Item where specialization "pszichológia" and date of item 2016

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Ö
Number of items: 139.

A

Abi-Ali, Nóra (2016) A nevelési stílusok hatása a serdülők igazságosság percepciójára, pályaválasztási ambíciójára és a hatalom felé tanúsított magatartására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aziz-Malak, Dr. Nóra Adrienn (2016) A dohányzás és a marihuána-fogyasztás személyiségbeli összefüggéseinek vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Aziz-Malak, dr. Nóra Adrienn (2016) A dohányzás és a marihuána-fogyasztás személyiségbeli összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balla, Bettina (2016) Serdülők önértékelésének és aspirációinak kapcsolata példaképválasztással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Gábor Márton (2016) A munkahelyi pszichoszociális kockázatok összefüggései a megküzdési módokkal, a szubjektív jólléttel és a rezílienciával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baloghné Róna, Eszter (2016) Nevelés a családban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bangó, Éva (2016) A cukorbetegség pszichológiai jellemzői: megküzdés, distressz, életminőség és az egészségmagatartás összefüggéseinek vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baráth, Elvira (2016) Romák és nem romák egészségkompetenciájának felmérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bense, Orsolya (2016) Az alvás alatt bemutatott illatok hatása a deklaratív emlékezeti konszolidációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berze, Dávid (2016) Az explicit és implicit emlékezeti rendszerek interakciójának hatásai az implicit teszteken nyújtott teljesítményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Luca (2016) Akut szívinfarktuson átesett betegeknél a veszteségélmények kapcsolata a depresszióval, a szorongással és a szubjektív jól-léttel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boldvai, Krisztina (2016) A depresszió, az önértékelés, az élettel való elégedettség és a megküzdési módok összefüggései a demenciával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bori, Ildikó (2016) A szülői válás hatása az utódok felnőttkori kötődésére és párkapcsolataira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Covic, Anna (2016) Dienes Valéria orkesztikája, és a mai embodiment paradigma a pszichológiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csathó, Lilla (2016) Hogy neveljem, hogy teljesítsen? A szülői bánásmód, a teljesítménymotiváció és a konfliktuskezelési stílus összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csehó, Kata Klára (2016) A szabad akarat és a konformitás kapcsolatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Cseszneg, Péter (2016) Kogníció a bűvészetben - A figyelem és a kreativitás miként befolyásolják a bűvésztrükkök leleplezésének képességét. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Császárné Ludvig, Csilla (2016) A védőnők élettel és munkával való elégedettség a társas kapcsolataik és a munkahelyi szféra tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czifra, Laura (2016) A szervezeti változások, a munkahelyi jóllét és a stressz kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dalos, Vera Daniella (2016) A magyar nyelvű egészséghatékonyság skála validálása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Debre, Tünde (2016) Digitális eszközhasználat és társas kognitív készségek összefüggései óvodáskorúaknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobó, Krisztina (2016) Vallásgyakorlás, vallásos tevékenységek, mint egészségmegőrző tevékenység - a vallásgyakorlás és a spiritualitás összefüggései az egészséggel és megküzdési képességekkel. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Dorn, Dr. Adrienn (2016) A kognitív funkciók és a mentalizáció összefüggéseinek vizsgálata ADHD-ben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dragin, Dijana (2016) Az észlelt nevelési stílus és a problémás internethasználat kapcsolatának vizsgálata középiskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Alexandra (2016) Verseny- és élsportolók babonás szokásainak vizsgálata a bizonytalansági hipotézis, a kontrollhely, a vallásosság és az űzött sportág típusának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dömötör, Dr. Judit (2016) A társas elutasításra való érzékenység, a kortárskapcsolati nehézségek, valamint az asszertivitás összefüggéseinek vizsgálata a serdülőkorú fiatalok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elekes, Almiréna Judit (2016) Kötődési kapcsolatok mintázata a pszichológiai lovasterápiában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős, Georgina (2016) A testalkat és a kontrollhely kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Ádám (2016) A szabad akaratról kialakított vélemény és a személyiség kapcsolatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Emese (2016) A priming és a percepció hatásának vizsgálata a szubjektív ízérzetre egyetemista mintán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Dávid (2016) Hazudj ha tudsz! A hazugság detektálásának kapcsolata az érzelemfelismeréssel és a személyiséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fischer, Nelli (2016) Érzelmi arckifejezések percepciója eltérő téri frekvenciák esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Anita (2016) Tanárok, tanárszakos hallgatók és önkéntesek szemléletmódbeli különbségeinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Boglárka (2016) A sikerkeresés és kudarckerülés motívumának összefüggései a szorongással, a versengéssel és az önértékeléssel a sportolási szokások függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fricz, Beáta (2016) A tudatelmélet és a szociális problémamegoldás összefüggései: Általános iskolás korú gyerekek