Item where specialization "társadalombiztosítási" and date of item 1999

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Number of items: 194.

A

Akliné Tomán, Margit (1999) A magyar szeretetszolgálatok hazai és külföldi önkéntes tevékenysége a szociális ellátásban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Apró, Zoltánné (1999) Nyugellátás a nyugdíjreform után. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

B

Babik, Anett (1999) Kiegészítő biztosítás: a kötelező felelősségbiztosítás terhére történő nemzetközi gépjármű-kárrendezés. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bakai, Dóra (1999) Gyermekvédelem és intézményrendszere Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bakonyiné Lovrics, Ágnes (1999) Közlekedés és a fogyatékosság. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Balog, Józsefné (1999) Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat megalakulásának és működésének vizsgálata. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Balog-Farkas, Józsefné (1999) Rendszerváltás a családi pótlék területén. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Baltavári, Ágnes (1999) A betegségek megelőzése és jelentősége. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bangó, Lászlóné (1999) Egyéni és társas vállalkozások biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bedő, Andrásné (1999) A magyar rokkantsági nyugdíjrendszer alakulása 1951-től. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bekker, Gyöngyi (1999) Az egyéni vállalkozók biztosítása és járulékfizetési kötelezettsége. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bekkerné Simon, Julianna (1999) A női munkanélküliség, a nők munkaerőpiaci helyzete Székesfehérváron. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Benkő, Zsuzsanna (1999) Nyugellátási elv és a nyugdíjemelés kapcsolata. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Berkes, Klára (1999) Életbiztosítások a Hungária Biztosító Rt.-n belül. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Biczók, Gyöngyi (1999) A járványok és a gazdasági, társadalmi, és a szociális helyzet kapcsolata. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bordiné Németh, Erzsébet (1999) A gyermek születésével és gondozásával kapcsolatos ellátások. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Borsi, Olivér (1999) A mai magyar tőzsde. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Borsos, Noémi (1999) A női foglalkoztatás szociológiai, családvédelmi és munkajogi jellemzői a XX. században. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Buksa, Istvánné (1999) A társadalombiztosítás ellenőrzési rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bába, Rozália (1999) A munkaviszony megszűnése. A felmondás-felmentés rendszerének közalkalmazotti, köztisztviselői szabályozása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Békési, Anikó (1999) A települési önkormányzatok szerepe, feladata, lehetőségei a szociális gondoskodásban, különös tekintettel Szolnok város tapasztalataira. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Béndekné Benkó, Erzsébet (1999) Családi pótlék és a szociálpolitika. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Bólya, István (1999) Gyermekneveléssel kapcsolatos családi támogatások Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

C

Csernák, Dr. Józsefné (1999) Alanyi jogon a családi támogatások. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Csikós, Emese Viktória (1999) A bűnöző viselkedés kialakulása kriminálszociológiai megközelítésben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Csáki, András (1999) A Budapesti Értéktőzsde megnyitása és jelenlegi válsága. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Csányi, Viktor (1999) A magyar társadalom változásai, 1989-1998. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Császár, Károlyné (1999) A magyarországi társadalombiztosítás kialakulása és főbb változásai a II. világháború kitöréséig, különös tekintettel a győri és a Győr-Moson-Sopron megyei sajátosságokra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Csúcs, Áron (1999) A deviáns viselkedések múltja, jelene, jövője Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Czirbikné Antonin, Ernesztina (1999) A feketegazdaság Magyarországon és az ellenőrzés területei. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Czirok, Balázs (1999) Népesedési elméletek, népesedéspolitika. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

D

Dani, Lászlóné (1999) Családi pótlék Magyarországon az 1990-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Darmos, Edina (1999) A társadalmi segélyezési rendszerek szerkezete és alapelvei az OECD országokban és Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Daróczi, Lászlóné (1999) A nyugdíjfolyósítás szaktevékenységében meghatározó szerepet játszó Nyugdíjfolyósító Igazgatóság szervezeti kultúrája, felépítése és működése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Daubner, Dr. Monika (1999) A rokkantnyugdíjasok helyzete és sajátosságai a vasútnál. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Deák, András (1999) Végrehajtás az Egészségbiztosítási Pénztár Váci Kirendeltségén. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Dobondi, Istvánné (1999) Baleseti ellátások alakulása napjainkig hazánkban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Dobra, Viktória Dóra (1999) Az aktív foglalkoztatáspolitikai eszközök felhasználása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Dobóczi, Pál (1999) A társadalombiztosítás fedezeti rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Dombi, Mária (1999) Családok támogatási rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

