Items where Subject is "02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ó
Number of items at this level: 248.

A

Abonyi Said Szelina (2020) Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Nóra Kata (2020) Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Renáta (2020) A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi Bence Zsigmond (2020) Gyümölcsfeldolgozó üzem létesítésének pénzügyi előkészületei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barcsa Fanni (2020) Csökkentett cukortartalmú, dúsított karamella termékek és fejlesztésük. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Dorina Bettina (2020) A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barta Máté (2020) A fehérje szerepe a sportolók étrendjében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartalis Dezső (2020) Lakáscélú ingatlanok karbantartási és energetikai fejlesztési lehetőségei, különös tekintettel a családi házakra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth Nikolett (2020) Élelmiszeripari szennyvizek dielektromos jellemzőinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bernát Renáta (2020) A kárminvörös színezék kiváltásának lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bobekné Szeg Ildikó (2020) IFS alkalmazása a 100%-os gyümölcslé gyártásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boka Péter (2020) A máktermesztés aktuális helyzete és jövőképe Magyarországon, különös tekintettel a Dél-Alföldre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokros Hubert (2020) Okosotthon megoldások és biztonságtechnikai lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás Barbara (2020) Egy baromfifeldolgozó üzem, takarítási, tisztítási és fertőtlenítési folyamatának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély Barbara Mária (2020) Hazai pálinka minták összetételének vizsgálata GC-MS módszerrel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bottyán Mihály (2020) Fékbetétek dielektromos tulajdonságainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki Zita (2020) Árvízkapu építése a Dong-éri főcsatornán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsi Endre Bence (2020) Vasúti közlekedésben alkalmazott diesel motorok üzemi és karbantartási vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó Bence (2020) Csőköteges hőcserélő tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bujdosó Imre (2020) Görgős pályaszakasz üvegszállító asztalainak átalakítási lehetőségei a Guardian Orosháza Kft bevonósori részlegén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Busa Balázs Máté (2019) Szállítmányozás lebonyolítása élelmiszeripari nagyvállalatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi Tibor (2020) MSK raklap zsugorfóliázó gép csere a Villeroy & Boch Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóta Szabolcs (2020) Önkiegyensúlyozó rendszer megvalósítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Norbert (2020) Szalámi hámozásához szükséges erő mérését szolgáló berendezés tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatári Enikő (2020) Növényi tejhelyettesítők alkalmazhatósága a pszeudotejcsokoládé fejlesztéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csepregi Milán (2020) Piretroid peszticid maradékok vizsgálata méhészeti termékekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csikós Gábor (2019) Fahántoló gépek műszaki fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Ágnes (2020) Öko-farmgazdaság bemutatása és vizsgálata és a biotermékek keresletének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csízi Krisztina (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása gyümölcsök mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csóka Nándor (2020) Pszeudocereáliák finomaprítása eltérő körülmények között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csúzi László (2020) Egy játszótér teljes megalkotásának és telepítésének elemzése a Haász Kft.-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Deák Zsombor (2020) Az Airrari Classic pneumobil pneumatikus rendszerének megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dittrich Kata (2020) Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dohány Tamás (2020) Zajszint mérése munkahelyi környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drahota Beatrix (2020) Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Drégely Dalma (2020) Struktúraváltás és fogyasztói elégedettség vizsgálat a Kunsági Majorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erhardt Bálint János (2020) A bor fogyasztási kultúrája Bács-Kiskun megyében, valamint kapcsolata a bormarketinggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas Cintia Viktória (2020) Kézműves gyümölcsös sörök gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Gergő (2020) Rubik-kocka megoldó algoritmus megvalósítása FPGA segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas József (2020) Meggybefőtt gyártásának felülvizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas László (2020) Öntözőrendszer és szivattyújának áramlástechnikai és energetikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas Zsanett Emese (2020) Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas-Csamangó Imre (2020) Az információáramlás folyamatainak menedzselési lehetőségei a BV intézményrendszerében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas Péter Efraim (2020) Egy