Items where Subject is "05.07.04. Transport planning and social aspects of transport"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | C | E | F | G | J | K | L | M | N | O | P | S | T | V | Z
Number of items at this level: 44.

B

Balogh, Gábor (2021) Logisztika és fuvarszervezés egy vállalkozó szemszögéből. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Barát, Alexandra (2021) A borturizmus és az aktív turizmus egyes szegmenseinek összekapcsolódása a Balaton-felvidék területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boda, Patrícia Anett (2021) Jász-Nagykun-Szolnok megye turisztikai vizsgálata, különös tekintettel az ökoturisztikai fejlesztésekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brindza, Ágnes (2021) Az okos mobilitás helyzetének feltárása, mérésének és fejlesztésének lehetőségei Szegeden. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Császár, Vivien (2019) A távolság és elérhetőség szerepe és hatása a fejlettségre, különös tekintettel a magyarországi centrum- periféria viszonylatokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csép, Andrea (1996) Az üzemanyag töltőállomások rendszerének térszerkezete és az általa indukált infrastruktúra változása Magyarországon és Csongrád megyében. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

E

Elek, Balázs (2020) Hogyan utazunk mi magyarok? Utazási szokások a magyar turisták szemüvegén keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Zsombor (2022) A Balatoni kerékpáros turizmus térbeli jellemzői és időbeli változása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Faragó, Ákos (2003) Sopron autóbusz-közlekedésének megindulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Dzezabel (2021) A Nyugat-Dunántúl kastélyturizmusa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Mária (1942) Vasúti és közúti közlekedésünk. Other, Állami Polgári Iskolai Tanárképző Főiskola.

Füzi, Gabriella (2008) Európa légi közlekedésének földrajza. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gazdag, Andrásné A MÁV Szolnoki Járműjavító Üzem közlekedésföldrajzi jelentősége, és ennek hatása a város gazdasági életére. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Gyenes, Viktor (2008) A vasúti közlekedés szerepe a regionális területfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Rita Ilona (2019) A fenntarthatóság mint szemléletmód megjelenése a turizmusban, kitekintéssel az Unesco szerepvállalására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gáll, Margit (1934) Csonkamagyarország vasúthálózata. Other, Állami Polgári Iskolai Tanárképző Főiskola.

Görög, Norbert (2009) A közlekedési hálózat fejlődése a reformkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jarossné Sándor, Klára (1947) A Kárpátmedence vasúti közlekedésének földrajzi alapjai. Masters, Szegedi Tanárképző Főiskola.

K

Kalászi, Tamás (2008) Az M8-as Duna-híd hatásai, a Kunszentmiklósi kistérségre, azon belül Dunavecse városára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kemenesi, Piroska Csongrád megye közlekedési földrajza. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kerékgyártó, Kitti (2021) A mezőtúri ökoszisztéma szolgáltatások turisztikai felhasználásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Csilla (2007) A konferenciaturizmus nemzetközi, hazai és szegedi vonatkozásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Géza (2008) A Panama-csatorna megépítésének története, utóélete és gazdasági jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom, Réka Dóra (2021) A fogászati kezeléseken alapuló orvosturisztikai fejlesztések Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2022) Az örökségvédelem és kulturális turizmus megvalósulása a Nemzeti Kastélyprogram tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Csaba (1998) Transzverzális vasútvonal a Dél-Aífoldön. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Krencz, Annamária (2021) A Villányi borvidék jellegzetességei és turistaforgalma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsán, Ildikó (2006) Magyarország EU-csatlakozása : Közlekedési infrastruktúrák a csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lovas, Ferenc A vasut részesedése Délkelet-Magyarország személy-és árufuvarozásából. Masters, Szegedi Tanárképző Főiskola.

M

Mesterházy, Melinda (2018) Az egyéni közlekedés térbeli mintázatának elemzése Szegeden -  helyzetelemzés és városfejlesztési lehetőségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Erzsébet (1965) Kecskemét közlekedésének fejlődése. Masters, Szegedi Tanárképző Főiskola.

O

Országh, Csilla (2021) A félperifériás kapitalizmus megnyilvánulása Tatabánya két lakótelepének morfológiai és társadalomföldrajzi vizsgálata alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pregardt-Paur, Róbert (1990) A légiközlekedés fejlődése Magyarországon. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Pusztai, Tibor (1961) Szeged közlekedése. Masters, Állami Pedagógiai Főiskola.

S

Szabó, Bence (2022) Győr szuburbán térségének közlekedési jellemzői, fejlesztési lehetőségek a közösségi közlekedésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szendrei, Zoltán (2007) A kombinált fuvarozás helyzete Magyarországon, különös tekintettel a kiskundorozsmai RO-LA terminál működésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Barnabás (2005) Magyarország vasúthálózata európai viszonylatban : A TINA-hálózat megvalósításának lehetőségei a mára kialakult vasúthálózaton, hatása a magyar gazdasági és társadalmi életre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sólyom, Matild (1961) Békés megyei vasúthálózatának kialakulása és hatása a gazdasági életre. Masters, Állami Pedagógiai Főiskola.

T

Tegzes, Lászlóné A Budapest - Ferihegyi repülőtér fontosabb éghajlati tényezői és a repülőtér gazdaságföldrajzi jelentősége. Masters, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Tóth, Tamás (2021) Vallási- és zarándokturizmus Magyarországon a Mária Út példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Szilveszter (2009) A vasúthálózat fejlődése Szolnok példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vizvári, Albertné (1963) Szeged közlekedés földrajza. Masters, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Vásárhelyi, Tünde (2007) Békés megye idegenforgalmi látványosságainak bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsiray, Zsófia (2010) Magyarország turisztikai mutatóinak alakulása a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 20. 20:52:24 CEST.