Item where specialization "szociális munka" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 89.

A

Ajtai, Mónika (2013) Konfilktusok a családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Andrásy, Bálint (2013) Krízislélektan a büntetés-végrehajtásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Arany, Dóra Beatrix (2013) A hagyományos és az alternatív pedagógia összehasonlító vizsgálata : az iskolához való viszony és a tanulói személyiség egyes aspektusainak tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aranyás, Zsófia (2013) A család szerepe a kábítószer függőség kialakulásában, fenntartásában és kezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balla, Renáta (2013) Családi szocializáció és személyiségzavarok : környezeti ártalmak, nevelési hibák és ezek következményei gyermekrajzok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Tímea Melinda (2013) Depresszió és öngyilkosság gondolata serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bezzeg, Noémi (2013) A családon belüli erőszak hatása a bűnelkövetőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biacsi, Barbara Ivett (2013) A vallás mint protektív tényező az öngyilkosságot elkövetők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bite, Sándorné (2013) Önkormányzati segélyezés Röszke községben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Alexandra (2013) A hivatásválasztás személyes motivációi segítő szakemberek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Bálint (2013) "Optimistán néz előre, de gyökereiben pesszimista" : a magyarok mentalitása és saját népükhöz fűződő viszonya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bonnyai, Sándor (2013) "A hét törpe úton a bányába" avagy egy szociális munkás hallgató csoportfoglalkozásai egy erdélyi árvaházban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Buri, Viktória (2013) Az általános iskolai drogprevenció és egészségfejlesztés a szakemberek tükrében : felmérés a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar tanító szakos hallgatóinak véleményei alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bábi, Renáta Éva (2013) Sérült gyermek a családban, Down Szindrómával élő gyermeket nevelő szülőket vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bácsi, Ildikó (2013) Társas kapcsolatok elemzése középiskolai osztályokban a szociometria módszerével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Békés, Barbara (2013) A paranoid skizofréniával élő betegek társadalmi és szociális kapcsolatainak vizsgálata a Napsugár Otthon Ópusztaszeri Pszichiátriai Otthonban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bóka, Zoltánné (2013) A tanyán élő idősekről való gondoskodás útjai és lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bönde, Katalin (2013) „Segítség, serdülök!” : a serdülőkor főbb jellemzőinek és problémáinak bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csincsák, Zsuzsanna (2013) Idősotthonok összehasonlítása határon innen és túl. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csipak, Katalin (2013) A nyugdíjrendszer biztosítottakat érintő változásainak történeti áttekintése napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csorba, Zoltán (2013) Lakáspolitika Magyarországon a rendszerváltás előtt és napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuvik, Gábor (2013) "A párod csak a saját fajtádból..." : morzsák a szerb-magyar vegyes kapcsolatok születéséről és természetéről. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Csilla (2013) SOS-Gyermekfalvakban nevelkedő gyermekek családrajzai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Danics, Adrienn (2013) A gyermeküket börtönben gondozó nők egészségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Darvasi, Erika (2013) Alkoholbeteg szülők felnőtt gyermekei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Dóra (2013) Gyászmunka a családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erőss, Irén (2013) Gyermekbántalmazás a családban és a személyiségformálódás összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Evanyics, Gábor (2013) Szociális munka az egész napos iskolában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó-Barátné Pálinkó, Edit (2013) Az idősek szociális alapellátása Sándorfalván. "Közös nyelvet beszélünk?". BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zsófia (2013) Válás a gyermekrajzok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Csaba (2013) A rendőrség áldozatvédelmi tevékenysége és a mai magyar áldozatvédelemi rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fricskáné Tóth, Tímea (2013) A motiváció szerepe és fontossága az alkoholbetegek kezelésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fuchs, Zsuzsanna (2013) A cigány gyermekek oktatásának egyes aspektusai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Ines (2013) Horgos község öngyilkossági adatainak elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Ibolya (2013) Skizofrének beilleszkedési nehézségei, illetve lehetőségei a társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, István (2013) Az öregedés kihívásai és az időskorúak szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Marianna (2013) Survivors: Megélhetési stratégiák a szegedi rendszeres szociális segélyezettek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jámbor, Kornél (2013) A közösség védőereje: a magyarországi cserkészmozgalom bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabók, Árpád (2013) A non profit szektor szerepe a munkaerő piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kasza, Olivér Szabolcs (2013) MMO függés a serdülő korúak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszás, Bianka (2013) A fiatalkori bűnözés kialakulásának okai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Dániel (2013) Az alkoholfüggőség jellemzői és a kezelés lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kele, Zoltán (2013) A hajléktalan emberek részére nyújtható szociális szolgáltatások a nappali ellátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Bálint (2013) Pillanatfelvétel a csengődi tanyavilágról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Norbert (2013) A sport pozitív hatása az állami gondoskodásban felnövő gyermekek bio-pszicho-szociális fejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kokrehel, Julia (2013) Evés-és testképzavarok előfordulásának gyakorisága a vajdasági hivatásos színházak színésznőinek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komjátiné Tóth, Melinda (2013) Az öngyilkosság tendenciái és legfőbb jellemzői a magyar társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Klaudia (2013) A zentai és tornyosi roma közösség összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dániel (2013) "SOS család-igazi család" : az állami gondoskodásban élő gyermekek szociokulturális jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tamás (2013) Szivárványcsaládok helyzete, lehetőségei és megítélése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ágota (2013) A gyermekszegénység és az életmód egyes összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunfalvi, Zsófia (2013) "Nevelés, átnevelés, nehéz dolog. De ez lenne az egész lényege." A pártfogó felügyelői rendszer működésének sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kása, Klára Angéla (2013) Szociális gondoskodás Csanyteleken a tanyán élő idős emberek szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajos, Csaba (2013) Múlt, jelen, jövő - Generációk útkeresése a falusi átalakulás sodrában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Csilla Noémi (2013) Szorongás és megküzdés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Renáta (2013) A fiatalkorú bűnelkövetés és a szocializáció összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maróti, Anita Alexandra (2013) Erőszakos bűnelkövetők személyiség profilja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Éva (2013) A baksi cigány közösségi ház integrációs szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mokány, Orsolya (2013) Diákvélemények, tapasztalatok a deviáns viselkedéssel kapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tibor (2013) "Ki emel, ki emel ringat engemet?" (Az intézményi nevelés hatása a sérült gyermeket nevelő családokra). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsai, Zsolt (2013) Ópiátosok és designer szerhasználók felépülésének jellemzői, összehasonlítása a velük foglalkozó rehabilitációs szakemberek elbeszéléseinek tükrében, Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oczella, Petra Márta (2013) Tanyák és tanyagondnokságok Szentes határában. A Berek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Melinda (2013) Testkép- és evészavarok a 21. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Piszár, Csilla (2013) Családi normák, szülői nevelői stílus, hatása a felnövekvő gyermek későbbi párválasztási szokásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pördi, Márta Melinda (2013) Szülővé válás krízise a gyermek születését követő hat hónapot vizsgálva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radvánszki, Rita (2013) Családi körben vagy idősotthonban? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Santo, Martin (2013) A gyermekkori szocializálódás és a bűnelkövetővé válás összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somodi, Gábor (2013) A serdülők és a felnőttek közti konfliktusok a családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutka, Zsófia (2013) A humán segítők attitűdjei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Judit (2013) Szabaduló elítéltek reintegrációs lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Piroska (2013) A bűnözői magatartás kialakulásának vizsgálata - különös tekintettel a családi szocializációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szikora, Ráhel (2013) Az értékeim szerint élek?! : érték- és életmód vizsgálat a magyar társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Péter (2013) Kriminális személyiség kialakulása : a kortárs csoportok és a családi szocializáció hatása a bűnelkövetővé válásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Zoltán Bálint (2013) A legújabb szerfogyasztási trendek és ehhez kapcsolódó kezelési stratégiák a szociális munkában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziveri, Fruzsina (2013) Anorexia nervosa - amikor a mérleg az úr. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Számfira, Enikő (2013) A gyermekkorban átélt sérelmek és traumák hatása a fiatal felnőttkorban kialakított társas kapcsolatokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szántó, László (2013) Szenvedélybetegek rehabilitációs ellátásainak alternatívái. A Metadon és Suboxone kezelések hatékonyságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Ottóné (2013) "Drogoztam, de segítő leszek, hogy én legyek a jó értelemben vett rossz példa" - A család és kortársak szerepe a fiatalkori kábítószer-fogyasztás kialakulásában, a függővé válás okai és hatása az egyénre és családi életére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Tímea (2013) Fiatalok két határmenti tanyás településen. Pillanatkép Öttömösrol és Kispiacról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sárik, Zsanett (2013) "Felejthetetlen élmény" : középiskolás kollégisták egészségmagatartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takó, András (2013) "Zene kell" : a zene terápiás hatása és a szociális munka kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarnai, Adrienn (2013) "Én is lehetnék az az ember" : hajléktalanokkal kapcsolatos attitűdök, előítéletek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tatár, Gréta (2013) Hatással van személyiségünkre a születési sorrendben elfoglalt helyünk? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Turán, Alexandra (2013) A munkanélküliség krízise. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Anita (2013) A szubsztitúciós kezelések jellemzői és hatékonyságuk vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vidács, Ivett (2013) A serdülőkori krízis megjelenése és az anya-lánya kapcsolatban történő változások a különböző családtípusokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Gábor (2013) A hajléktalanná válás krízise. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vígh, Alexandra (2013) Együtt élni egy titokkal : eltitkolt örökbefogadások hatásai a narratívák tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zádori, Szeréna (2013) A segítő személyiség formálódása szociális munkások szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 15:41:07 CEST.