Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával

Németh, Melinda (2020) Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_nemeth_melinda.pdf] PDF
2020_nemeth_melinda.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Increasing the shelf-life of pork with differencial essencial oil

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszermérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Vidács, Anita
főiskolai docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 08. 11:09
Last Modified: 2021. Mar. 08. 11:09
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108738

Actions (login required)

View Item View Item