Items where Subject is "05. Social sciences > 05.05. Law > 05.05.01. Law, criminology, penology > 05.05.01.07. Legal systems, constitutions, foundations of law"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | C | G | K | N | R | S | T | V | Z
Number of items at this level: 19.

B

Bakos Gábor (2016) A munkaügyi döntőbíráskodás az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh-Udvardy Andrea (2016) Ügyiratkezelés a közigazgatásban. Gyakorlati tapasztalatok budapest főváros IV. Kerület polgármesteri hivatalában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth Beáta (2016) A munka világa a Csillag börtön rácsain belül és azokon túl. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Rita (2016) Az atipikus munkavégzési jogviszony – különös tekintettel a munkaerő-kölcsönzésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csicsman Regina (2016) A felsőoktatás és a munkaerő-piaci igények összehangolása a duális képzés által. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Granyák Irén (2016) Az Alkotmánybíróság eljárásjoga – az alkotmányjogi panasz-eljárások fényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyüre Ilona (2016) Együttműködési kompetenciák a szervezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács Zsuzsanna (2017) A köztársasági elnöki intézmény létrehozása a rendszerváltáskor és szabályozása az Alaptörvényben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Enikő (2016) Jogi keretek az egészségügyi ellátások igénybevételére, különös tekintettel a magyar állampolgárok külföldön történő ellátására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ráfael Netti Bianka (2016) Munkanélküliség alakulása az Európai Unióban és a közfoglalkoztatás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simon Miklós Mátyás (2016) A demográfia gazdaságpolitikai hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szelei Alexandra (2016) Távmunka vizsgálata az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szollár Ádám (2016) Egyenlő bánásmód elve és esélyegyenlőség az alkotmánybírósági döntések tükrében. Az Alkotmánybíróság szerepe az egyenlő bánásmód és az esélyegyenlőség előmozdításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szász Renáta (2016) Munkavállalás pályakezdőként Magyarországon, Németországban és Ausztriában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Anett (2016) A társadalombiztosítási ellátások fedezetének megállapítási módszerei az adóhatóság becslési eljárásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tatár Zsófia (2016) Munkáltatói felmondás és azonnali hatályú felmondás különös tekintettel a bírói joggyakorlatra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Enikő (2016) Közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszűntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vecsernyés Renáta (2016) A gyermekvállalást segítő állami eszközök. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zarnócz Renáta (2016) A teljesítményértékelés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. április 15. 07:14:42 CEST.