Item where specialization "történelemtanár" and date of item 2012

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | K | P | S | T | Z
Number of items: 14.

B

Barta Ákos (2012) Kashmir 3D program felhasználása a térképészeti ismeretek tanításában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros Norbert (2012) A drámapedagógia módszereinek alkalmazása az ember és társadalom műveltségterület oktatása során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boross Árpád Bence (2012) A diákok társadalomszemléletének formálási lehetőségei a helyi társadalmi praxis példáival. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai Viktória (2012) A technikai képrögzítés kultúrtörténeti szerepének tanítási metódusai és a kreativitásra gyakorolt hatásuk. A mozgóképolvasás és mozgóképelemzés készségének fejlesztő gyakorlata és a kreativitásra gyakorolt hatása a 14-18 éves korosztályi csoportokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csuha Máté (2012) A fogalmi váltás problematikája a történelem tanítása során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gubán Dóra Rita (2012) Emberi jogi alapismeretek oktatása - Az emberi jogok oktatásának problémái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kollár Krisztina (2012) Multikulturális nevelés és a roma kisebbség történetének megjelenése a történelemoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Lionel (2012) A családi háttér hatása a gyermekek szocializációjára, iskolai teljesítményére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kézér Dávid (2012) Mozgásfejlesztés a barantában oktatott vívás során. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki Balázs (2012) A szociális kompetencia fejlesztésének lehetőségei a médiaoktatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálföldi Anett (2012) A televízió valóságfelfogásának értelmezési stratégiái az osztályteremben. A médiaelmélet kreatív felhasználási gyakorlata a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy oktatásában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sárosi Ildikó Beáta (2012) Pedagógus szerepe a szociális kompetencia fejlesztésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tallér Orsolya (2012) Földrajzi koncentráció az újkor történetének tanításakor. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zana Tamás (2012) Az interaktív tábla felhasználási lehetőségei a történelemtanításban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 26. 08:14:13 CET.