Item where specialization "rekreációszervezés és egészségfejlesztés" and date of item 2018

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | Á | É
Number of items: 75.

B

Bajusz, Gábor (2018) Stressz, társas támogatás a főiskolai hallgatók mindennapjaiban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Árpád Sándor (2018) Munkahelyi egészségfejlesztés. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyi, Lilla Eszter (2018) A média hatása a Z generáció táplálkozására. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Belák, Bernadett (2018) „Sport a szivárvány égisze alatt” Egy speciális sportegyesület működésének bemutatása és a sportmotiváció vizsgálata az LMBTQI közösség körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Cintia (2018) Alkoholfogyasztási szokások 18-25 éves korban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Vivien Erika (2018) A distressz jelenléte és stresszkezelési lehetőségek a 21-30 éves nők életében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Róbert (2018) Rekreatív sportsérülések rehabilitációja- Balneoterápiás és hidroterápiás lehetőségek a rekreációban Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buella, Dóra Csilla (2018) Meseolvasási szokások a 0-6 éves korú gyermekeket nevelő magyar családok körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bugány, Márk (2018) A környezetvédelmi technológiák szerepe az egészségmegőrzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Békefi, Bettina (2018) A sportalkalmazások motiváló hatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Béki, Viktória (2018) Az egészségmagatartás és az életmód vizsgálata trombózisos betegek körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cserna, Petra (2018) Rekreációs edzés a „konditeremben”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Péter (2018) A kiskőrösi és kiskunhalasi mentőállomáson vonuló személyzet táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csókás, Kornél Tamás (2018) Droghasználat Magyarországon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dohányos, Ágnes (2018) A szegedi egyetemisták megküzdési stratégiájának összehasonlítsa a szorgalmi időszakban és a vizsgaidőszakban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Donka, Viktor (2018) Szabadidő-sportolók dopping és táplálékkiegészítők használata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Donáth, Lilla (2018) Az óvodáskorú gyermekek táplálkozása a szülők egészségtudatosságának tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dupák, Evelin (2018) A fiatal felnőttek (18-35) sportolási, táplálkozási és egészségmagatartási szokásainak egymáshoz való viszonya. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Lilla (2018) Stresszkezelés és egészségfejlesztés a fiatal felnőttek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dóczi, Lilla (2018) Stresszkezelés és egészségfejlesztés a fiatal felnőttek körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecseki-Tóth, Zsófi (2018) Óvodás- és kisiskolás korú gyermekek életmód vizsgálata egészségfejlesztői szemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Faragó, Fanni Ramóna (2018) Deszken található fizikai rekreációs lehetőségek – és azon belül a rekreációs edzések feltárása és kihasználtsága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Vanda (2018) A Magyarországon rendszeres hastánc foglalkozáson résztvevők életminőség vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Dzsennifer (2018) Stressz hatása egészségünkre, stresszoldó stratégiák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gruda, Gergely (2018) A szellemi fejlődést előidéző szabadidő eltöltésének vizsgálata a Békési Szabadidő és Sport Klub 18-40 éves versenyzőinek körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Gurdics, Gábor (2018) Az alkohol- és a drog jelenléte a sportban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Haga, Bálint (2018) A Biblia egészségfejlesztő szerepe. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Éva Nóra (2018) Az egyetemisták stresszkezelési szokásai és a relaxációs módszerekhez való hozzáállásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Dóra (2018) A lakáskörülmények hatása az egészségre és a belsőépítészet szerepe az egészséges otthonteremtésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jaszanovics, Dóra (2018) Életmód változások és mentálhigiénés változások a csecsemős családok életében (Kutatás az édesanyák szemszögéből). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jámbor, Zsuzsanna (2018) A jóga pozitív hatásai serdülő és fiatal felnőtt korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kamenik, Bence Ákos (2018) Pedagógiai módszerek az egészségre nevelés szolgálatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos, Edina (2018) Az olvasmányélmények hatása a serdülőkorúak szociális készségeinek fejlődésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecsenovity, Erna (2018) A Z generáció testképének alakulása a közösségi média hatására. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Prumik, Dóra (2018) Az egészség- és a környezettudatosság kapcsolat a szubjektív jólléttel a 18-24 éves egyetemisták körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kiszely, Barbara (2018) A média hatása a drogfogyasztásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Réka (2018) Szorgalmi- és vizsgaidőszak alkoholfogyasztási szokásainak vizsgálata egyetemisták körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kohut, Pál Balázs (2018) Út a segítő jellegű tanácsadáshoz – a stíluskommunikáció tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Írisz (2018) Alkoholfogyasztási szokások a 13-18 éves fiatalok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Fanni (2018) A válás hatása serdülőkorú gyermekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Rita (2018) Alkohol és kábítószer fogyasztás megjelenése az amerikai rap zenékben 2010 és 2016 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labos, Tibor (2018) A 14-18 év közötti ifjúság sporthoz, illetve az egészséges életmódhoz való viszonya : Azon belül a békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Szabolcs Antal (2018) Milon, mint az egészségfejlesztés egyik lehetősége. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Máté József (2018) A szabadidőt befolyásoló tényezők a hódmezővásárhelyi kiskamaszok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mester-Szabó, Anett (2018) Középiskolások stresszélményeinek okai és a stresszkezelő módszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Cintia (2018) A nők megjelenését kialakító és életmódjukat meghatározó tényezők. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Májer, Dalma (2018) Hazánkban kézilabdázó női és férfi sportolók dohányzási szokásainak összehasonlítása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Májer, Dalma (2018) Hazánkban kézilabdázó női és férfi sportolók dohányzási szokásainak összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Edina (2018) A munkahelyi stressz és kezelési lehetőségei irodai dolgozók körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Krisztina Ilona (2018) Az egyetemi konditerembe járók életmódjának vizsgálata a táplálkozás tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Lukács (2018) A vadászat, mint egészségmegőrző tevékenység. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsuzsanna (2018) Az aktív szabadidő eltöltés – fókuszban a természetjárás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Csaba (2018) Serdülők mentális egészsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Bettina (2018) Alkoholfogyasztási szokások vizsgálata diákok és munkavállalók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Putnoki, Viktória (2018) A televíziós gyógyszerreklámok hatása az egészségmagatartásunkra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rafai, Réka (2018) A lelki egészség fejlesztésének lehetőségei a 14-18 évesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ritter, Andrea Veronika (2018) A színekkel való kommunikáció szerepe az egészséges életmód kialakításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rohács, Veronika (2018) A természetközelség, mint stílusmeghatározó tényező az életünkben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rábai, Gerda (2018) Stresszkezelés egy egészséges párkapcsolatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sallay, Laura (2018) A magyar néptánc és folklórismeret egészségfejlesztő hatása általános iskolában és a későbbi éltszakaszokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Schindler, József (2018) A flow és a szabadidő összefüggéseinek vizsgálata egyetemisták körében rekreációszervező és egészségfejlesztő szemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Schindler, József (2018) A flow és a szabadidő összefüggéseinek vizsgálata egyetemisták körében rekreációszervező és egészségfejlesztő szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Schindler, József (2018) A flow és a szabadidő összefüggéseinek vizsgálata egyetemisták körében rekreációszervező és egészségfejlesztő szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Attila (2018) A diploma utáni munkavállalás és a szakmában történő elhelyezkedés a rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon végzettek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Attila (2018) A diploma utáni munkavállalás és a szakmában történő elhelyezkedés a rekreációszervező és egészségfejlesztő szakon végzettek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemán, Bars (2018) Söröző mint egészségfejlesztő közeg. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szökő, Tamás (2018) A depresszió rizikó,- és védőfaktorai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sántáné Madarász, Mária (2018) Hogyan fejlődött a vitorlázás rekreációs tevékenységgé. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Teleki, Artúr (2018) A határtalan fizikum elérése a testépítésben. Egészségmagatartási és edzési szokások vizsgálata egy edzőterem látogatóinak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Udvari, Dzsenifer Nikolett (2018) Lovaglás, mint egészségfejlesztő rekreációs tevékenység. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Lilla Ramóna (2018) A kémiai addikció egészségre gyakorolt hatása a szegedi felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Mónika Éva (2018) Hazai és külföldön élő magyar munkavállalók rekreációs szokásainak összehasonlító vizsgálata Szeged és Hastings példája alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vecseri, Csilla (2018) Az egészségtelen életmódból fakadó elhízás jelenléte az aktív munkavállalók körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árvai, Éva Zsuzsanna (2018) Az egészséges táplálkozás és a kávéfogyasztás: Kávéfogyasztási szokások ma Magyarországon. Other, Szegedi Tudományegyetem.

É

Éberling, Réka (2018) A válás hatása a serdülő gyermekek életmódjára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 03:37:57 CEST.