Item where specialization "pszichológia" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | Z | Á | Ö
Number of items: 147.

B

Bak, Rita (2014) A Mormon Egyházba belépett fiatalok életútjellemzői a megtérést megelőzően, illetve megtérésük után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Gábor Márton (2014) Az elhízás pszichológiai aspektusai: evési magatartások, megküzdési módok és protektív személyiségjellemzők összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Tünde (2014) Az élet értelme, a szubjektív jóllét és a célok, törekvések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Zsuzsanna (2014) A sportolás hatása a szubjektív jól-létre és az önértékelésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bangó, Éva (2014) Pszichés sérülékenység és koherenciaérzék közötti összefüggések vizsgátata gyászolók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bata, Júlia (2014) Figyelemhiányos-hiperaktivitás zavar (ADHD) családi rizikótényezőinek vizsgálata klinikai mintán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Batki, Erika (2014) A nem és a személyiségfaktorok mint az online tanácsadásban való részvételi szándék bejósló tényezői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Belucz, Judit (2014) Endofenotípus vizsgálat alkoholbetegek körében - Neurokognitív és személyiségjellemzők öröklődésének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benda, Lilla (2014) A stressz és megküzdés szerepe az evészavarok kialakulásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berky-Pap, Márta (2014) A tudatos jelenlét kapcsolata a megküzdéssel és az érzelmek megélésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bertók, Ildikó Barbara (2014) A pszichológiai sérülékenység kapcsolata a megküzdéssel, az érzelmi kreativitással és a hétköznapi stresszorokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biró, Edit Magdolna (2014) A vizuális kategorizációs folyamatok vizsgálata a feladat és a kontextuális hatások függvényében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodor, Luca (2014) A felszabadító tánc - A magyar néptánc és a mentális jól-lét kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbás, Nóra (2014) Gyógypedagógusok és általános iskolai pedagógusok összehasonlítása a munkahelyi kiégés és a megküzdési stratégiák tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borbély-Ipkovich, Emőke (2014) A major depresszív epizód hatása a munkamemóriára és az implicit szekvenciatanulásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bretz, Dr. Éva Judit (2014) A testi közelség összefüggése az anya csecsemőhöz való kötődésével, az anyai stresszel valamint az anya szorongásával. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Budimácz, Dorina (2014) Pszichoszomatikus tünetek megjelenésének gyakorisága az észlelt stressz és az alkalmazott megküzdési mechanizmusok függvényében serdülőkorúak esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Anna (2014) A CRA teszt magyar validálásának előtesztelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánki, Erzsébet (2014) A kontaktus-hipotézis vizsgálata iskolai környezetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Péter (2014) Alvás, álom és kiégés közötti összefüggések a D-személyiségtípusúaknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bárdiné Székely, Zsuzsa (2014) Stressz, megküzdés és alexitímia vizsgálata IBS és Crohn-betegek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bárány, Nikoletta (2014) Orvostanhallgatók és gazdasági pályára készülő főiskolai hallgatók lelki egészségének összehasonlító vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bódis, András (2014) A mindset kapcsolata a pályaorientációval és az életpálya-tanácsadással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Réka Eszter (2014) A kollektív tanári- és a tanári énhatékonyság szerepe a pedagógusok kiégésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bőthe, Beáta (2014) Az internet-használat, a Facebook-használat, az online játék és az alkoholfogyasztás kapcsolata az egyetemisták és főiskolások körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csapi, Flóra Natália (2014) A nárcizmus, az érzelmi kreativitás és az érzelmi intelligencia szintjének alakulása a torz szelffejlődés illetve a nem megfelelő affektusszabályozás hátterén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csathó, Lilla (2014) Fogyatékos gyermek a családban. Az értelmi fogyatékos gyermekek szüleinek stressz szintje, megküzdési stratégiái, kontrollhelye és énhatékonyság érzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csecserits, Éva (2014) A dohányzás egészségpszichológiai vetületei, az egészségkontroll, az élet megélt értelmessége