Item where department "Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | E | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Á
Number of items: 58.

B

Balogh, Angéla (2017) A betegjogok érvényesülése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, Bettina Réka (2017) A Z generáció, mint a jövő munkavállalói. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Nikoletta Regina (2017) Sérelemdíj. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Melinda (2017) A közalkalmazotti jogviszony létesítésére, megszűnésére és megszüntetésére vonatkozó szabályozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányi-Balogh, Tímea (2017) Munkaügyi ellenőrzések a munka- és pihenőidő nyilvántartással kapcsolatban 2010-2016 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eicherné Tanács, Melinda (2017) A magyar családtámogatási rendszer és ezek hatása a családokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Forrai, János (2017) A toborzás és kiválasztás kiemelt szerepe a nagyvállalatok szempontjából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gilinger, I. Attila (2017) Az állami tisztviselői törvény bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Györgyné Schilling, Ildikó (2017) Nagycsaládosok családtámogatása napjainkban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, István (2017) A motiváció szerepe a munkavégzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gálfi, Zsolt (2017) Egyház és állam viszonya, szerepvállalása a szociális ellátórendszer működtetésében, különös tekintettel az egyházi természetes, és jogi személyek tevékenységeire napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Göblyös, Éva (2017) Férfiből apa, nőből anya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Göttlinger, Gábor (2017) Anyagi ösztönzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Heczendorfer, Szandra (2017) A munkaerő-piaci kereslet és kínálat egyensúlyának hiánya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Henes, László Gergő (2017) A sportolók érdekérvényesítésének helyzete és szerepe Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Arnold (2017) Munkajogi alapfogalmak, a feketegazdaság és a munkaügyi ellenőrzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kassai, Zsuzsanna (2017) Az egyszülős családok helyzete Magyarországon. Egyszülős családok támogatásának, méltánylásának bemutatása a társadalom, a gazdaság és a jogszabályok vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Bettina (2017) A munkanélkülivé válás lélektani hatásai és az azt követő visszatérés az aktív munkaerőpiacra Okányban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Beatrix (2017) Gyermek a családban? Avagy a nők gyermekvállalási kedve jelenleg Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Magdolna (2017) A munkavállaló kártérítési felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kothencz, Fanni (2017) Állami nyugdíjrendszeren kívüli nyugdíj célú megtakarítási lehetőségek Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2017) A magyar munkavállalók helyzete a munkavédelemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriván, Flóra (2017) Az egészség és a divat kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kátainé Németh, Mónika (2017) Egészség és a sport – a sport szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kövesdi, Bernadett (2017) Az iskolaszövetkezetek gyakorlati működése és a vonatkozó jogszabályok összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi, Rita (2017) A társadalombiztosítási nyugdíjrendszer fenntarthatóságának a kérdése; az öngondoskodás fontossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász, Rita (2017) Országos Közfoglalkoztatási Program. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László, Nóra (2017) A terápiás célú gyógyturizmus Csongrád megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marsó, László (2017) A vezető beosztású munkavállalók kiválasztása napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matuska, Bernadett (2017) A családokat segítő állam által nyújtott támogatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikusik, Orsolya (2017) Távmunka, mint foglalkoztatási forma megvalósulása a hazai munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Moldován, Krisztina (2017) A kollektív szerződésékből eredő viták rendezése az alternatív vitarendezési eszközök igénybevételével, különös tekintettel az arbitrálásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mártél, Dóra (2017) Mezőgazdasági őstermelők adózásának, járulékfizetésének általános szabályai és mindezek hatása az őstermelői jogviszonyra a gazdák szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Kriszta (2017) A fluktuáció okai a szervezetek működésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Szilvia (2017) Az időskori öngondoskodás létfontossága és lehetséges formái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Neizer, Lili (2017) A közösségi oldalak befolyása új munkaerő felvétele során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nusser, Dóra (2017) Bíztató jövő, avagy kiút a munkanélküliségből a rendvédelmi szerv általi foglalkoztatással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári, Tünde (2017) A közfoglalkoztatás alakulása a Békéscsabai Járásban 2013 és 2016 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Nelli (2017) Tiszaföldvár szociális szolgáltatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Adrienn (2017) Táppénz akkor és most. A táppénz, mint keresetpótló juttatás változásai hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palla, Tibor (2017) A magyarországi közfoglalkoztatás és a feltétel nélküli alapjövedelem. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Enikő Eszter (2017) A táppénz intézményének vizsgálata, különös tekintettel a passzív táppénzre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prauda, Zsuzsanna Katalin (2017) Az állami nyugdíjrendszer helyzete; az egyéni felelősség hangsúlyossá válása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter Szabó, Tamás (2017) Egyéni munkaügyi viták megelőzése és megoldása az open door policy, értekezlet és konfliktus coaching segítségével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Póta-Jurkovics, Fanni Anna (2017) A munkaerő-ellátás, avagy a toborzás, kiválasztás és a beillesztés folyamatának hatása a vállalat fluktuációs indexére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rabi, Ilona (2017) Az állami nyugdíjrendszer fenntarthatóságának kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ráczné Csepi, Szilvia (2017) Az iskola-egészségügy és a szűrések fontossága az iskola-egészségügy alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabados, Vivien (2017) A természetgyógyászat múltja és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Száraz, Alexandra (2017) Települési egészségterv – Nagydorogon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tanner, Zsanett Mária (2017) A munka értéke. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tapodi, Bernadett (2017) A török vendégmunkások társdalami és munkaerő-piaci integrálása Németországban az 1960-as évektől. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Judit (2017) Fiatalok és pályakezdők munkaerő-piaci integrációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Krisztina Judit (2017) Munkaerő-kölcsönző cégek megítélése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszprémi, Barbara (2017) Az iskolaszövetkezetek helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vér, Róbert Dániel (2017) A munkavédelem szerepe, fontossága munkaügyi és társadalombiztosítási szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsengellérné Varga, Viktória (2017) A gyermekszületéshez kapcsolódó biztosítási típusú ellátások szabályozásának változása 1990-től napjainkig és ezek hatása a háztartások anyagi helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsibrita, Ákos (2017) A mezőgazdasági őstermelők járulékfizetési és adózási kötelezettségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árpás, Tamás (2017) Egy demonstráció anatómiája a rendvédelmi dolgozók 2011. évi akciósorozata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 10. 08:15:24 CEST.