A C- és az E-vitamin kiegészítés hatásának vizsgálata magas hőmérsékletű istállóban nevelt sertések hízékonyságára

Károly, Péter (1998) A C- és az E-vitamin kiegészítés hatásának vizsgálata magas hőmérsékletű istállóban nevelt sertések hízékonyságára. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

[thumbnail of 1998_karoly_peter.pdf] PDF
1998_karoly_peter.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (4MB)

Institution

Debreceni Agrártudományi Egyetem

Faculty

Agricultural College

Department

Takarmányozástani Tanszék

Discipline

Agricultural science

Specialization

nincs megadva

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szűcsné Péter, Dr. Judit
tanszékvezető, főiskolai tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Avasi, Dr. Zoltán
főiskolai adjunktus
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Paul, Dr. Rose
senior lecturer Harper Adams Agricultural College, Newport
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Uncontrolled Keywords: Sertéshízlalás, C-vitamin, E-vitamin, Takarmányozás, Vitaminok, Tartástechnológia
Subjects: 04. Agricultural sciences
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science
04. Agricultural sciences > 04.02. Animal and Dairy science > 04.02.01. Animal and dairy science
Depositing User: Szerkesztő MGK
Date Deposited: 2021. Dec. 15. 10:49
Last Modified: 2022. Jan. 13. 09:13
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/100496

Actions (login required)

View Item View Item