és a pszichológiai immunrendszer vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csomós, Debóra (2014) A Turing teszt története, kritikái és aktuális helyzete a mesterséges intelligencia kutatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dorkó, Sára (2014) Nemi ideológiák és nemi sztereotípiák a korcsoport és a nemi tipizáltság függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudok, Réka (2014) Az iskolai kötődés és a felelősségérzet kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Alexandra (2014) Sportsérülések hátterében álló pszichológiai faktorok vizsgálata kontakt és nem-kontakt sportágakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dömötör, Dr. Judit (2014) A társas viselkedés, a megküzdési mechanizmusok és az asszertivitás összefüggései a serdülőkorú fiúk körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Elek, Boga (2014) A szorongás percepciója és a megküzdés stratégiái tipikusan fejlődő, illetve Asperger-szindrómával élő serdülőkben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erőss-Loy, Veronika Otilia (2014) Észlelt támogatás, időorientáció és depresszió közötti összefüggés kisgyermeket nevelő édesanyák csoportjainál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Dávid (2014) A ventrális és dorzális pályarendszerek lehetséges interakciója a vizuális munkamemória reprezentációk fenntartásakor. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fedor, Mariann (2014) A stressz hatása a téri tájékozódásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fejes, Zsófia (2014) Énbevonódás, személyiségvonások és empátia – A narratív bevonódás skála, a BFI (The Big Five Inventory) és a vonás-empátia összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Anna Márta (2014) A televízió nézése és a meseolvasás hatásának vizsgálata az alvási szokásokra és a munkamemória működésére iskolás korú gyerekek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Márta (2014) "Te magad légy a költemény" - A műbefogadás mérése szakértői csoportban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fencsák, Zoltán László (2014) Munkahelyi erőfeszítés-jutalom egyensúly érzése és a megküzdés összefüggései egy magyarországi pénzintézet munkavállalói körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fridrik, Dóra (2014) Egy MBCR alapú komplex pszicho-szociális intervenció hatékonyságának vizsgálata daganatos betegek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gróf, Dr. Csilla (2014) "Coach"-Surfing, coach-ok én- és pályaképe interjúk alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Guti, János Kornél (2014) A szorongás és az empátia kapcsolata 14 és 18 évesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Ildikó (2014) Protektív faktorok a pedagógusok kiégésének megelőzésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gábriel, Ari (2014) Az áttétel és viszontáttétel - Ferenczi Sándor pszichoanalízissel kapcsolatos nézetei az R. N. eset tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Bernadett Ildikó (2014) Új lehetőség az intelligenciabecslés területén: a National Adult Reading Test (NART) hazai alkalmazása alkoholbetegek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdu, Éva (2014) A tanári kiégés vizsgálata néhány pszichológiai aspektusból. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Dorottya (2014) Középiskolás diákok állampolgári aktivitása, és személyiségük összefüggése, gimnáziumi és rendvédelmi tagozatos szakközépiskolás tanulók között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs, Kata (2014) Az elkövető, az áldozat és a megfigyelő nemének hatása az agresszív viselkedés megítélésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedüs, Katalin (2014) A sclerosis multiplex, a depresszió és a kognitív hanyatlás összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Klára Mária (2014) Döntéshozás és kognitív gátlás vizsgálata depressziós betegeknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Zsuzsa (2014) Stressz az anyaméhben. Következmények, megoldások, vizsgálati nehézségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hetényi-Gödöllei, Anna (2014) A Facebookkal kapcsolatos pozitív attitűd és a közösségi oldal használata közti összefüggések vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Lívia Mariann (2014) Személyiségjegyek és az érzelmi intelligencia szerepe a pszichoaktívszer-használatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszák, Andrea Judit (2014) Pre- és perinatális élmények szimbolikus megjelenése képzeletjátékkal indukált gyermekrajzokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Katalin (2014) A tekintélyelvűség kapcsolata a racionális-tapasztalati gondolkodással és az érzelmek iránti igénnyel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héjas, Anita Gizella (2014) Flow, időperspektíva és élettel való elégedettség vizsgálata középiskolások körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Anna (2014) Hogyan lettem hordozós? Hordozó édesanyák identitásának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ihász, Enikő (2014) A versengéssel kapcsolatos egyéni különbségek és az impulzivitás összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Izsó, Dr. Csaba (2014) Humorpreferencia és a párkapcsolattal való elégedettség összefüggései. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jagodics, Balázs (2014) A tanári kiégés összefüggései munkahelyi tényezőkkel és a társas támogatással. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jakab, Krisztina Ágnes (2014) Onkológiai dolgozók lelki egészsége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei, Zsuzsanna (2014) A szorongás, a félelem és a lezárás iránti igény összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Nóra (2014) Az általános énhatékonyság, az önértékelés és a vonásszorongás összefüggései a szexuális énhatékonysággal nők esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaló, Zsuzsa (2014) Ambivalencia és dependencia. Szerhasználó várandós és kisgyermekes nők anyasághoz való viszonyának feltárása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keczer, Zsolt (2014) Hétköznapi hősiesség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes, Zsuzsanna (2014) A figyelem és a döntéshozatal vizsgálata depressziós betegpopulációban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerepes, Leila (2014) Egyetemisták 3×2 teljesítés-céljai és a célok összefüggései az iskolai motivációval, a csalással és az oktatói lelkesedéssel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Csanád (2014) Sportágon kívüli agresszió és megküzdési stratégiák vizsgálata amerikai futballisták körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Gyöngyi (2014) Sikeres mozaikcsaládok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Evelin (2014) Érzelmi veszteségek szakítások függvényében. Hogyan gazdagíthatja életünket a veszteség? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komlovszki, Eszter (2014) Az anime és manga rajongók személyiségjegyei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Eszter (2014) A nehéz súlyzós edzést végző sportolók attitűdjei a mérkőzés előtti szexuális aktivitás hatásaira vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kresznerits, Szilvia (2014) Testkép, önértékelés és énhatékonyság a szépségiparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kristóf, Boglárka (2014) Tiltott szavak érzelmi súlya az anyanyelvben és egy idegen nyelvben: magyar és angol tabu szavak előfeszítő hatásának vizsgálata lexikális döntési feladat alkalmazásával. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Károvics, Mariann Veronika (2014) Depresszió, szorongás, elégedettség és személyiségjegyek kapcsolata egy XI. kerületi idősek otthonának lakói között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács, Gáspár (2014) Rejtett információ azonosítása EEG-vel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Léh, Noémi (2014) Internetes tartalmak hatása a serdülők testképére - tudományosnak ható cikkek, kortárs hozzászólások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Medvegy, Ágnes (2014) Kiégés és pszichológiai immunrendszer vizsgálata a szociális szférában dolgozó szakembereknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mizsei, Edit (2014) Az alvási szokások, kognitív funkciók és médiahasználat közötti kapcsolat 16 és 19 éves korosztályokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Barbara (2014) Egészségügyi dolgozók kiégésének vizsgálata a munkahelyi stressz és a depresszió tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mercédesz (2014) A felnőtt kötődés, a diszfunkcionális attitűd és az észlelt társas támogatás kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Nikolett (2014) Munka-család konfliktus és munkahelyi versengés kapcsolata az egészségügyben dolgozó női munkatársak körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Éva (2014) A versengés skála vizsgálata feltáró faktorelemzéssel különböző mintákon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnárné Váradi, Anita (2014) Társadalmi megítélés és kollektív érzések a meddőséggel és a lombikbébikkel szemben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Murmann, Mirjam (2014) A munkamemória különböző komponenseinek fejlődése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zsófia (2014) Digitális bennszülöttek - attitűd vizsgálat tanárok és szülők körében a netgenerációról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Diána (2014) A kapunyitási pánik és a szexuális diszfunkciók összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Evelyn (2014) Az evészavarok és a testedzésfüggőség előfordulási gyakoriságának felmérése főiskolai populáción. