Item where specialization "regionális és környezeti gazdaságtan" and date of item 2012

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | D | E | G | H | J | L | M | N | P | R | S | T | V
Number of items: 24.

B

Balogh Tamás (2012) A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának harmadik missziója. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Botta Angéla (2012) A jólét és innovációs képesség összefüggései az Európai Unió országaiban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Braxmair András (2012) Az Európai Unió Duna Stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobi János (2012) Telephelyfejlesztés a Dél-Alföldön - kistérségeink versenyképességének és pályázati sikerességének összefüggései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes Zoltán (2012) A ragadozó árazás és versenyjogi esetpéldái. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gilinger Nándor (2012) Az innovációs képesség és a környezeti fenntarthatóság összefüggéseinek a vizsgálata az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth Alexandra (2012) A visegrádi országok működőtőke-vonzási képessége a versenyképesség tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jobbágy Petra (2012) Gazdaságfejlesztési perspektívák egy hátrányos helyzetű kistérségben - Kisteleki kistérség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laurinyecz Regina (2012) Alternatív helyi gazdaságfejlesztés a nemnövekedés példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Molnár Csilla (2012) Városmarketing és hatásának elemzése, Kecskemét városában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Motika Ágnes (2012) A Fenntartható Infrastrukturális Háló alkalmazásának lehetősége Aalborg város példáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nádházi Tímea (2012) A bioszféra emberi társadalmak számára nyújtott szolgáltatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palcsó Péter (2012) A Kecskeméti kistérség versenyképességi felmérése és gazdaságfejlesztési stratégiája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Posta Ádám István (2012) A területi szintek szerepe a fenntarthatóságban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rékasi Zsuzsanna Gizella (2012) A szegénység többdimenziós értelmezése és a helyi gazdaságfejlesztés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Surányi Máté (2012) A bioüzemanyagok előállításának és felhasználásának gazdasági, környezeti hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zoltán (2012) A vadgazdálkodás helyi gazdaságfejlesztő szerepének értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Zsuzsanna (2012) Mikrohitelezés egy hazai mikrovállalkozás szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szauter Erika (2012) A Kalocsai kistérség lehetséges fejlesztési irányai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szofrán Tamás (2012) Az evolúciós gazdaságföldrajz kialakulása, koncepcióinak ismertetése, a gazdasági rugalmasság a Győri és az Ózdi kistérségben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Júlia (2012) A Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program (HURO-CBC) elemző bemutatása és félidei értékelése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth Janka (2012) A szubjektív jóllétet befolyásoló tényezők a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatóinak mintáján. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Réka Evelin (2012) A fenntartható városfejlesztés és a geotermikus energiahasznosítás. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Szabina Veronika (2012) A társadalmi részvétel szerepe a helyi fejlesztési döntésekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 23:53:34 CET.