E

Erdős, Ildikó (1999) A minőségbiztositás és a finanszirozás hatása a CT ellátás alakulására Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

F

Farkas, Erika (1999) Foglalkoztatáspolitika a változó világban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Farkas, Ferencné (1999) Szegénység a társadalombiztosítás tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fekete, Judit (1999) A zsidóság jogi- és gazdasági helyzete Közép-Kelet Európában a XX. század első felében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fenyvesi, Dávid (1999) Biztosítótársaságok marketingtevékenysége. Az életbiztosítási üzletág marketingkommunikációja a Hungária Biztosító Rt. tevékenységéből vett példák illusztrálásával. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fermann, József (1999) Munkáltatói, munkavállalói feladatok a munkaviszony megszüntetésekor és megszűnésekor. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Forgács, Anikó (1999) A rokkantság alakulása a számok tükrében Békés megyében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Attiláné (1999) Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár és igazgatási szerveinek szervezete, központi területi feladatai, különös figyelemmel a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbiztosítási Pénztárra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fábián, Zoltánné (1999) Családi pótlék rendszer 1990-től napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Füleki, Ágnes (1999) Az alkoholizmus okai, következményei, valamint az alkoholbetegek ellátása és az alkohollal kapcsolatos problémák kezelése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Fődi, Judit (1999) Szent Ágoston filozófiája. Tudomány és vallás kapcsolata a középkorban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

G

Garbóci, Éva (1999) Munkaviszonyban álló személyek társadalombiztosítási járulék és személyi jövedelemadó összefüggései alapján az öngondoskodás megvalósításának lehetőségei 1994. január 1. és 1999. január 31. közötti időszakban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gelencsér, István (1999) A gazdasági társaságok tagjainak járulékfizetése az 1975. évi II. törvény, valamint az 1997. évi LXXX. törvény tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gregus, Beatrix (1999) Az oktatás helyzete Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gulyásné Ménesi, Zsuzsánna (1999) Baleseti védelem. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gyurinné Hamala, Anita (1999) Csődeljárás, felszámolás, végelszámolás értékelése a társadalombiztosítási jogszabályok alapján. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Gál, Alexa (1999) Az egészségügyi ellátás nehézségei az OECD országaiban és Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Géczi, Istvánné (1999) A nyugdíjbiztosítás fejlődése, irányítása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

H

Harangi, László (1999) A szociális biztonság és a szociálpolitika. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Hocz, Edina (1999) Vesztesek, ifjúság az ezredfordulón. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Imre (1999) Munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében a XX. század utolsó évtizedében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Piroska (1999) Családtámogatási rendszer Magyarországon az 1990. évi XXV. törvény alapján. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Tamás (1999) Az egészségbiztosítási pénztárak ügyfélszolgálati tevékenysége - A hivatali ügyintézéstől a szolgáltató szervezetig -. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Tamás (1999) A Szovjetunió szerepe a Kisgazdapárt és a Kommunista Párt hatalmi harcában 1945 után. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth, Tamásné (1999) Nyugdíjbiztosítási ágazat nyilvántartási rendszerének fejlődése napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváth Örs, Márton (1999) A privatizációs rendszer Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Horváthné Egyed, Veronika (1999) Az időskorúak szociális helyzete és az ellátások rendszere Tapolca városban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Hudák, Henriett (1999) A cigányság Jász-Nagykun-Szolnok megyében és Jászapátin az 1990-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Huszti Szabolcs, László (1999) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a '90-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Hutterer, Béláné (1999) A társadalombiztosítási ügyintézők kapcsolatrendszerének átalakulása a társadalombiztosítás igazgatási szervezetének átalakulásával összefüggésben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

I

Idul, Jánosné (1999) A készpénzellátás helyzete Csongrád megyében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Izing, Géza (1999) A foglalkoztatók egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási ágazatba tartozó szakellenőrzése a változások tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

