Items where Subject is "03.03.06. Nutrition, dietetics"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 62.

Thesis

Adamcsik, Edit (2022) Alternatív táplálkozásformák hatása az antikoaguláns terápiára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balotai, Barbara (2019) A 18-60 év közötti korosztály táplálkozási szokásai az egészséges táplálkozás tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, Éva (2013) "Mindennapi kenyerünk" Felnőtt cöliákás betegek életmódjának vizsgálata és betegoktatása az ápoló szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Mónika (2014) "Ép testben ép lélek"- Az életmód szerepe az elhízás megelőzésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csintalan, Anna (2019) A védőnő szerepe az anyatejes táplálásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csonka, Katalin (2011) Miért jó tengeri táplálékokat fogyasztani? Az omega-3 zsírsavak hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csáktornyai, Fanni (2019) Középiskolás diákok szájápolási és étkezési szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Adrienn (2006) A táplálékallergia bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Roxána (2017) Táplálásterápia az intenzív osztályon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajda, Bernadett (2021) A gyulladásos bélbetegségben szenvedők életminősége, a szorongás és a depresszió vizsgálata-szisztematikus áttekintés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdács, Lilla (2022) Egészség és táplálkozás a természettudomány tanításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Norbert (2021) Kinek mit jelent az egészséges táplálkozás? – A családos és a gyermektelen emberek táplálkozási szokásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyarmati, Gergely (2016) A mai magyar serdülőkorosztály táplálkozási szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyetvai, Nikolett (2021) A sokarcú anyagcserezavar : inzulinrezisztenciával élők mindennapjai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Handtuch, Nikolett (2021) A dinamikus és a rezisztencia tréning hatásai a testösszetételre és a laborértékekre 1-es típusú cukorbetegnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hugyecz, Nóra (2017) Táplálkozási szokások vizsgálata serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ilyés, Gerda (2019) A tudatosság megjelenése a táplálkozásban a magyar családok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jónás, Anita (2010) A 9. és 11. évfolyamos középiskolai tanulók ismeretei a csontritkulásról és az ezt befolyásolni képes táplálkozási szokásokról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Hilda (1997) Napjaink táplálkozási problémái. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kelemen, Kata (2017) Középiskolások elégedettsége saját testképével és az ehhez kapcsolódó evészavarok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klco-Tácsi, Nikolett (2015) Táplálkozási szokások és táplálék kiegészítők bevitelének vizsgálata a várandósság ideje alatt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondacs, Nóra (2017) Laktózintolerancia a mindennapokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kordik, Adrienn (2017) Táplálkozási szokások és ismeretek vizsgálata szoptató édesanyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Judit (2009) Táplálkozás jelentősége az egészséges életvitel megőrzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2009) A táplálkozás és a testnevelési teljesítmény összefüggése 3. és 4. osztályos korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dominik (2019) 18-24 év közötti fiatalok táplálkozási szokásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Renáta (2017) Várandósság idejére vonatkozó, táplálkozással kapcsolatos attitűdök - és ismeretek vizsgálata Vésztőn és környékén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Káplár, Klára (2009) Preventív egészség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kóródi, Vivien (2017) Várandós nők egészségtudatosságának hatása táplálkozásukra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Edina (2017) Hozzátáplálással kapcsolatos ismeretek és vélekedések Szeghalmon és környékén, két éven aluli kisdedet nevelő édesanyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lászik, Milán (2021) Profi és amatőr csapatsportolók táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makné, Rekettyei Éva (2019) A szoptatás és a kórházi ellátás kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matyasovszki, Krisztina (2010) Az életmód alakulása a kisiskolás korú gyermekek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mikite, Zsanett (2019) GI rendszert érintő változások és táplálkozási szokások, ismeretek vizsgálata várandósság és szoptatás idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Kornél (2019) Táplálkozási szokások a csontritkulás kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészár, Tamás (2021) Testsúlycsökkentő módszerek eredményességének vizsgálata békéscsabai küzdősportolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nacsa, Sarolta (2019) Koraszülöttek anyatejes táplálásának megítélése az édesanyák szerint. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Abonyi, András (2019) Kombinált edzés hatása a testtömeg összetételre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyemcsok, Emese (2017) A jelentudatos táplálkozás szerepe a serdülők tápláltsági állapotában és táplálkozási szokásaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyúl, Dorottya (2017) 10-12 évesek gyerekek táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Anna Zsuzsanna (2015) Táplálkozási szokások vizsgálata a 17-18 éves korosztály körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Opóczkiné Balogh, Renáta (2019) Gyermekszegénység Kiskunhalason - Gyermekétkeztetés az óvodáskorig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető, Hajnalka (2018) Szintetikus édesítőszerek hatása a patkány telomerek relatív méretére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Erika (2017) Hypertonia betegség és táplálkozási szokások kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Armand (2019) Az egészséges életmód és a média kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péter-Szabó, Anna (2017) A kismamák ismereteinek feltérképezése a várandósság alatti gyomor-, és bélrendszert érintő fiziológiás változásokról, illetve az ideális diétával kapcsolatosan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon, Ibolya Edit (2009) Az életvitel jelentősége az egészség megőrzésében. Az élet szeretete, a boldogságra nevelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Balázs (2009) Egészséges életre nevelés középiskolás korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabados, Vivien (2017) A természetgyógyászat múltja és jelene. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Kata (2021) Táplálkozási szokások vizsgálata a szegedi egyetemista hallgatók körében és annak hatása a mentális egészségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, Réka (2022) Pythagoras, a vegetarianizmus előfutára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Renáta (2017) A coeliakias gyermekek diétás hibáinak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tamasi, Zsuzsanna (2017) A táplálkozás és életmód szerepe a hypertoniában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Nóra (2017) Táplálkozás és fizikai aktivitás szerepe az egészséges életmód alakításában 10-12 éves korban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Roland (2019) Az egészségtudatos táplálkozásban résztvevő növényekre való fogyasztói igény vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, István (2021) Környezeti hatások-táplálkozási expozíciók-cukorpótló vegyületek vizsgálatával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Enikő (2007) Az egészségtudatos táplálkozás fontossága : Zalaegerszegen végzett felmérés 8. osztályos gyermekek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varjú, Zsuzsanna (2021) Általános iskolás gyermekek étkezési szokásai : egészségtelen étkezés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vég, Alexandra (2010) Egy tornateremmel rendelkező, és nem rendelkező iskola testnevelési hatékonyságának összehasonlítása, és ennek összefüggése a táplálkozással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Viktória (2020) A méz szerepe az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ábrahám, Gábor (2005) Táplálkozási kultúra az általános iskola alsó tagozatú osztályaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ördög, Mihály Tibor (2010) Az életvitel jelentősége az egészség megőrzésében. A „monitor-generáció” életre nevelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 03:43:28 CEST.