diplomás új munkaerő munkavállalási célú belső vándorlása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sindely, Erika (2020) Magyarországi kisgyermekes nők lehetőségei napjainkban az atipikus munka világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Slajchó, Adél (2020) A konfliktus és annak hatékony kezelési módszere: az alternatív vitarendezés általánosságban és a munkaügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi, Gréta Julianna (2020) Adatvédelmi jog és adatkezelés a munkaerő-felvételi eljárás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Bianka (2020) A mesterséges intelligencia hatása a mezőgazdasági munkavégzésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Hajnalka (2020) A kockázatértékelés szerepe a munkabalesetek megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvassy, László (2020) A megváltozott munkaképességűek helyzete és lehetőségei a magyar munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegvári, Nikoletta (2020) Karrier lehetőség, mint munkavállalói motiváció a Z generációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Boglárka (2020) A Foglalkoztatási Szerv szerepe a 25 év alatti álláskeresők elhelyezkedésének segítésében a Kiskunmajsai Járásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Mizsei, Georgina Orsolya (2020) Támogatások és kihívások az édesanyák munkaerő piaci visszaintegrálásával kapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Milán (2020) Vállalatfejlesztés különböző kommunikációs módszerek használatával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Judit Mária (2020) Generációk közötti konfliktusok és dialógusok a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Turi, Judit (2020) HR eszközök érvényesülése a Sárréti Mazsorettek életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tárkányi, Zsófia Éva (2020) A munkabalestek hatása az egészségi állapot és a szociális ellátások tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Kitti Mária (2020) A vezetői és munkavállalói lét bemutatása a coaching szemléletű munkahely világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Lilien Annamária (2020) Sztrájkgyakorlat Magyarországon 2010 és 2019 között - a sztrájktörvény módosításának hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Patrik (2020) Generációs kihívások a munkaerőpiacon, motivációs eszközök a különböző generációk számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelei, Edit (2020) A kései gyermekvállalás okai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 08:19:49 CEST.