Item where department "Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Tanszék" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V
Number of items: 48.

B

Balázs, Szilvia Zsuzsanna (2017) A nevelőmunka hatékonyságának mérése. Problémafelvetés és útkeresés a digitális korszak hajnalán. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Becsei, Brigitta (2017) A mentor szerepe a mentoráltak portfólió készítésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Gábor (2017) Anyagismeret - avagy a kábítószerekről, hatásukról, történetükről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczkiné Palócz, Ibolya (2017) Óvodám társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Bodroginé Szabó, Éva (2017) Diszlexia az általános iskolában, a mentor tanácsai diszlexiás gyermekeket tanítók számára. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Borsiné Csontos, Ilona (2017) Az IKT (infokommunikációs technológia) alkalmazásának lehetőségei az óvodai nevelésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Botyánszki, Bence (2017) „Különböző múlt, közös jelen és jövő” - A békéscsabai Penza Lakótelepi és Dr Becsey Oszkár Utcai Óvoda története, óvodaalapítás és összevonás. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bódisné Király, Éva (2017) A társas problémák megoldásával kapcsolatos negatív orientáció és a az elkerülés vizsgálata a serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fenyvesi, Kitti (2017) A sérült gyermek születésével járó veszteségélmény feldolgozása és annak támogatási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz, Krisztina Anna (2017) Fiatalkorúak deviáns magatartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Barbara Krisztina (2017) A válás hatása az óvodás korú gyermekekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gellén, Dóra (2017) A kreativitás és flow-élmény alakulása kisiskolás gyermekek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hornok, András (2017) A mai olasz közoktatási rendszer, különös tekintettel a tanárképzésre és a pedagógus életpályára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jazimiczky, Éva Erzsébet (2017) Innovációs folyamatok az iskola életében - késztetések és akadályok. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Járomi, Alexandra (2017) A modern kor szenvedélybetegsége - az internet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Nikolett (2017) Az újszegedi Kerti Iskola módszereinek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Hatvani, Erika (2017) Az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsispéterné Süli, Andrea (2017) Óvodám társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly, Béla (2017) A mentorálás szerepe az alternatív iskolákban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korpás, Nikolett (2017) A családi szocializáció hatása a mai fiatalok gyermekvállalási szándékára. A 18 és 35 év közötti fiatal felnőttek gyermekvállalással kapcsolatos elképzeléseinek megismerése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kávássyné Molnár, Emese Éva (2017) Az élethosszig tartó tanulás a mentorképzésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lindák, Lotti (2017) Evészavarok megjelenési gyakorisága serdülőkorban és az azt befolyásoló tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Meszlényi, János (2017) Szakképzés az Európai Unió országaiban (kutatás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsiné Erdei, Mónika (2017) A sajátos nevelési igényű tanulók mérés-értékelésének lehetőségei egy innovatív gyógypedagógiai intézményben, a Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv EGYMI-ben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Gergő (2017) Az egyházi iskolák rendszere, irányítása, vezetése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tibor (2017) Közelebb. A tanári portfólió felhasználása a mentori munkában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Dóra (2017) Szegregáció és integráció kérdésköre - vélemények pedagógusok és szülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Levente (2017) A Délszláv Háborúk És A Mai Napig Tartó Hatásai A Magyarokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Mariann (2017) Az elítéltek Időperspektívája és az ebben rejlő re-szocializációs lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyidai, Lídia (2017) Alternatív konfliktuskezelési technikák a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Negyela, Zoltán (2017) A mentori tevékenység fellelhető nyomai és az oktatás lakulása a hitújítás és a katolikus restitúció időszakában. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollé, Tamás (2017) Az érettségi vizsgák története Magyarországon, az érettségik új rendszere, a kétszintű érettségi vizsgák lebonyolítása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Polestyuk, Tibor (2017) Egyházi iskolák állami támogatása 1945-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Polestyukné Gyukics, Csilla (2017) Az Erasmus+ Európai Uniós pályázatok hatása a szakképzésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rák, Ágnes (2017) Az 1930-as évek egyetemi tanrendjeinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rátfai, Andrea (2017) A Montessori-pedagógia elvei és alkalmazása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Répás, Sára (2017) Kutyás terápia sajátos nevelési igényű óvodás gyerekek óvodai integrálási lehetőségeinek rendszerszemléletű vizsgálata, az állatasszisztált terápiák jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarkadi-Nagy, Csilla (2017) Különbözőségek és azonosságok a nemzeti és az európai unió tagállamainak oktatásrendszerében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sisák, Gábor László (2017) Portfólió és életpályamodell a mentorálás gyakorlatában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra Éva (2017) Várkonyi Hildebrand Dezső fő gondolatai. A Cselekvés Iskolája című folyóirat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Martina (2017) Válás hatása a gyermekek fejlődésére, gyermekrajzok vizsgálatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakálné Jószai, Katalin (2017) A vezető hatása a szervezet működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sósné Udvari, Tünde (2017) A pedagógus személyiségének jelentősége és hatása a nevelési-oktatási folyamatban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Péter (2017) Tanárok a filmvásznon – Pedagógus szerepek filmművészeti ábrázolásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Zsuzsanna (2017) Tanításmódszertan az angol és a magyar nyelv oktatásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokaji, Anna Judit (2017) Családon belüli erőszak: Gyermekbántalmazás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Johanna (2017) Párkapcsolati életciklusok napjainkban és a népmese világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Krisztián (2017) ,,Az én életem, és igenis változtatni fogok rajta." Az életmód vizsgálata és az egészségnevelés fontossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 14:25:48 CET.