Items where Subject is "05. Social sciences > 05.04. Sociology > 05.04.01. Sociology > 05.04.01.07. Sociology of work"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | G | K | L | M | N | P | R | T | V | Z | Á
Number of items at this level: 19.

B

Bojtos-Tóth Gábor (2020) Motivációs preferenciák vizsgálata, eltérő életkorú munkavállalók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gaudi Boglárka (2020) A megváltozott munkaképességű munkavállalók esélyegyenlősége a munkaerőpiacon az Eaton Enterprises (Hungray) Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyuris József (2015) Az értelmileg akadályozott emberek foglalkoztatási helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács Lilla (2020) A munka és a magánélet egyensúlya a munkavállaló és a munkáltató szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás (2020) A nem pénzbeli ösztönzők hatása a munkavállalókra, avagy munkahelyi ösztönzés fizetésemelés nélkül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkó Dóra (2020) Generációk motivációi munkahelyi környezetben: A munkavállalói elégedettség vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marosi Anna (2020) Generációs különbségek a munkahelyen - Sztereotípia vagy valós konfliktusforrás? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Merlák Zoltán Zsolt (2021) A dolgozói elégedettség és az elégedettséget alakító tényezők a szegedi Cinema City-ben, valamint az elégedettség és a fluktuáció kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Szász Katalin Tímea (2020) A csapatépítés szerepe, lehetőségei és korlátai a Bonafarm Zrt. törzsadat-karbantartás csoportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nusser Dóra (2017) Bíztató jövő, avagy kiút a munkanélküliségből a rendvédelmi szerv általi foglalkoztatással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pál István (2018) A közfoglalkoztatás helye a welfare-workfare viszonyrendszerben Bács-Kiskun megye példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Péter (2013) Középfokú és magasabb iskolai végzettségűek helyzete a Dél-alföldi közfoglalkoztatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ravasz Enikő Edit (2016) A munkahelyi konfliktuskezelést támogató kompetenciák fejlesztése a Talentum Alapítványnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Topálszki Szabin (2020) Vezetés és motiváció, a motiváció szerepe a munkahelyi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vass Gabriella Klára (2020) A pszichoterror felismerése és kezelése a munkahelyi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Velkey Miklós (2020) Motiváció és vezetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelenák Zsuzsanna (1983) Munka és művelődés a Szarvasi Vas-Fémipari Szövetkezet 30 éves történetében /1952-1982/. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Zsilák Orsolya Viktória (2016) A közfoglalkoztatás jogi szabályozása Magyarországon, és a Makói járás közfoglalkoztatásának jellemzői. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Karola (2020) A munka és magánélet egyensúlya vállalkozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. április 15. 06:23:51 CEST.