juhtenyésztéssel foglalkozó családi gazdaság bemutatása és fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Dorina (2020) Drónok a mezőgazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Istvánné (1989) Kecskemét konzervgyártásának kialakulása és fejlődése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér Nándor (2020) Kézműves sörök gyártástechnológiája és gyártásuk felülvizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Péter (2020) Nanoszűrés és többlépcsős eljárások lehetőségeinek kutatása a tejiparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferentzi Andrea Mária (2020) Magyarországi termálvíztartalmú CH4 meddőkutak bemutatása, kísérőgáz energetikai hasznosításának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Lívia Katalin (2020) Illóolaj tartalmú zselatin filmbevonat hatása a csirkemell mikrobiológiai állapotán Enterobacter sp. és Staphylococcus aureus való szennyezés esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó Anna (2020) Műanyag kompozitok összehasonlító vizsgálata és elemzése a műszaki gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fábián Fruzsina (2020) Glutén és Laktózmentes müzliszelet. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp Péter (2020) Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garai Dzsenifer (2020) Ultraszűrő polimer membránok tesztelése tejipari modell szennyvizekkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Garbacz Bálint (2020) BD 25t/25m bakdaru tervezés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grecsó Zsófia (2020) A talajon és a kőzetgyapot táptalajon hajtatott étkezési paprika paramétereinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás Enikő Judit (2020) Cukorkafélék készítése liofilizált gyümölcsökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyetvai Rita (2020) Bean to bar tejcsokoládé fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyevi-Szabó Viktória (2020) Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai Edit (2020) Dél-Magyarországi virágkertészetek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai Réka Lídia (2020) Fagyasztott leveles tészta vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi Gergő (2020) Gomba termőzsákot töltő gép tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Szimonetta (2020) Aszalt gyümölcsök felhasználása kolbászban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Görbe Lilla (2020) Rövid élelmiszerláncok mikrobiológiai kérdései, fogyasztók ismereteinek felmérése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu Nóra (2020) Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halászi Tímea Katinka (2020) Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horvát Kristóf (2020) Közvetlen kapcsolat tervezése és megvalósítása egy gyártó és csomagoló gép között a hatékonyság növelése valamint a folyamat egyszerűsítése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Evelin (2020) Fogyókúrák háttere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Péter (2020) Okos napelem tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Veronika Gabriella (2020) Különböző FAO- számú takarmánykukorica fajták összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Viktor (2020) Szervizszolgáltatás fejlesztés, termeléstámogató szoftver használatával a GEA F.S. Magyarországi Fióktelepnél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Zsuzsanna (2020) A Szegedi Tudományegyetem kísérleteihez szükséges élő állat beszerzési folyamatának optimalizálása, az átfutási idők csökkentésének érdekében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth-Gaudi Miklós (2020) Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár Csilla (2020) Az Erasmus program hatása a gazdaságra. A programban való részvétel hatása az elhelyezkedési esélyekre, személyes kompetenciákra és a nyelvtudásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés Ingrid (2020) A nóniusz fajta múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Izsó Gábor (1973) Békéscsaba élelmiszeripara. MA/MSc, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

J

Juhász Dávid Tibor (2020) Az online marketing módszerek alkalmazása az elektronikus kereskedelemben a logisztikai szempontok figyelembevételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász Dóra (2020) Fehér tölteni való paprika és Kápia paprika termesztés-technológiájának piaci lehetőségeinek és jövedelmezőségének összehasonlítása egy családi gazdaságban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász-Dora Krisztina (2020) Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jurák Róbert (2020) Demonstrációs célű anyagvizsgálati törő-és szakítógép tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jákob Zsolt (2020) Magyar és helyi termékek fogyasztói megítélése a környezettudatosság jegyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jákói Zoltán Péter (2020) Protein eredetű biológiailag aktív anyagok vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai Vivien (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták sikér, esésszám és próbacipó jellemzőire. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kacsán Dávid (2020) Címkéző manipulátor fejlesztése, tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaponyás Emese (2020) Különböző zöldség chipsek előállítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona András (2020) 3D nyomtatásban alkalmazott műszaki műanyagok szilárdságtani jellemzőinek összehasonlító vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona Imre Máté (2020) Hódmezővásárhelyi kézműves csokoládé értékesítése és fogyasztási szokásai Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona Zsuzsanna (2013) A Fontana Credit Takarékszövetkezet humán erőforrás menedzsment politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskés Dániel Gyula (2020) RepRap 3D nyomtató tervezése, kivitelezése, tesztelése és minőségi vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keller Norbert Attila (2020) Különböző ízesítésű zöldségkrémek kisüzemi gyártása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély Klaudia (2020) Természetesen gluténmentes élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói szokások elemzése- a lisztérzékenyek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keszeg Kornél Tibor (2020) Személygépkocsi vizsgálata motorfékpadon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Vén Ákos (2020) A precíziós gazdálkodás esetleges bevezetésének vizsgálata különböző méretű gazdaságokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Panna (2020) Gluténmentes gabonalisztek mikrobiológiai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Tekla (2020) Dielektromos jellemzők vizsgálata szárítás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Tibor (2020) Sonka jellegű készítmény és sonkakészítmény összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kojó Laura (2020) Különböző módon hőkezelt chia mag alkalmazhatósága édesipari gyártmányokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár Natália (2020) Egyedi körasztal tervezése és legyártása hegesztéshez. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár Olga (2020) Az információs folyamatok menedzselésének kihívásai a DHL Freight Magyarország KFT. esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondorosi Lili Dóra (2020) A dohányzással kapcsolatos attitűdök, motivációk, magatartás felmérése a szegedi és a szolnoki fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Konkoly Ákos Norbert (2020) Terep osztályozására alkalmas rendszer megvalósítása mobil robot segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Anikó (2020) A COVID-19 hatása a gunarasi Ideal működésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Bence Simon (2020) Az ELI-ALPS A – épület Gépészeti szintjének valós méretű háromdimenziós modelljének ellenőrzése és annak menete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gusztáv Márk (2020) Családi ház energetikai korszerűsítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Judit (2020) Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Krisztina Margit (2020) Virágvásárlási szokások Orosházán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Pál (2020) A monori borászok együttműködésének vizsgálata a közösségi bor és az általuk szervezett rendezvények fényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás (2020) Enzimes és fermentációs folyamatok hatékonyságának nyomon követése dielektromos mérésekkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tamás Gábor (2020) Vákuum sütési technológia kidolgozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Tímea Katalin (2020) Mártómassza keverő tartály tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Ákos (2020) Kiskunfélegyháza Város Integrált Településfejlesztési Stratégiájának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Éva (2020) Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kravjár Olga (2020) Kólák fizikai és kémiai paramétereinek összehasonltó vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kukucska Petra (2020) Zöld teák összehasonlítása antioxidáns- és citromsav-tartalom alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos Enikő Andrea (2020) Különböző növényi olajok és állati zsiradék összehasonlító vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán Róbert (2020) A hibrid autók hatása a gépjármű-értékesítésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kódor Gábor (2020) A fiatal gazda pályázat hatása az elöregedő agráriumban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos Katalin (2020) A táplálék allergiák és intoleranciák mint élelmiszer-biztonsági kérdések a közétkeztetésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laszli Nikolett (2020) A zabból készült termékek fogyasztási szokásainak vizsgálata a dél-alföldi régióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Laurinyecz Nóra (2020) Hűtőház bővítésével kapcsolatos gazdaságosság mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Losoncz Péter Mihály (2013) Betonipari öntősablon fáradásos törésének szilárdságtani vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász Csaba (2020) Munkakörnyezet kialakítása ergonómiai igények figyelembevételével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi Gábor Krisztián (2020) Családi ház energetikai korszerűsítése és egy napelem rendszer kiépítése, megtérülése napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

