Kovácsné Virányi, Ágnes (1982) Az antioxidánsok alkalmazásának lehetőségei a húslisztgyártásban. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.
PDF
1982_kovacsne_viranyi_agnes.pdf Hozzáférés joga: SZTE designated computers only Download (29MB) |
Institution
Állatorvostudományi Egyetem
Faculty
Állategészségügyi Főiskolai Kar
Department
Discipline
Specialization
Supervisor(s)
Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Bíró, Béla
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Item Type: | Thesis (BA/Bsc) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Takarmányozás, Húslisztgyártás, Melléktermék |
Subjects: | 04. Agricultural sciences 04. Agricultural sciences > 04.03. Veterinary science |
Depositing User: | Szerkesztő MGK |
Date Deposited: | 2021. Dec. 21. 08:14 |
Last Modified: | 2021. Dec. 21. 08:14 |
URI: | https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/98567 |
Actions (login required)
View Item |