Item where specialization "történelemtanár" and date of item 2012

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | G | K | P | S | T | Z
Number of items: 14.

B

Barta, Ákos (2012) Kashmir 3D program felhasználása a térképészeti ismeretek tanításában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Norbert (2012) A drámapedagógia módszereinek alkalmazása az ember és társadalom műveltségterület oktatása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boross, Árpád Bence (2012) A diákok társadalomszemléletének formálási lehetőségei a helyi társadalmi praxis példáival. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Viktória (2012) A technikai képrögzítés kultúrtörténeti szerepének tanítási metódusai és a kreativitásra gyakorolt hatásuk. A mozgóképolvasás és mozgóképelemzés készségének fejlesztő gyakorlata és a kreativitásra gyakorolt hatása a 14-18 éves korosztályi csoportokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csuha, Máté (2012) A fogalmi váltás problematikája a történelem tanítása során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gubán, Dóra Rita (2012) Emberi jogi alapismeretek oktatása - Az emberi jogok oktatásának problémái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kollár, Krisztina (2012) Multikulturális nevelés és a roma kisebbség történetének megjelenése a történelemoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lionel (2012) A családi háttér hatása a gyermekek szocializációjára, iskolai teljesítményére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kézér, Dávid (2012) Mozgásfejlesztés a barantában oktatott vívás során. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pataki, Balázs (2012) A szociális kompetencia fejlesztésének lehetőségei a médiaoktatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálföldi, Anett (2012) A televízió valóságfelfogásának értelmezési stratégiái az osztályteremben. A médiaelmélet kreatív felhasználási gyakorlata a mozgóképkultúra és médiaismeret tantárgy oktatásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sárosi, Ildikó Beáta (2012) Pedagógus szerepe a szociális kompetencia fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tallér, Orsolya (2012) Földrajzi koncentráció az újkor történetének tanításakor. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zana, Tamás (2012) Az interaktív tábla felhasználási lehetőségei a történelemtanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 00:46:30 CEST.