J

Jakab, Magdolna (1999) Társadalombiztosítási tanácsadás a gazdasági kamarák szolgáltatási rendszerében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Juhász, Krisztina (1999) A betegek jogai. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Jávorka, Istvánné (1999) Családok helye a társadalomban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kaján, Mónika (1999) A családi pótlék rendszer fejlődése Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kancsalné Árky, Gyöngyi (1999) Több nyugellátásra, nyugdíjszerű ellátásra való jogosultság 1951-től. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Karóczkai, Éva (1999) A társadalombiztosítási ellátások fedezeti rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Keresztesi, Lászlóné (1999) A kisvállalkozások helyzetének és a kisvállalkozók társadalombiztosítási jogállásának alakulása az elmúlt évtizedek politikai és gazdasági változásainak tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Király, Katalin (1999) Az egyéni vállalkozók társadalombiztosítási terheinek rendszere. Other, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kisházy, Etelka (1999) A munkanélküliek ellátásának rendszere Győr-Moson-Sopron megyében az 1990-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss, Tamás (1999) A privatizáció története Magyarországon 1990-1998. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kiss Árpádné Bodó, Bernadett (1999) A fiatalok vállalkozásra történő felkészülése a mai magyar gyakorlatban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Klem, Mártonné (1999) A családi élet összhangjának megbomlása, hatása a gyermek fejlődésére. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Klepács, Andrea (1999) A gazdasági társaságok működése, tagjainak társadalombiztosítási kötelezettsége. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kocsis, Ferencné (1999) A betegségek megelőzése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kollár, Ferenc (1999) Aquinói Szent Tamás filozófiája. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kondás, István (1999) A környezet szennyezése nyomán fellépő ártalmak. Az egészségügy feladatai a környezet védelmében - az egészséges élővilág érdekében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kora, Szilvia (1999) A társadalombiztosítás, az egészségbiztosítás, az alapellátás, az egészségügyi vállalkozás és a háziorvosi szolgálat kapcsolata a magyar egészségügyi rendszerben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kormos, Zoltánné (1999) A munkanélküliség, mint a társadalmi és életmód probléma. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Józsefné (1999) Nyugellátásra irányuló igény érvényesítése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Rita (1999) A jövedelemtől függő betegségi és anyasági ellátások 1997. XII. 31-ig illetve azt követően. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (1999) Rokkantsági nyugdíjrendszer tegnap, ma és holnap. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kovácsné Giródi, Ildikó (1999) Nógrád megye népességalakulásának elemzése 1982-1996. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kruchió, Gyuláné (1999) A kötelező társadalombiztosítási rendszer kialakulása és fejlődése Magyarországon, különös tekintettel az 1998. évi reformok változásaira. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kubik, Éva (1999) A társadalombiztosítás és magánnyugdíjpénztárak kapcsolata, szolgáltatásaik összehasonlítása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kucsik, Miklósné (1999) Társadalombiztosítási dolgozók munkajogi helyzete 1992. július 01. előtt és után. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kulcsár, Józsefné (1999) Több jogcímen járó ellátás folyósításának problematikája az 1975. évi II. törvény hatálybalépésétől. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kulik, Dr. Jenőné (1999) A sztrájk jogi szabályozása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kupainé Balogh, Katalin (1999) Szegénység a 90-es évek Magyarországán. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Káhl, Ferenc (1999) A társadalmi változások hatásának megjelenése a társadalombiztosítási járulékfizetési szabályokban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kállai, Lászlóné (1999) Nyilvántartás szerepe a nyugdíjmegállapítás folyamatában -Somogy megyei tapasztalatok. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kéri, Jánosné (1999) Üzemi balesetek és a baleseti ellátó rendszer alakulása napjainkban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kézdi, Endréné (1999) A kábítószerek terjedése hazánkban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kónya, Annamária (1999) A nők ábrázolása a magazinreklámokban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kósiné Márfi, Marianna (1999) A köztisztviselők helyzete Magyarországon napjainkban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

L

Labodáné Veres, Veronika (1999) A munkaviszony megszüntetése az európai jogharmonizáció tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Labricz, Ferenc (1999) Gazdasági társaságok működésének tulajdonosi és belső ellenőrzési rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Lakos, Pál (1999) A társadalombiztosítási nyugellátások alapját képező szolgálati idők és azok bizonyítása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Lamperth, Istvánné (1999) Az özvegyi nyugdíjrendszer történeti fejlődése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Lendvai, András (1999) Gyógyszerfogyasztás és reklám sajátos vonásai. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Láng, Lászlóné (1999) Özvegyi nyugdíjra jogosultság feltételei, mértéke, az igény érvényesítése, elkésett igények elbírálása az 1997. évi LXXXI. tv. alapján 1998. 01. 01-től. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

