Item where specialization "pedagógia" and date of item 2014

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | E | F | G | J | K | L | M | R | S | T | U | V
Number of items: 23.

C

Csapó Réka (2014) A tanítóság szakmásodásának kutatása a magyar neveléstörténet-írásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Egyedné Kocsis Katalin (2014) Állam és egyház az iskolaügyben Magyarországon a 19-20. században. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős Melinda (2014) A hátrányos helyzet hatása a szociális kompetencia fejlődésére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Ferenczy Botond (2014) A szociális kompetencia összetevőinek fejlődése és fejlesztése serdülőkorban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gábor-Kneip Rita Mariann (2014) A zenei nevelés hatásai az önfejlesztésre mint kulcskompetenciára - összefüggések vizsgálata a 7. és 11. osztályos tanulók körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei Anita (2014) Fegyelmezési problémák az iskolában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kovács Renáta (2014) A szövegértési képesség és a hátrányos helyzetű tanulók olvasási teljesítményének vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakatos Karina (2014) Tanulásban akadályozott diákok szövegértésének fejlesztése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Ildikó (2014) A tanulás tanulásának jelentősége az élethosszig tartó tanulás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar Orsolya (2014) A papír alapú mérés-értékeléstől a technológia alapú mérés-értékelésig: lehetőségek és kihívások. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt Anna (2014) Egy lehetséges út a jobb iskoláért: tanuló szervezetek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reszegi Éva (2014) A bevándorlók gyermekeinek iskoláztatása Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rosta Katalin Mónika (2014) A tanulási stratégiák rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sipos Blanka (2014) Induktív és deduktív gondolkodási képességek fejlesztése ember és társadalom műveltségterületbe tartozó tantárgyak keretében feladatokon bemutatva. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Henriett (2014) Az egyházi iskolák által gerjesztett szegregáció a nyíregyházi szegregációs per tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád Elvira (2014) Az anyanyelv-elsajátítás folyamata és vizsgálata a magyar kisgyermekek körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tary Blanka (2014) A magyarországi angol nyelvoktatás helyzete és hatékonyabbá tételének lehetősége a kooperatív tanulással. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ujszászi Katinka (2014) A tanulási motivációt és az idegennyelv-tanulási motivációt befolyásoló tényezők. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungor Orsolya (2014) Társas kapcsolatok alakulása kisiskolás korban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga Attila (2014) Az oktatás megjelenése a rendszerváltás időszakának szegedi sajtójában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Attila (2014) Az élethosszig tartó tanulás aspektusai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Édes Emőke Tünde (2014) Nyelvtanulás és motiváció. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Zsófia (2014) Tanulásban akadályozott tanulók kötődése - csecsemőkortól az iskoláskorig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2020. május 25. 01:19:17 CEST.