Az antioxidánsok alkalmazásának lehetőségei a húslisztgyártásban

Kovácsné Virányi, Ágnes (1982) Az antioxidánsok alkalmazásának lehetőségei a húslisztgyártásban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

[thumbnail of 1982_kovacsne_viranyi_agnes.pdf] PDF
1982_kovacsne_viranyi_agnes.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (29MB)

Institution

Állatorvostudományi Egyetem

Faculty

Állategészségügyi Főiskolai Kar

Department

Állathigiéniai Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bíró, Béla
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Takarmányozás, Húslisztgyártás, Melléktermék
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 21. 08:14
Last Modified: 2021. Dec. 21. 08:14
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98567

Actions (login required)

View Item View Item