M

Magyar, Antalné (1999) A társadalombiztosítás rendszerében a baleseti ellátások helye. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Majos, Mária (1999) Ügyfélszolgálat a magyar nyugdíjbiztosításban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Makara, Sándorné (1999) Az özvegyi nyugdíj jogosultság feltételrendszerének értékelése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Matécsa, Tibor (1999) Baleseti ellátások a társadalombiztosításban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Mező, Margit (1999) Az előmeneteli és bérrendszer alakulása a társadalombiztosítás és az egészségügy területén 1992. július 01-től. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, István (1999) A lakosság, társadalombiztosítás szerepe az egészségmegtartásában, rehabilitáció. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Molnár, Izabella (1999) Változások a családi pótlék rendszerében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Mucsi, Albertina (1999) Az állami gondozásban nevelt gyermekek szocializációs problémái. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Májerné Veres, Anikó (1999) A munkanélküliség esetére nyújtott szociális ellátások kialakulása és intézményrendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Máté, Gabriella (1999) A szociális biztonság főbb ellátó rendszereinek jellemzői: a., biztosítási típusú ellátások b., segélyezési típusú ellátások c.,univerzális állampolgári jogon járó ellátások. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Méri, Csaba (1999) Jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Mészáros, László (1999) Egyes életmódbeli változások hatása a lakosság egészségi állapotára, a rokkantság kialakulása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

N

Nagy, Henriett (1999) A társadalombiztosítás szolgáltató jellegét erősítő tényezők. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy, Istvánné (1999) A rokkantsági nyugdíjasok helyzetének elemzése a mai magyar valóság tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Nagy-György, Gyula (1999) A járulékellenőrzés helye, szerepe az ellenőrzési rendszerben, időszerű dilemmái. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Naszády, Zoltán (1999) A nyugdíjfolyósítás fejlesztésének szükségessége és háttere a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Negru, György (1999) Magyarország közigazgatása a kezdetektől napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Nemeséri, Zoltánné (1999) Az egészségügyi ellátás rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Neparáczki, Nándor (1999) A családi támogatások fejlődése Magyarországon a XX. század elejétől napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Németh, Antalné (1999) Anyasággal, gyermekneveléssel kapcsolatos ellátások, kedvezmények az egészségbiztosításban 1990-1998 évben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

O

Oláh, Ferencné (1999) Családi pótlék rendszerünk jelene és jövője. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Orbán, Irén (1999) A társadalombiztosítás finanszírozási rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Orbán, Lászlóné (1999) A köztisztviselői törvény vizsgálata az alkalmazás tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pataki, Dóra (1999) Az önsegélyezés rendszerének alapvető sajátosságai a magyar és a francia szabályozás tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Paulik, Jánosné (1999) Az 1998. évi magyarországi nyugdíjreform oka, célja a hárompilléres nyugdíjrendszer bevezetése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Piller, István (1999) A budapesti értéktőzsde története, az ezredforduló aktualitásai, és a vezető részvények árfolyamának alakulása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Prágai, Károlyné (1999) Kifizetőhelyek a társadalombiztosítás rendszerében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Pákozdi, Lajos (1999) Társas vállalkozások járulékfizetése és ellenőrzése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Pálffy, Istvánné (1999) Gyógyító tevékenység a főváros XV. kerületében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Pósa, Ágnes (1999) A privatizáció és a munkaerő-gazdálkodás főbb kérdései. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

R

Rosta, Lászlóné (1999) Kifizetőhelyek szerepe, feladatai a múltban, jelenben és a jövőben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Ruzsics, Katalin (1999) A gazdasági társaságok, valamint az egyéni vállalkozók társadalombiztosítási kötelezettsége. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Rási, Róbertné (1999) A szociálpolitikai egyezmények alapján folyósított nyugellátások. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

