Items where Subject is "04.01.05.01. Fruit trees, crops"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | C | D | G | J | L | M | N | P | S | T | V
Number of items at this level: 24.

B

Baksay, Leona (1940) Kecskemét gyümölcstermelése. Other, Állami Polgári Iskolai Tanárképző Főiskola.

Bálint, Máté (2021) Őszibarack fajták tavaszi fagytúrése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Viktor (2019) Az alma termesztéstechnológiája a Terra-Coop cégcsoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csanádiné Vida, Gabriella (2021) Az alma tápanyag-utánpótlásának hatása a nitrát, cukrok és karotin-anyagok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka, Viktor (2016) A cseresznye alanyok összehasonlítása intenzív termesztési rendszerben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dicső, Norbert Zoltán (2016) A barackmoly rajzásának vizsgálata Bordány térségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gan, Jigang (2021) Investigate the sugar content of different varieties of apples on the harvest day. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jáhni, Bence (2017) Szamócatermesztés egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lengyel, Adrienn (2003) Hogyan lesz a szőlőből bor? : amit a szőlőtermesztésről és a borászatról tudni lehet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Ma, Jiayi (2021) Cultivation methods,sugar comparisons and flavour evaluation of Gala Must. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklián, Ildikó Melissza (2019) A szilva termesztésének bemutatása, valamint a gyümölcs Magyarországon és Európán belüli helyzete. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Miklián, István Zoltán (2017) Az őszibarack termesztéstechnológiája és növényvédelmi problémáinak bemutatása magángazdaságban. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Odett Krisztina (2021) Különböző alanyra oltott görögdinnye összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Sámuel (2018) Almatermesztés extenzív gyümölcsösben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyitrai, Éva (2019) Az almatermesztés bemutatása kezdetektől napjainkig. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pogocsán, Ferdinánd (2019) A szilva (Prunus domestica) beltartalmi értékének javítása különböző trágyakezelésekkel egy erdélyi ültetvényben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai, János (1961) A szatymazi őszibarack. Masters, Állami Pedagógiai Főiskola.

S

Schaáf, Csaba (2017) A szamóca (Fragaria vesca L.) termesztéstechnológiája adott gazdaságban. Higher vocational education, Szegedi Tudományegyetem.

Szarvas, Balázs (2019) Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szép, Péter (2019) Előrejelzési módszerek összehasonlítása az almamoly rajzáscsúcsainak meghatározásához. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Miklós (2019) Öntözés tervezése intenzív körte és konténeres áfonya termesztéshez a Hedina Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Mária (2021) A paradicsom (Solanum lycopersicon Mill.) diffúz üvegházban történő növényregisztrációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Edvin (2018) Az alma (Malus x domestica Borkh.) beltartalmi értékének javítása lombtrágya kezeléssel egy vajdasági ültetvényben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Balázs István (2021) Paradicsom biodinamikus szabadföldi termesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 10:07:43 CEST.