társas problémamegoldó képességének, szociometriai helyzetének viszonya a mentális állapottulajdonítással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fuszkó, Zita (2016) A segítségnyújtás és az élettel való elégedettség kapcsolata, avagy: Jónak lenni jó! BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gebei, Sándor (2016) A munkahelyi jóllét vizsgálata - fókuszban a hivatás, az autonómia és az értelmesség érzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Germus, Krisztina (2016) Az allergiás megbetegedések lehetséges pszichoszomatikus faktorainak vizsgálata: a stresszel való megküzdés és az egészséggel kapcsolatos hiedelmek hatása a tünetészlelésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gottner-Polányi, Orsolya (2016) Az endometriózissal való együttélést befolyásoló lelki tényezők, különös tekintettel a társas támogatásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyerkó, Attila Levente (2016) A stressz, a negatív érzelmi állapotok hatása a "testi-lelki egészségre". A stresszel, a negatív érzelmi állapotokkal való megküzdés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyöngyösi, Katalin Krisztina (2016) Egészségügyi szakközépiskolások pályaidentitás vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gömöri, Esther (2016) Zenehallgatási szokások kapcsolata a megküzdési preferenciákkal, szorongással, és élettel való elégedettséggel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűs, Dr. Katalin (2016) Az élettel és a munkával való elégedettség összefüggései a munkahelyi kommunikáció és társas kapcsolatok tükrében a közigazgatásban és a versenyszférában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Klára Mária (2016) Implicit klinikai belátás és kognitív készségek vizsgálata szkizofrénia spektrum zavarokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hent, Cecília Csilla (2016) A komplikált gyász és a kardiológiai tünetek kapcsolata pszichológiai és testi tünetek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horuczi, Borbála Hanna (2016) A testkép és a testúllyal kapcsolatos előítélet összefüggései sportoló és nem sportoló nők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horvát, Mária (2016) Gerincműtét előtt álló betegek és egészséges személyek pszichológiai jellemzőinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Enikő (2016) Serdülők teljesítménymotivációját befolyásoló tényezők vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Mária Dóra (2016) Különböző vizuális ingerek figyelem elterelő hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hunfalvy, Timea (2016) Integráltan tanuló sajátos nevelési igényű gyermekek szociometriai státusza az osztályon belül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jász, Anikó (2016) Az alopecia pszichológiai vonatkozásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katona, Edina (2016) Egészségügyi dolgozók konfliktus helyzeteinek elemzése az érzelemszabályozás függvényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Márta (2016) A Facebook-használat kapcsolatának vizsgálata a kötődés, a magány, a szubjektív jóllét és az élettel való elégedettség dimenziókkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kazinczi, Csaba (2016) A beszédértés szájmozgás alapján történő implicit reprezentációi. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskés, András (2016) Demens populáció vizsgálata a fizikai aktivitás és a depresszió vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerek, Orsolya (2016) A megküzdési stratégiák, élettel való elégedettség és szexuális orientáció összefüggésének vizsgálata szociális tényezők figyelembe vételével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Zsuzsanna (2016) Az észlelt társas támogatás és a szubjektív egészségi állapot összefüggése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztúri Nagy, Klára (2016) A páros megküzdés összefüggései a jóllét mutatóival kisgyermekes anyák körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Adelina Anett (2016) Integráltan tanuló látássérült középiskolások iskolai közösségbe való beilleszkedésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Szilvia (2016) Az európai menekültválság és a párizsi terrortámadás hatása az információfeldolgozásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Ágnes (2016) A Facebook, a nárcizmus és az online feltárulkozás lehetséges összefüggései, a nárcizmus jelenségének átalakulása napjaink társadalmában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kmoskó, Eszter Julianna (2016) A depresszió, a szorongás és a helytelen stresszkezelő magatartás szerepe evészavarokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztyi, Dr. Emma (2016) A családi háttér, mint a serdülők jövő-orientációjának meghatározója. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra (2016) Az észlelt stressz és az internethasználat összefüggéseinek vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Eszter (2016) A nemi szocializáció és a nemi identitás összehasonlítása férfias és semleges sportágakban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rebeka (2016) Az észlelt stressz hatása a kognitív lezárási igényre, a szenzoros feldolgozási érzékenység függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Tímea Erika (2016) A meddőség a szülői bánásmód és párkapcsolati elégedettség vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Éva (2016) A bevándorlás hatása az előítéletre: az élettel való elégedettség, a gondolkodási stílus, és a konspirációs elméletekben való hit közötti összefüggés vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Gábor (2016) Az adjuváns kemo-, és hormonterápia korai emlőtumoros betegek kognitív funkcióira gyakorolt hatásainak összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozma, Petra (2016) A flow-élmény átélése hagyományos és tehetséggondozó iskolákban, és a TCI-vel való összefüggése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kozár, Dr. Judit (2016) A kollaboratív emlékezet online vizsgálata szeriális kombinációs eljárással. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kracsun, Edina (2016) Empátia és a machiavellizmus nemi különbségei és kapcsolatuk a felnőttkori kötődési stílussal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krajcsovicz, Csenge (2016) Az osztályon belüli népszerűség, a gondolkodásmód és az agresszió összefüggései serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kránitz, Ildikó (2016) Eltérő téves emlékezeti paradigmák hatásának vizsgálata kisgyermek-, illetve serdülőkorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Rita (2016) A testbeszéd és a nonverbális kommunikáció észlelését befolyásoló személyiségjegyek. Az empátia, az altruizmus és a machievellizmus testbeszéd értelmezésére gyakorolt hatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lajkó, Patricia (2016) A pszichoterápia és farmakoterápia idegélettani hatásainak összevetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laska-Marosi, Rita (2016) A végrehajtó működésekhez tartozó gátlási funkciók vizsgálata egynyelvű és kétnyelvű gyerekeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lisony, Borbála (2016) A kézimunkázás mint kreatív tevékenység hatása az egészség megélésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovassné Schleiner, Dalma (2016) A szorongás és az önértékelés hatása a megküzdési technikákra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács, Gáspár (2016) Novel deception detection technologies: Introducing an association-based Concealed Information Test. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lőrincz, Anna Kata (2016) A szülők válásának, illetve kapcsolatuk konfliktusosságának hatása a fiatal felnőttek kötődésére, házassággal kapcsolatos attitűdjére, valamint romantikus kapcsolatuk minőségére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magdó, Ágnes Tünde (2016) Emlőrák betegek megküzdési stratégiái. Megküzdés és életminőség. Van nyerő stratégia? Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mandel, Henriett (2016) A tanulási motiváció, a hallgatói kiégés, az elmélyülés és a teljesítmény kapcsolata egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Martos, Júlia Erzsébet (2016) Vallási attitűdök és gondolkodási stílus a felnőttkor küszöbén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Masevszkiné Lengyel, Katalin (2016) Az egészség- és betegségmagatartási szokások nemek szerinti összehasonlítása: addikciók és coping-mechanizmusok a transzcendentális attitűdök tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matolay, Máté (2016) A lezárás iránti igény és a temperamentum összefüggéseinek vizsgálata a politikai konzervativizmussal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mizsei, Edit (2016) A vegetáriánusok, vegánok és vegyes táplálkozású emberek gondolkozásának összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Váradi, Anita (2016) Serdülőkori depresszió összefüggése az anyai- és kortárskötődéssel, az önértékeléssel és a társas elutasítottság érzékenységgel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mondok, Tibor (2016) A Big Five interperszonális dimenziói és az önértékelés Facebook-használatra kifejtett hatásainak a vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mányai, Adrienn (2016) A mindset és a kiégés összefüggésének vizsgálata tanárok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2016) Kiégés és a stresszel való megküzdési stratégiák vizsgálata a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Anett (2016) Iskolával kapcsolatos szabad asszociációk, iskolai kötődés és iskolai szorongás vizsgálata 11. évfolyamos diákok esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Diána (2016) Párkapcsolati hiedelmek és párkapcsolati elégedettség összefüggéseinek vizsgálata a kapcsolat élettartamának függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Evelyn (2016) Serdülők szerhasználatának vizsgálata önértékelésük és a szülői, illetve kortársi kötődésük tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Levente (2016) Középiskolai szabályjátékok: Szabálybetartás és machiavellizmus. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Néveri, Kitti (2016) Díjugrató lovasok téri vizuális emlékezeti képességének mérése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orlai, Lilla (2016) Így iszunk mi! - Alkoholfogyasztási szokások a magyar átlagpopulációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palicz, Ádám (2016) A szegedi szórakozóhelyek iránti online elköteleződés, lojalitás, elégedettség és kötődés kutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Szilvia (2016) Az internet- és Facebook használat kapcsolata az énképpel és az élettel való elégedettséggel középkorúaknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pappné Czuczi, Orsolya (2016) Pozitív pszichológiai fejlődés vizsgálata fiatalkorú fogvatartottak körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Mónika (2016) A média befolyásoló hatása a bevándorlókkal kapcsolatos implicit és explicit attitűdök változásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Podani, Krisztina (2016) Munkahelyi stressz és elégedettség mentális egészségre gyakorolt hatása a pedagógusok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pongó, Zsófia (2016) A lexikális döntés paradigma és az extraverzió kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Posta, Sára (2016) Az Instagram-intenzitás, a társas összehasonlítás és a testképről alkotott pozitív attitűdök kapcsolata fiatal nőknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pribék, Ildikó Katalin (2016) A kapunyitási pánik, a felnőtt kötődés és az