Kádár, Edit (1982) A szárítás gyártásközi ellenörzése a szakaszos és folyamatos húslisztgyártási technológiában (ÁTEV Budapest - Szolnok - Tököl). BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
PDF
1982_kadar_edit.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (2MB) |
Institution
Állatorvostudományi Egyetem
Faculty
Állategészségügyi Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vadász, Dr. György
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | ÁTEV, Melléktermék, állati, Szárítás, húsliszt, Húslisztgyártás, Budapest, Szolnok, Tököl |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 20. 14:55 |
Last Modified: | 2021. Dec. 20. 14:55 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98572 |
Actions (login required)
View Item |