László Viktória (2020) Takarmányozási és tartási körülmények hatása a GMO-mentes tej előállítására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lénárt Larion (2020) Húsfogyasztás napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz Ádám (2020) Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magony Gergely (2020) Quadcopter irányítására alkalmas rendszer tervezése és megvalósítása szenzorfúzió segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyari Bence (2020) Ipar 4.0 alapú tömegmérő automatizálás webes felülettel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Major Dóra Noémi (2020) Pénzügyi kultúra mérése és bankkártya használati szokások vizsgálata az SZTE MK nappali tagozatos hallgatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Major Ildikó (2020) Cink felhasználása sütőipari termékben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makay Zsolt (2020) Lengéscsillapító vizsgálata személygépjárműben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mayer Szilvia (2020) Biológiailag lebomló műanyag élelmiszeripari csomagolóanyagok fejlesztése és ezek helyzete Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Menczinger Péter (2020) Dinitrogén-oxid tároló tartályokhoz vezérlőrendszer tervezése és kivetelezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszlényi Tamás János (2020) Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei István (2020) A zöldségek színváltozásának nyomonkövetése a fagyasztva tárolás során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mintál Bettina (2020) Családi gazdaságok szerepe napjaink mezőgazdaságában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mityók Medárd Ferenc (2020) Tesla turbinát felhasználó légszűrő berendezés kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Bertalan (2020) Zöldségfélék termesztéstechnológiájának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Dániel (2020) Biometrikus azonosítás alapú gépjármű indításgátló rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monostori Kevin (2020) Biológiai hatóanyag tartalmú kitozán filmbevonat hatása pulykahús mikrobiológiai állapotán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mándli Balázs (2010) Banki, pénzügyi információs rendszerek Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus Olga (2020) Ásványi)makro) elemekkel való dúsítás édesipari zselé termékekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros József (2020) Magyar pálinka a vidéki életben - Kisüsti pálinkafőzés napjainkban és régen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Módra Csaba (2020) Pénzérme osztályozó rendszer megvalósítása akusztikai jellemzők segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Anita (2020) Munkadarab mérőkészülék tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ferenc (2020) Minőségellenőrzések során feltárt raszterméreti problémák és erre irányuló intézkedések. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Gergő (2020) A forgalomirányítás a MÁV életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyulas Péter Pál (2020) Csicsókachips gyártásának gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nédó Tünde (2020) Egy zöldmezős beruházás megvalósulását követő karbantartási rendszer kiépítésének folyamata, különös tekintettel egy a folyamatos termelés szempontjából kiemelt fontosságú berendezés üzemviteli feladataira. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Melinda (2020) Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Nándor (2020) Talajművelés gépesítése és a technológiák fejlődése, szántás műveletének bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Richárd (2020) Szállítószalagon alkalmazott csigahajtás javításának kidolgozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Zita Réka (2020) Ipari mosoda gőzellátásának tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ornyikné Turzó Barbara Éva (2020) A hazai fokhagymatermesztés sajátosságai és nehézségei napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pakai Tamás (2020) Az online marketing eszközei a közösségi médiában, az influencerek megjelenése és szerepe, jelenlegi trendjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papdi Gábor (2020) A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben megvalósult elfolyó termálvizes hőszivattyús rendszer hatékonyságának növelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp Gellért József (2020) Körtöltéses tógazdaság haltermelésének ökonómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patkó Annamária (2020) Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pepó Richárd Győző (2020) Házi és ipari ételízesítő összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Podmaniczky Lilla (2020) Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prcic Alen (2020) Szállítóberendezés megvalósítása méréstől függő útválasztással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Dávid (2020) Az SZTE ÁOK Petri Gábor klinikai tömb haemodinamikai és elektrofiziológiai kezelőinek steril levegőellátását biztosító légkezelő berendezés áttervezése, az üzembiztonság és karbantarthatóság növelése érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Gabriella (2020) Tejtermelésre alapozott családi gazdaság működésének bemutatása, fejlesztési lehetőségeinek feltérképezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Regina (2020) Intézkedések a koronavírus járvány idején a Sole-Mizo Zrt. Bácsbokodi üzemében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor Szilveszter (2020) Malmi őrléstechnológia komplex értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Péli Viktória (2020) Stratégiai menedzsment a Kelvin-Technologie Insulation Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pólya Zsolt Máté (2020) Konvencionális és hidrokultúrás rendszer összehasonlítása a paprikatermelésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rafael Bence (2020) A vitaminok ismerete és hatásainak megítélése a Mérnöki Kar hallgatói körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ritecz Ákos (2020) A szeletelő technológia fejlesztés hatásainak vizsgálata az MCS Vágóhíd Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rupp Zoltán (2020) Egy mikrovállalkozás fejlődésének folyamata (Monelly Kft.). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Csaba (2020) TPM bevezetés a ContiTech Rubber Industrial Kft. Szegedi telephelyén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa Ákos (2020) Új festék bevezetése, a Continetal Contitech Fluid Automotive Hungária Kft-nél a bélyegzések optimalizálásának érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sajben Csilla (2020) Természetes és mesterséges édesítőszerek összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sajti Fanni (2020) Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Simonyi Krisztina (2020) Különböző összetételű virslik kedveltségi vizsgálata és jelentőségük a fogyasztók körében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Bence Bálint (2020) Munkafolyamati veszteségfeltárás a makói Continental Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Soós Ádám (2020) Az Etyek külterületében élőket érő hátrányok vizsgálata és a számukra induló tanyagondnokszolgáltatás elindításának lépései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sustyák Dóra (2020) A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutyinszki János (2020) Adatgyűjtő rendszer tervezése és megvalósítása állattenyésztő telep termelésének ellenőrzése és optimalizálása céljából. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabad Alex (2020) Magas fehérje tartalmú müzliszeletek kifejlesztése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Dóra (2020) Napelemes rendszer és energiatárolás megtervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Klaudia Fanni (2020) Az álgabonák fogyasztási szokásainak vizsgálata a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Nedda Lejla (2020) Élelmiszeripari minőségű bioetanol hűtésére szolgáló csőköteges hőcserélő méretezése és tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tamás (2020) Illóolajjal kezelt eperminták gázkromatográfiás vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tamás (2020) Összeállító és hegesztő készülék tervezése a Csaba Metál ZRt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tímea (2020) Eltérő műtrágyaszintek hatása őszibúza fajták tészta-reológiai tulajdonságaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma Attila Zoltán (2020) Sportital gyártó gépsor kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári Tamás (2020) Pneumatikus megfogó tervezése és megvalósítása ABB IRB 140 robothoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Cintia (2020) A 2016-2017-es madárinfluenza járvány hatásai a magyar baromfi ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Kornél (2020) Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerencsés Szabolcs Gyula (2020) Működtetési paraméterek hatásvizsgálata szennyvizek vibrációs membránszeparációjában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szijjártó Kitti (2020) Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora Dávid (2020) Pneumatikus hajtás elemzése a hatékonyság fokozása érdekében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Csaba (2020) Mikrovezérlős tolómérőberendezés tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Fanni (2020) Kombinált gabonaszelet kifejlesztése funkcionális élelmiszerként. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Mihály (2020) A marhahús értékei és fogyasztási szokásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Zsuzsanna (2020) Magas energia- és fehérjetartalmú diéta kialakítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szimon Miklós (2020) Candida diéta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka Zoltán (2020) Fehérjével dúsított kávéital. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szucsán Tamás (2020) Eldobott tárgyak elkapására alkalmas robotkar alapú rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szuhaj Katinka Kinga (2020) Egy nehézgép gyártó vállalat által előállított termék folyamatközi és végellenőrzése során felmerülő hibáinak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurap Adolf (2020) Az almatermesztés kialakulása, valamint piaca Kupuszinán és környékén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi Tamás (2020) Otto-motor körfolyamatába víz befecskendezés hatásának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád Henrietta (2020) Természetes fűszerek és fűszeraromák összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sági Viktória (2020) Élelmiszerről izolált baktériumok biofilm képzése és a kialakult biofilm eltávolítása zöld megoldással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor Imre Tamás (2020) Gázkompresszor rekonstrukció. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközy Henrietta (2020) A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sóki Tamás (2020) DMC kód alapú automatizált vizuális ellenőrző rendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács Ádám (2020) Extrudergép beüzemelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Takács Ágota (2020) Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Talpai János (2020) 13-18 év közötti fiatalok táplálkozási szokásainak felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari Balázs (2020) Méhészetben alkalmazott fúvógép fejlesztése, avagy megújuló energiaforráson alapuló hajtásrendszer megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarjányi Éva (2020) Szőregi rózsa, mint „hungarikum". