Item where specialization "pedagógus szakvizsga holland-magyar intézményvezető és középvezető képzés" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | E | F | H | J | K | L | M | N | P | S | T | V | Z
Number of items: 37.

B

Barabásné Morvai, Dr. Tímea (2017) Vezetői funkciók vizsgálata az intézményi kommunikációban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cselényi, Noémi (2017) A zenetanulás kisgyermekkori jelentősége - a zeneiskola vezetőjének felelőssége és lehetőségei. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csupor, Zsolt Jánosné (2017) A felnőttoktatás egyes aspektusai, különös tekintettel a tanulói jogviszonyra. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Róbert (2017) A GINOP-6.1.1 kiemelt projekt megvalósítása a szakképzési centrumokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Csárdás, Endre (2017) Egy megvalósult innováció tapasztalatai a Csongrádi Széchenyi István Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

D

Debreczeni, Istvánné (2017) Az iskolavezetés és a lakásotthonok kapcsolati rendszere a kollegalitás és az eredmények tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Deákné Dr. Rubóczki, Dr. Angéla (2017) A kétszintű érettségi vizsgát érintő jogszabályi változások és az ezekkel kapcsolatos intézményvezetői feladatok. Other, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecseri, Anett (2017) Képzési problémák megoldása a sajátos nevelési igényű tanulók körében - Intézményi tapasztalatok elemzése a ceglédi Losontzi István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium gyakorlatából. Other, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fakan, Zsuzsanna (2017) Kooperációs lehetőségek az evangélikus óvodákban a reformáció 500. évében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Istvánné (2017) Az óvodavezető feladata az intézményi gyermekvédelemben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herczeg, Béla (2017) Konfliktusok a pedagógiai gyakorlatban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Csaba (2017) A speciális oktatás és nevelés alakulása Kalocsán az elmúlt évtizedekben a jogszabályok változásának tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Jagodics, Henriett (2017) Hogyan váltunk KIP követő iskolává? Other, Szegedi Tudományegyetem.

Hörcsök, Csabáné (2017) Innovációs program a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Logopédiai Intézetében - Nyelvlökéses nyelés komplex terápiájának bevezetése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Juhász, Gyula (2017) Új felelősök, új felelősségek. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Koppándi, Beatrix (2017) Az intézményi eredményesség javításának lehetőségei - Szervezetfejlesztés egy adventi projekt tükrében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lelkesné Kovács, Edina (2017) Menedzser szemléletű óvodavezetés Szeged város óvodáiban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Luczó, Anikó (2017) Az óvoda - iskola átmenet támogatása vezetői nézőpontból. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madla, Mihályné (2017) Vezetői feladatok a köznevelés rendszerében - az intézményi sajátosságok megjelenése a gyakorlatban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Merlákné Juhász, Ildikó (2017) Változások és az iskolai eredményesség. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nyíryné Gazdik, Andrea (2017) Összevont intézmények szervezeti kultúrájának összeolvasztása - nehézségek és problémák, megoldási lehetőségek, vezetői módszerek. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Judit Katalin (2017) Szolgáltatás elégedettség mérése a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Mórahalmi Tagintézményében, Mórahalom város ellátási területén. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Petróczi, Zsanett (2017) Óvoda vezetés változó társadalmi és szociális környezetben, a hatékony működés feltételei. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pintérné, Péter Eleonóra (2017) Vezetői stílusok hatékonyságának vizsgálata és elemzése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Popovicsné Molnár, Andrea (2017) A drámapedagógia felhasználásának lehetőségei a hatékony oktatás érdekében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkó-Kalmár, Kalmár Edit (2017) Vezetői kommunikáció - a szervezet információs rendszere. Other, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simonné Lőcsei, Mónika (2017) A szervezeti kultúra vizsgálata az Id. Szabó István Általános Iskolában. Összehasonlító elemzés a fejlesztési lehetőségek meghatározásához. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sindel, Liza (2017) Vezetés és kommunikáció az alapfokú művészetoktatásban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi, Ildikó (2017) A belső- és külső ellenőrzés, értékelés szerepe egy köznevelési intézmény életében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szilfainé Kovács, Andrea (2017) A kompetenciamérés eredményeinek hasznosítása a Balassagyarmati Dózsa György Általános Iskolában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Toldiné Vaspál, Natália (2017) A pedagógus és a vezetői munka teljesítményértékelése - Egy teljesítményértékelési rendszer működtetésének bemutatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Andrea (2017) A pedagógus minősítés tapasztalatai vezetői szempontból. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Béla Miklós (2017) Az iskolavezetés és a tanárok közötti együttműködés területeinek változása a modern iskolarendszerben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Tőkeiné Kiss, Marianna (2017) Az intézményi eredményesség javításának lehetőségei : mérlegelt idő a pedagógiai szakszolgálat igazgatásában. Other, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vargáné Szabó, Zsuzsanna (2017) Hogyan támogatják és akadályozzák a szülők az iskolai nevelést - A szülők szerepe az iskolai nevelésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Várszegi, Tiborné (2017) Az óvodai nevelés és a családi környezet kölcsönhatása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zelena, Noémi (2017) Utazó gyógypedagógiai intézményegység szervezetfejlesztési lehetőségei, különös tekintettel a tanulószervezetté válás folyamatára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 17. 00:32:38 CEST.