Items where Subject is "04. Agricultural sciences > 04.01. Agriculture, forestry and fisheries > 04.01.05. Horticulture, viticulture"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: G | L | P | S | U | V
Number of items at this level: 9.

G

Gondáné Rácz Andrea (2006) Mámort adó bor : borgasztronómia. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Anna (2017) Eredetvédelem a borjogban, különös tekintettel a Villányi borok eredetvédelmére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lengyel Adrienn (2003) Hogyan lesz a szőlőből bor? : amit a szőlőtermesztésről és a borászatról tudni lehet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pusztai János (1961) A szatymazi őszibarack. BA/Bsc, Állami Pedagógiai Főiskola.

S

Sonkoly Ticiána (2016) Termékleírások szabályozása a borjog területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Éva (2018) Gyeprekonstrukció Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujlaky Tiborné (1965) A kukoricatermesztés tapasztalatai Somogy megyében. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

V

Verovszki Margit (1964) A Cucurbitaceae családba tartozó műveleti növények termesztésének fejlődése és mai helyzete Ujlengyel község határában. Other, Szegedi Tanárképző Főiskola.

Vámos Ramóna (2018) Borturizmus a pincefalvak összehasonlításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. április 16. 09:12:51 CEST.