Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages > 02.10.02.02. Food and drink processing"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | F | I | M
Number of items at this level: 4.

B

Bódi Nikolett (2018) Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fehér Istvánné (1989) Kecskemét konzervgyártásának kialakulása és fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Izsó Gábor (1973) Békéscsaba élelmiszeripara. MA/MSc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

M

Molnár Gergely (2020) Termogén hatású funkcionális ital fejlesztése sportolók számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. május 17. 21:01:29 CEST.