Item where specialization "rekreációszervezés és egészségfejlesztés" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V
Number of items: 38.

B

Balogh, Hargita (2017) Kábítószer-fogyasztási szokások összehasonlítása a magyarországi és a szerbiai magyar nemzetiségű tinédzserek közöt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bollók, Bernadett (2017) Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak alkoholfogyasztási szokásaik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatlós, Vivien Gerda (2017) A plus size jelenség pozitív és negatív hatásai (A média üzenetek vizsgálata). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobi, Márk (2017) Életmód a hosszú és egészséges élethez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elbert, Stefánia (2017) Fiatalkorúak úszásoktatásának gyakorlati kérdései és hatékonyságának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galbács, Petra (2017) A társas kapcsolatok szerepe az élettel való elégedettség érzésének kialakulásában. Vizsgálat egészségfejlesztő szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gazsó, Mónika (2017) A testalakra vonatkozó sztereotípiák, előítéletek egeszségfejlesztési jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Homoki-Szabó, Ders György (2017) A sport pozitív hatása a szervezet működésére és a lelki egészségre fiatal felnőttek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Homoki-Szabó, Ders György (2017) A szexfüggőség megjelenése, kialakulásának okai és társadalmi megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jeremiás, Kamilla Szilvia (2017) Az időskori depresszióra való hajlam és a fizikai aktvitás közötti kölcsönhatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Petra (2017) A terített asztal titka - húsfogyasztás a családok mindennapjaiban női szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kormányos, Katica (2017) A babaúszás és annak jótékony hatásai, szülői szemmel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kotroczó, Dalma (2017) A Farkas László Általános Iskola 7-8. évfolyamos tanulóinak alkoholfogyasztási és dohányzási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács-Hegedűs, István (2017) Drogfogyasztás a szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lőrincz, Mihály Árpád (2017) Rekreációs sportolók legális teljesítményfokozásával egybekötött táplálékkiegészítő alkalmazási szokásainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madai, Nikolett Judit (2017) Az iskolai étkeztetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, Orsolya (2017) A felvidéki középiskolás diákok táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matyika, László (2017) A szegedi fiatalok alkoholfogyasztási szokásai 15-25 év között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Micsiz, Viktor (2017) Szabadidejükben mozgásos tevékenységet végző emberek egészségmagatartása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mihály, Anett Nikolett (2017) A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar hallgatóinak táplálkozási szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márki, Boglárka Fanni (2017) A háziállatok jelentősége az egészségfejlesztésben: aktív szabadidő-eltöltési és megküzdési lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Réka (2017) Táplálékintoleranciával élő kisiskolások intézményi ékeztetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocsenás, Eszter (2017) Az internet szabaidőre kifejtett hatása a 7-8. osztályosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pintácsi, Tamás (2017) Táplálékkiegészítők használata és megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Podolcsák, Anna Eperke (2017) Nemi sztereotípiák és attitűdök hatása az egészségre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pusztai, Viktória (2017) A szabadidős sport mentális és pszichés hatásai a fiatal felnőttek és a középkorúak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rozsnyói, Gréta (2017) A tudatos stíluskommunikáció egészséges életmódra és életforma-szervező értékek alakulására gyakorolt hatása középiskolás lányok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők, Zsuzsanna (2017) A rendszeres fizikai aktivitás hatása a serdülőkorú diákok énképére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Skuba, Dániel (2017) Ismeret a drogokról a Móri Táncsics Mihály Gimnázium diákjai körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Róbert Szabolcs (2017) A street workout és az egészségfejlesztés kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szenek, Dávid (2017) A divat és a sportmárkák jelenléte a sportban az életforma-szervező értékek tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeverényi, Beáta (2017) Egészségkárosító magatartásformák felmérése és összehasonlítása egyházi és állami oktatásban részt vevő 13-14 éves korosztály körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Ildikó Anna (2017) Az iskolai értékelés énképre gyakorolt hatása 6-12 éves gyermekek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Daniella (2017) Általános és középiskolás tanulók fittségi eredményeinek és egészségmagatartásának vizsgálata az iskolai testnevelés és sport tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Mónika Éva (2017) Hazai és külföldön élő magyar munkavállalók rekreációs szokásainak összehasonlító vizsgálata Szeged és Hastings példája alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Viczián, Csilla (2017) A közösségi média szerepe a fiatal felnőttek életében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Zoltán (2017) Miért erősebb a drog „hívó szava”, mint az életé, avagy a drog hatása az emberre és a társadalomra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Volkov, Mária (2017) A liverpooli egyetemisták étkezési szokásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 06:31:45 CEST.