Items where Subject is "05. Social sciences > 05.01. Psychology > 05.01.01. Psychology (including human-machine relations)"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | D | G | K | M | P | R | S | T
Number of items at this level: 20.

A

Aszalainé Váradi Zsuzsa (2002) Mindennapjaink konfliktusai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daróczi Szilvia (2001) Személyiség problémák a századforduló magyar irodalmában : problémafelvetések Annus Zoltán Midás király és Babits Mihály A gólyakalifa című művei alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dongóné Ács Katalin (1973) Miért hazudnak a gyermekek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Déló-Nagy Ágnes (2001) A reklám lélektana : hatnak-e ránk a reklámok? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér Andrea (2020) A serdülők jövőképei a családi háttér függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Greman József (1965) A fiatalkorúak bűnözésének pszichológiai és pszichopatológiai okai; különös tekintettel a családi környezetre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyombolai Márton (1969) Általános iskolai tanulók iskolán kívüli túlterhelése és ennek hatása a tanulmányi eredmény alakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss Veronika (2019) A gyermekszületés hatása a párkapcsolati elégedettség dimenzióira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Barcsik Adrienn (2017) Generációs különbségek – avagy miért nem érti egymást az X, Y és Z generáció? Other, Szegedi Tudományegyetem.

Koszovácz Vanda (2020) A tabuszavak hatása lexikális döntési helyzetben észlelési küszöb alatti és feletti bemutatásnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kővári Péter (1970) Korosztályom a 20-24 évesek, általános lélektani jellemzése /egy hallgató szemével/. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Medgyesi Alexandra Panna (2019) Összeköt vagy kirekeszt? Avagy hogyan hat az okostelefon a társas kapcsolatainkra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medve Dóra (2017) A kérdezéstechnika szerepe a felvételi interjúkban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petrovszki Tibor (1999) A balkezesség pszichológiai és pedagógiai vonásai. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

R

Radicsné Nagy Andrea (1999) A válás lélektana. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

S

Szántó Zsófia (2020) Az impulzivitás hatása a kattintási sebességre és a kattintásvadász címekre való hajlandóságra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth Anikó Zsófia (2019) Az apává válás pszichológiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Gergő (2015) Online veszélyek és tudatos internethasználat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Sándor (1980) A kommunikáció helye, szerepe az elitéltek életében, nevelésében. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Török Ildikó (1999) A tudat és a lélek drámája : a külső és a belső világ ellentmondásai Szabó Lőrinc és József Attila költészetében, különös tekintettel Az Egy álmai és az Eszmélet című versekre. BA/Bsc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

This list was generated on 2021. április 16. 11:24:47 CEST.