Items where Subject is "02.10.02.02.10. Food safety"

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Ö
Number of items at this level: 41.

A

Arany, Gergő (2021) Növekedés és halhús minőség vizsgálata afrikai harcsán, intenzív recirkulációs akvakultúrában, probiotikummal kezelt takarmány alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balogh, Boglárka (2022) Félkemény sajtok összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Gabriella (2022) A hőkezelés élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata baromfiipari termékek esetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bánszki, Anna Daniella (2022) Az élelmiszerpazarlás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatári, Enikő (2022) Vegán csokoládétermék és töltelékének fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csurgai, Henrietta (2022) Cukorcsökkentés lehetősége sütőcukrászati termékben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daróczi, Dénes (2021) Paprikás szárazáruk érzékszervi tulajdonságainak nyomon követése a minőségmegőrzési idő alatt. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobozi, Bence (2022) Élesztőgombák hatása élelmiszer fermentációban részt vevő mikroorganizmusok növekedésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Cintia Viktória (2022) Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Futó-Dékány, Lilla (2022) Illóolajok hatása jótékony és élelmiszerromlást okozó baktériumokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdos, János (2022) Biológiai hatóanyag tartalmú filmbevonat hatása hús termék mikrobiológiai állapotán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyevi-Szabó, Viktória (2022) Kelesztés megszakítás hatásának vizsgálata a sütőipari termékek minőségére üzemi körülmények között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Mária Márta (2022) Gyümölcsszörpnek megfelelő modellanyaggal elvégzett összehasonlító kioldódási vizsgálat original illetve RPET anyagból készült flakonokból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gémes-Matusek, Krisztina (2022) Bendővédett zsírkiegészítés hatása Holstein fríz tehenek tejtermelésére és a tejzsír zsírsav-összetételére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hunyadi-Sztanik, Noémi (2022) Édesítőszer (mannit) előállítás tejsavbaktériumok alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász-Kis, Virág Judit (2022) A műanyag felhasználását érintő EU intézkedések hatása a HORECA szektor vevőtípusaira és döntéseikre a hazai piacon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kondász, Dominika (2022) Búzalisztek szín jellemzőinek és összetételének összefüggés-vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lénárt, Larion (2022) A COVID-19 járvány hatása a hazai húsfogyasztásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Monostori, Kevin (2022) Az ultraszűrés áramlási viszonyainak hatásai élelmiszeripari szennyvizek tisztításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Olga (2022) Állati eredetű termékek és azok helyettesítésére szolgáló növényi eredetű termékek összehasonlítása különböző szempontok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Dóra (2022) Kalászos gabonafélék mikobiótájának és mikotoxin szennyezettségének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Négyesi, Nikoletta (2022) Kísérletek búzalisztek sikérszerkezetének javítására különböző adalékanyagokkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Márk Olivér (2022) Kereskedelmi sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ott, Bence (2022) Élelmiszeripari szennyvizek környezeti terhelésének csökkentése elő- és utókezelésekkel kombinált ultraszűréssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki, Márta (2022) Környezetbiológiai szempontból előnyös étkezési búzafajták előállítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rózsa, Veronika (2021) Folyékony füst antimikrobiális hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben, Csilla (2022) Lenolajok összetételének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schneider, Dávid (2022) Muffin készítése különböző lisztek és hozzáadott fehérjék felhasználásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Nóra (2022) Ehető filmbevonatok élelmiszeripari alkalmazásának háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sustyák, Dóra (2022) Kereskedelmi és gyártói márkás sertéspárizsik összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Tímea (2022) Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Zsuzsanna (2022) Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Kornél (2022) Aktív ehető filmbevonatok antimikrobiális hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi, Éva Julianna (2022) Fenntarthatósági törekvések bemutatása és értékelése a Délalföldi Kertészek Zöldség és Gyümölcstermelő Integrációjánál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Ágota (2022) A COVID-19 hatása az élelmiszer-hulladék mennyiségére, a hulladék csökkentésének innovatív lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Orsolya (2022) Az élelmiszer-biztonság története : az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Lilla (2021) Élelmiszerbiztonság a közétkeztetésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Tessza (2022) Új vendéglátó egység HACCP rendszerének kiépítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Nagy, Gabriella Zsófia (2022) Különböző alapanyagú virslik színének és színstabilitásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vörös, Klaudia (2022) Búzalisztek promilográfos és extenzográfos vizsgálati eredményeinek összehasonlító értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ökrös, Viktória (2022) Allergén mentes termékek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 1. 23:19:05 CET.