Item where specialization "pedagógia" and date of item 2014

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 23.

Csapó Réka (2014) A tanítóság szakmásodásának kutatása a magyar neveléstörténet-írásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Egyedné Kocsis Katalin (2014) Állam és egyház az iskolaügyben Magyarországon a 19-20. században. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős Melinda (2014) A hátrányos helyzet hatása a szociális kompetencia fejlődésére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczy Botond (2014) A szociális kompetencia összetevőinek fejlődése és fejlesztése serdülőkorban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor-Kneip Rita Mariann (2014) A zenei nevelés hatásai az önfejlesztésre mint kulcskompetenciára - összefüggések vizsgálata a 7. és 11. osztályos tanulók körében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Jenei Anita (2014) Fegyelmezési problémák az iskolában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Renáta (2014) A szövegértési képesség és a hátrányos helyzetű tanulók olvasási teljesítményének vizsgálata. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatos Karina (2014) Tanulásban akadályozott diákok szövegértésének fejlesztése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Ildikó (2014) A tanulás tanulásának jelentősége az élethosszig tartó tanulás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar Orsolya (2014) A papír alapú mérés-értékeléstől a technológia alapú mérés-értékelésig: lehetőségek és kihívások. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Menyhárt Anna (2014) Egy lehetséges út a jobb iskoláért: tanuló szervezetek. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Reszegi Éva (2014) A bevándorlók gyermekeinek iskoláztatása Spanyolországban és az Amerikai Egyesült Államokban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Rosta Katalin Mónika (2014) A tanulási stratégiák rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Blanka (2014) Induktív és deduktív gondolkodási képességek fejlesztése ember és társadalom műveltségterületbe tartozó tantárgyak keretében feladatokon bemutatva. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Henriett (2014) Az egyházi iskolák által gerjesztett szegregáció a nyíregyházi szegregációs per tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád Elvira (2014) Az anyanyelv-elsajátítás folyamata és vizsgálata a magyar kisgyermekek körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tary Blanka (2014) A magyarországi angol nyelvoktatás helyzete és hatékonyabbá tételének lehetősége a kooperatív tanulással. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ujszászi Katinka (2014) A tanulási motivációt és az idegennyelv-tanulási motivációt befolyásoló tényezők. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ungor Orsolya (2014) Társas kapcsolatok alakulása kisiskolás korban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Attila (2014) Az oktatás megjelenése a rendszerváltás időszakának szegedi sajtójában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Attila (2014) Az élethosszig tartó tanulás aspektusai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Édes Emőke Tünde (2014) Nyelvtanulás és motiváció. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Zsófia (2014) Tanulásban akadályozott tanulók kötődése - csecsemőkortól az iskoláskorig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. október 18. 16:50:52 CEST.