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, László (2014) Daganatos betegek tárgykapcsolatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nemeskéri, Péter (2014) Alkotó légkör, csoportkreativitás és pszichológiai jóllét sikeres startup vállalatoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nikolettiné Virág, Edina (2014) A délután értelme. Az életközép-átmenet csomópontjai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Orlai, Lilla (2014) A hanyatló elme élete: demencia, megküzdés és depresszió kapcsolata idős korban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pap, Éva (2014) Munkahelyi stressz és az élettel való elégedettség kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pappné Czuczi, Orsolya (2014) Tabuszavak és erőszakra utaló szavak által kiváltott zavaró hatás vizsgálata lexikális döntési paradigmában, fogvatartott bűnelkövető populáció esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Zsuzsa (2014) A kiégés, empátia és megküzdési módok összefüggéseinek vizsgálata gyógytornászok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, Kata Ágnes (2014) Miért (nem) járunk pszichológushoz? Attitűdkutatás négy egyetemi kar diákjainak körében, a pszichológiai segítségkérésre vonatkozólag. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Podani, Krisztina (2014) Stresszkezelés és megküzdési stratégiák összefüggései az életkorral és a személyiségjellemzőkkel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polgár, Eszter (2014) Anya-csecsemő interakciók megfigyelése négy hónapos korban: összefüggések a környezeti tényezőkkel és az egyéves kori kötődéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pápai, Rita (2014) Rokonszenv és népszerűség összefüggése az énképpel serdülők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ravasz, Borbála (2014) A média hatása az énkép és a testkép alakulására nők és férfiak esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sabián, Szilvia (2014) Diagnózis: alkoholista gyermeke. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sarnyai, Laura (2014) A fizikai traumás sérülések sajátos mintázata: a korai pszichés szűrés jelentőségének mibenléte. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sasvári, Annabella (2014) A szociometriai pozíciók és a személyiségvonások közötti összefüggések vizsgálata labdarúgó csapatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Dr. Edit (2014) Perinatális szorongásoldás - kapcsolatfelvétel a leendő anyával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sivic, Viktória Niké (2014) Negatív gondolatok a neurotikus szorongás tükrében - tetovált és testépítő személyeknél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Katalin (2014) Az ego-rugalmasság és a szociális kívánatosság nemi és vallási különbségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra Diána (2014) Kooperáció és versengés a közelség érzésének függvényében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakmáry, András (2014) A szívritmus variabilitás és a teljesítmény összefüggései extrém helyzetben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Eszter (2014) Az anyagi javak, a szubjektív jóllét, valamint a személyiségtényezők kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalma, István (2014) A szociális dominancia orientáció, a jobboldali tekintélyelvűség és az ambivalens szexizmus kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szegedi, Margit (2014) A családon belüli kapcsolatok és a szorongás vizsgálata depressziós és egészséges gyermekek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Ádám (2014) A végrehajtó funkciók szerepe az adaptív viselkedésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Borbála Janka (2014) A kötődési stílus és az apai bánásmód hatása a felnőttkori depresszióra és szorongásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szkárosi, Júlia Niké (2014) A gender role stress és a szociokulturális hatások szerepe az izomdiszmorfia kialakulásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Alexandra (2014) A pedagógusokhoz és a diákokhoz való érzelmi kötődés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szél, Kata (2014) Vallásosság, spiritualitás és elhárító mechanizmusok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Gabriella (2014) "(Nem) Tudok segíteni(!)