S

Sallai, Krisztina (1999) Globális kihívások az ezredfordulón. A világ népességének növekedése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sarkadi, Dániel (1999) Biztosítás és marketing: a Hungária Alap befektetéshez kötött életbiztosítás termékfejlesztésének folyamata. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Schmidt, Antal (1999) A társadalombiztosítási feladatok végzésének ellenőrzési rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sebesvári, Attila (1999) A korszerű hálózati technológiák alkalmazási lehetőségei a társadalombiztosítás informatikai rendszerében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Severnyák, Miklósné (1999) A társadalombiztosítás irányításának változásai 1928-tól napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sióvölgyi, Gáborné (1999) A magyarországi lakáspiac az adatok tükrében az 1990-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Skolák, Ferenc (1999) Európa közigazgatása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Soltész, Lászlóné (1999) A társadalombiztosítási ellenőrzés mint az irányítás, felügyelet eszköze, a társadalombiztosítási kifizetőhelyeken végzett ellenőrzések tapasztalatainak tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Somos, Károly (1999) Járulékfizetési készség és problémája a '90-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Standerné Perjési, Mária (1999) A családi pótlék, mint a családtámogatási rendszer része: a családi pótlék jogosultság változása 1990. évtől. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Györgyné (1999) A családi pótlék rendszer fejlődésének áttekintése napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szabó, Péterné (1999) A szociálpolitika hatásának tapasztalatai Szentes városában a rendszerváltás reformfolyamatában. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szafkó, Zoltánné (1999) Az ügyfélszolgálati tevékenység és a nyugdíj-megállapítás kapcsolata. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szefcsik, Eliza Betta (1999) Vizuális, auditív, audiovizuális reklámeszközök Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szegedi, Lászlóné (1999) Az egészségügy reformja és megvalósulása Tolna megyében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szerencsés-Fekete, Krisztina (1999) A szociális jogok mint második generációs jogok kialakulása és érvényesítése. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szilágyi, Vilmosné (1999) A társadalombiztosítás fedezeti és ellátási rendszere közötti kapcsolat és a megoldásra váró feladatok. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szipánné Péntek, Lívia (1999) A háziorvosi szolgálatról általában különös tekintettel Kiskunhalasra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szántó, Ferencné (1999) A működőtőke import lehetőségei, feltételei Magyarországon a 90-es években és a vámszabadterület. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szántó, Judit (1999) A társadalombiztosítás és a vállalkozások kapcsolata a Számszaki Kft. Könyvelőiroda munkájának tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Székely, Árpád (1999) A társadalombiztosítási végrehajtás. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szűts, Gyöngyvér (1999) Az alkoholizmus társadalmi költségei. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sándor, Endre (1999) Munkavégzés szabályozása és gyakorlata a gazdasági társaságok esetében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sárga, Emil (1999) Szenvedélybetegségek az adatok tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sárkány, Gábor (1999) Deviáns viselkedések Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sárkány, Lászlóné (1999) Társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Sósné Kovács, Erzsébet (1999) Munkaerőhelyzet alakulása, foglalkoztatás elősegítése, munkanélküliek ellátása Kiskunhalason. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

T

Takács, Gizella (1999) A nyugdíjbiztosítási igazgatási szervek gazdálkodásának pénzügyi lebonyolítása 1994-től napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Takács, Roland (1999) A halandóság és a vezető halálokok alakulása a században Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Tariné Deák, Edit (1999) A korszerű ügyfélszolgálatok szerepe az egészségbiztosításban - az ügyfélcentrikus szemléletmód megjelenésétől a szolgáltató jelleg kialakításáig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Taskovics, István (1999) Szegénység a rendszerváltás utáni Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Trappné Lukácsi, Zsuzsanna (1999) A nő helyzete és szerepe a családi munkamegosztásban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Gyöngyi (1999) A gazdálkodó szervezetek jellemzői, tagjainak biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége, sajátosságaik. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Tóth, Zoltánné (1999) Az emberi érték védelme a székesfehérvári ALCOA-KÖFÉM Kft-ben. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Tóthné, Gregor (1999) A népesedéspolitikai intézkedések megjelenése a társadalombiztosítási jogszabályokban 1975-től napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Törköly, Jánosné (1999) Fekvőbeteg ellátás biztosítási finanszírozása. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Török, Erika (1999) A Public Relations, avagy a kommunikáció szervezése az egészségbiztosításban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

V

Varga, Zsuzsanna (1999) Kiegészítő nyugdíjbiztosítási rendszerek Európában, különös tekintettel a magyarországi önkéntes biztosítópénztárak működésére. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Vass, Nóra (1999) Munkanélküliség. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Vass, Zoltán (1999) Recesszió és munkanélküliség. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Vincze, Antalné (1999) Családi támogatások a társadalombiztosításban és a szociális ellátásban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Vinkovits, Eszter (1999) A nonprofit szektor jelentősége a foglalkoztatásban. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Virág, Valéria (1999) Az életbiztosítás jellemzői Magyarországon. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Volentics, Lászlóné (1999) A munkavédelem szabályai és gyakorlati alkalmazása a Nestlé Hungária Kft-nél. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Várnai, Dr. Györgyi (1999) Vesepótló kezelések Magyarországon a privatizáció tükrében. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

W

Windisch, Ferencné (1999) A betegjogok érvényesülése napjainkban, valamint az aktuális problémák. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Wurstné Tóth, Mária (1999) A társadalombiztosítási járulékbevételeinek előírása és elszámolása, a folyószámlák számítógépes könyvelési rendszere. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Z

Zelenák, Sándorné (1999) Az egyéni vállalkozók biztosítási és járulékfizetési kötelezettsége az 1990-es években. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Á

Ágoston, Réka (1999) A szenvedélybetegek szociális és egészségügyi ellátásai. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2023. március 31. 17:50:41 CEST.