Items where Subject is "04.03.01.04. Animal hygiene"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | F | H | J | K | P | R | S | T
Number of items at this level: 12.

B

Bogádi, Mária (1974) A fertőtlenítés jelentősége a nagyüzemi sertéstartásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

F

Forró, Béla (1972) A higiénes tényezők szerepe a malacnevelésben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

H

Havránek, Erika (2018) A tehéntej szomatikus sejtszám mennyiségének alakulása a tőgy és a láb tisztaságának függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jászfalvi, Alajos (1968) A trichinella vizsgálat jelentősége. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

K

Kalmár, Pál (1968) A tartási hiányosságok állategészségügyi következményei. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

Katona, Zoltán (1984) Különböző pecsenyekacsa előállítási módok állathigiéniai és ökonómiai értékelése. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

Koncz, Gabriella (1984) Adatok a nagyüzemi méhészetek állathigiéniájához. BA/Bsc, Állatorvostudományi Egyetem.

P

Pálinkás, Violetta (1987) A juhok büdös sántaságának kezelési eredményei a főiskolai kar tanüzemében. BA/Bsc, Debreceni Agrártudományi Egyetem.

R

Rusznyák, Anna (1967) A tojóház páratartalmának hatása az állategészségügyre és a termelésre. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

S

Sinka Pálinkás, Károly A fertőtlenítés jelentősége az állattenyésztésben. Higher vocational education, Felsőfokú Mezőgazdasági Technikum.

Szür, Béla Hagyományos és ketreces malacnevelés állathigiéniai összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

T

Tóth, Teréz (1974) A fertőtlenítés jelentősége a nagyüzemi szarvasmarhatartásban. BA/Bsc, Szegedi Élelmiszeripari Főiskola.

This list was generated on 2022. december 8. 16:57:54 CET.