?" - A kiégés pszichológiai sérülékenységgel, észlelt stresszel, érzelmi kreativitással való összefüggései a szociális munkát ellátó, Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatoknál dolgozók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Réka (2014) Önértékelésbeli különbségek a coming out előtt és után a homoszexuálisok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Anett (2014) Szociodemográfiai tényezők hatása az észlelt stressz-szintre, a megküzdés módjára, valamint a testi tünetek megjelenésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Vanda (2014) A gyász és a kognitív funkciók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Tímea (2014) Egyetemisták megküzdési módjai és élettel való elégedettsége a vallásosság és spiritualitás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takátsy, Fanni Zsuzsanna (2014) Pszichológiai sérülékenység, önértékelés és felnőttkori kötődés kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Thurn, Gábor (2014) Szabadidőben sportoló és nem sportoló személyek összehasonlítása önbecsülés, énhatékonyság, állapot- és vonásszorongás, valamint személyiségdimenziók mentén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tudja, Szabina (2014) Gondolat és érzelem az asszociációk tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tuza, Ritter Bálint (2014) A rendszeres testmozgás kapcsolata a pszichés jólléttel, az én-hatékonysággal és az önértékeléssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Balázs (2014) A szülés utáni depressziót mérő eljárások kapcsolata és a betegség néhány prediktív faktora. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erika (2014) Érzelemszabályozási nehézségek és a kiégés összefüggéseinek vizsgálata egészségügyi dolgozók körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Katalin (2014) A szociális kompetencia jellemzői és fejlesztése iskoláskorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Réka (2014) A halogató viselkedés kapcsolatának vizsgálata egyes személyiségtényezők és megküzdési stratégiák, a szorongás és a zárt gondolkodás tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Zsófia (2014) A kreativitás és a műbefogadás kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Király, István (2014) Facebook az egyetemen - a facebook-használat, az iskolai csalás és motiváció, valamint az oktatói lelkesedés összefüggései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Urbán, Gábor (2014) Egyetemisták szubjektíven megítélt alvási szokásainak kapcsolata a számítógép-használattal, a rövidtávú emlékezettel és pszichés tünetekkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Debóra Vanda (2014) A kiégés az empátiával és depresszióval való összefüggésének tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, Krisztina (2014) A fizikai aktivitással kapcsolatos pszichológiai összefüggések fiatal felnőttek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virág, Krisztina (2014) A tanulási korláttal küzdő tanulók iskolai szorongásának és iskolai kötődésének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Virányi, Judit (2014) "Mert jónak lenni jó..." Az önkéntesség néhány pszichológiai vonatkozása a magyar önkéntesek körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vitális, Lilla (2014) Az anorexia nervosa fennállására utaló tendenciák megjelenése a farajz tesztben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Ferenc (2014) Magyar férfiak önértékelése és testképe sportolási szokásaik tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Tamás (2014) Református és Jehova tanúi megtért személyek összehasonlítása a vallásos megtérés személyiségre és életvezetésre gyakorolt hatásainak szempontjából. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vékony, Teodóra (2014) Tabuszavakkal történő előfeszítés hatása a döntéshozatalra. A reakcióidők összehasonlítása a feladatok jellegétől függően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zámbó, Ágnes (2014) Az alvás hatása a deklaratív emlékezeti működésre - Az alvás szerepe az érzelmileg telített és semleges szavak konszolidációjában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ács, Marianna (2014) A lelki egészségmegőrzés lehetőségei középiskolai pedagógusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ágoston, Réka (2014) Segítő szakmák túlterheltsége. A kiégés és a másodlagos traumatizáció jegyei SNI-s gyermekekkel foglalkozó szakemberek körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Árgyelán, Anikó (2014) A testkép, az önértékelés és a szorongás összefüggései különböző nemi és életkori csoportokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördögh, Csilla (2014) A modern apaság kibontakozási lehetőségei a perinatális időszak kreatív hónapjaiban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 23:19:41 CEST.