észlelt társas támogatás összefüggéseinek vizsgálata szegedi egyetemisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Annamária (2016) Középiskolás diákok kiégésének vizsgálata a megküzdési módok, az iskolai stressz, az észlelt tanári kiégés és az érzelmi kreativitás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Péter, Dr. Jánosné (2016) Az énkép és a társas kapcsolatok összefüggései gimnáziumi osztályokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rigó, Dominika Lilla (2016) A tetoválások mögött húzódó személyes indokok és szociális hatások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rimitin, Krisztina (2016) A szülővé válás krízise: A gyermek születése és a munkához kötődő konfliktusok összefüggése a szülők párkapcsolatánál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostási, Vivien (2016) Munkamemória és végrehajtó funkciók vizsgálata szkizofréniás és egészséges csoportokon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rónai, Levente (2016) Az alvás, álmok és szkizotípia hatása a kreativitásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Safranka, Eszter (2016) A néptánc kapcsolata az önértékeléssel, szorongással és megküzdéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Salamon, Enikő Gyöngyi (2016) Egészségműveltség vizsgálat krónikus szív- és érrendszeri betegek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sasvári, Annabella (2016) A csapatsportolók babonás szokásainak jellegzetességei és a babonás viselkedés összefüggése a vonásszorongással és az énhatékonysággal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Scholtz, Emília Magdolna (2016) Kísérlet az álomkutatás nő-férfi kategoriális rendszerének megkérdőjelezésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Siklódi, Nikolett (2016) A szüléssel kapcsolatos attitűd összefüggései szociodemográfiai jellemzőkkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulovski, Isidora (2016) A végrehajtó funkciók vizsgálata folyékony visszafelé beszédnél - esettanulmány. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalkai, Anna (2016) Tárgyhasználat és játéktevékenység autizmus spektrum zavarban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, István (2016) Az önegyüttérzés és az önértékelés közvetítő szerepe a halogatás és a stressz közötti kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szente, Hajnal Anita (2016) Az altruista személyiség. A vonás szintű altruizmus és a segítő hivatás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Borbála Janka (2016) A futás kapcsolata az abszorpcióval, a szomatoszenzoros amplifikációval, a testi tudatossággal, az affektivitással, az észlelt testi tünetekkel és a jólléttel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sztantics, Máté (2016) Mindset, motiváció, szenvedély és problémás onlinejáték-használat összefüggéseinek vizsgálata az online játékosok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sári, Györgyi (2016) Serdülők egészségmagatartása a kognitív képesség és a kiemelkedő képesség tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárándi, Andrea (2016) A migrénes és tenziós fejfájás pszichológiai megközelítése: a szubjektív megélés az észlelt stressz, a megküzdés és az érzelemszabályozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Süle, Krisztina Zsuzsanna (2016) Lezárási igény, időorientáció és a személyiség összefüggései felnőttkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Tímea (2016) Népszerű tanulók az osztályban. A népszerűség, a csoportnormák és az iskolai kötődés összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Thoma, Gábor (2016) A magány, szociális izoláció és annak hatása az érzelem-felismerésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Toma, Mónika (2016) A szülői nevelési stílusok összefüggése az önmegvalósító viselkedéssel és a hosszútávú célok motivációjával fiatal felnőttkorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tudja, Szabina (2016) Complex patterns of categorization - Exploring multifractality in EEG data. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Enikő (2016) A születési sorrend hatása a személyiségre, az érzelmi intelligenciára és az érzékelt szülői bánásmódra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Dr. Gyula Ernő (2016) Kollégiumban élő középiskolás diákok konfliktuskezelő stratégiái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Rita (2016) A fogamzásgátlási módszerek kiválasztásának összefüggése a párkapcsolati elégedettséggel és az énhatékonysággal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ádám (2016) A halogatás vizsgálata a vonásszorongás, az alvás és az impulzivitás tükrében, egyetemista populáción. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vincze, Györgyi (2016) Ép értelmű és tanulásban akadályozott gyermekek frusztrációs toleranciájának vizsgálata a szociokulturális háttér tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vámosi, Ildikó (2016) Stressz, társas támogatás és érzelem-szabályozás kapcsolata a kiégéssel az önkéntesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Dr. Andrea (2016) Egészségügyi dolgozók stresszészlelését és másodlagos traumatizációját befolyásoló tényezők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Teodóra (2016) Arcok és szavak holisztikus feldolgozásának elektrofiziológiai jellemzői, különös tekintettel az agyféltekei különbségekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zámbó, Ágnes (2016) Az alvás hatása az asszociatív emlékezeti folyamatokra eltérő érzelmi arckifejezések esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ötvös, Veronika (2016) Új élet a határon túl: a külföldön élő magyarok megküzdési stratégiáinak, kontrollhelyének, valamint az élettel való elégedettségének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 12:55:44 CET.