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Taál Evelin (2020) "Minden" mentes élelmiszerek a táplálkozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Timár Dávid (2020) Különböző csomagolású nyers pulykahús mikrobiológiai és kereskedelmi összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tolmácsi Tamás (2020) Mikotoxin szennyezettség vizsgálata a malmi őrléstechnológia során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma Dávid Ferenc (2020) Ipari robotok programozásának oktatását segítő asztal fejlesztése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turi Petra (2020) A hódmezővásárhelyi szennyvíztelep szivattyúból és villanymotorból álló gépláncainak diagnosztikai és energetikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tényi Zsófia (2020) Nagy nyomtatási területű 3D nyomtató tervezése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Krisztina (2020) Az idő szerepe és jelentősége egy nemzetközi divatcég ellátási láncában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Kármen (2020) Elsődleges növénytermesztésben alkalmazható minőségirányítási rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Mónika (2020) Az almatörköly hatása a kenyér állományra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Gyurgyik Ramóna (2020) "Intelligens iskola" IKT eszközök bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Kovács Edit (2020) Az állatvédelmi és állatjóléti szabályozás szerepe az állattartásban és az élelmiszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri Andrea Mária (2020) Kalciumtartalom húskészítményekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin Dávid (2019) Forgatás nélküli talajművelés technológia vizsgálata a Dél-keleti régióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujj Krisztián (2020) Ipa és Ale sörök összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Bence (2020) Tisztateret ellátó légtechnikai rendszer ellenőrzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Enikő (2020) Rizssütemények készítése és háziasítása hazai barackkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Gyöngyi (2020) Cirok nemesítési vonalak genetikai diverzitásvizsgálata tannin tartalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Katalin (2020) Gyümölcskivonatok hatása néhány tejsavbaktérium növekedésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zoltán (2020) A földeáki könyvtár szerepe a helyi közéletben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Ádám (2019) Vasútfelújítási munkák során keletkező hulladékok további felhasználásának lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga-Szalai Judit Margit (2020) Magyarországi ökoközösségek jellemzése fenntarthatósági szempontból. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjasi-Kispéter Norbert (2020) Nonprofit szervezetek társadalomra és gazdaságra gyakorolt hatása Domaszéken A településen fogható helyi érdekeltségű televízió működésén keresztül vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Adrienn Erika (2020) Minőség- és a környezetvédelem egyes elemeinek vizsgálata egy gépjármű akkumulátor-szaküzlet esetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres Bence (2020) ABB robotok ipari kommunikációjának vizsgálata és komplett mázolási feladatának szimulációja RobotStudio környezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki Anita Erika (2020) Az akvakultúra szerepe a lakosság fehérjeellátásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Vilmos (2020) ADLK-4000 Kéttengelyes, lapátos keverőgép hajtáslánc tervezése az Abraziv Kft-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Végvári Zsolt Ferenc (2020) Látványtechnikai galvoszkenneres lézershow projektorok képalkotásának támogatása DSP processzorral. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony Vanessza (2020) A vegán táplálkozás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vízhányó Dániel (2020) A szegedi szelektív hulladékkezelés nehézségei, és a hatékonyság növelésének lehetőségei a németországi példa alapján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zakupszki Zita Boglárka (2020) Gluténmentes lisztek keményítőtartalmának polarimetriás módszerrel történő meghatározásának kidolgozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsótér Edit (2019) Egy Ópusztaszeri étterem beruházásának gazdaságossági vizsgálata, figyelemben véve az NPV, IRR, PI, PB, és diszkontált megtérülési időt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ábrahám Roland (2020) Automatizált üzemanyag adagoló kútrendszer vezérlésének tervezése és kivitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árendás Péter (2020) Bioetanol keverési arányának hatása a motor teljesítményére illetve fogyasztására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ócsai Tibor (2020) Szekvenciális váltó tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ódor Henrietta (2020) Vörösáru sótartalmának csökkentése zabkorpa felhasználásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. május 17. 20:49:16 CEST.