Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | D | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V
Number of items: 59.

B

Bagi, Alexandra (2014) A lakáscélú állami támogtások alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Baranyai, Zsolt (2014) A magyar betétbiztosítás működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Edit (2014) A pszichológiai tényezők hatása a tőzsdei befektetések során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brecska, Mária (2014) Bóna Autószervíz Kft. készletgazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csikós, Katalin (2014) A beszámolók szerepének bemutatása, avagy az instant ételek világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dobák, Nikolett (2014) Projektkontrolling : a kontrolling hozzájárulása a vállalati projektek sikerességéhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dombi, Zsuzsanna (2014) A laikus kockázatészlelés bemutatása lízingkonsgtrukciókon keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gál, Kinga Tünde (2014) Kis- és közepes vállalkozások finanszírozása a Széchenyi Kártya Program segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Heringer, Tünde (2014) Az Európai Unió 2014-2020-as költségvetési keretének bemutatása, a költségvetési keret és az Európa 2020 Stratégia kapcsolatának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hortobágyi, Réka (2014) Európai Uniós támogatások pályázása egy konkrét példán keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, János (2014) Az adómorál és a méltányosság kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Irinyi, Dorottya (2014) Magánfinanszírozás aktuális kérdései a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jenei, Dóra (2014) Megértjük egymást a szakmában? A számviteli szakma lehetőségei és kihívásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kabai, Bence (2014) Kik vannak a Bitek mögött? Árfolyamkockázat és volatilitás a bitcoin piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kakuk, Nikolett (2014) A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás fejlődése és a díjverseny elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kanfi Horváth, Szandra (2014) Lakástakarék-pénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kapás, Helga (2014) A hazai elszámolásforgalom a kezdetektől napjainkig, különös tekintettel az InterGIRO2 országos projektre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Katz, Adrián (2014) Az áruszállítás helyzetének alakulása az elmúlt években Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Krisztina (2014) Verseny a hazai kötelező gépjármű felelősségbiztosítás piacán 2000-től napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, István Márton (2014) Származékos ügyletek és IFRS szerinti számviteli elszámolásuk. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia (2014) Innovációk a pénzügyi elszámolásban, különös tekintettel a bitcoinra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krajnák, Tamás (2014) A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. beszámolóinak elemzése 2007-2012. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kun, Sándor (2014) Tőkevédett alapok és bankbetétek összehasonlítása CIB Csoport példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Attila (2014) Kereskedelmi banki hitelek, fedezetek és ezek megjelenése a Növekedési Hitelprogramban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kókai, Péter András (2014) A magyar bankrendszerbe történő külföldi tőkeáramlások kérdése a két gazdasági válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár, Zsóka (2014) Az áfacsalás vizsgálata és visszaszorításának eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lovasi, Bettina Ildikó (2014) A világgazdasági válság hatása a hazai lakáspiacra és a lakásállomány jellemzése napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Krisztián (2014) Vállalati játékelmélet : játékelmélet alkalmazása és megjelenése a piaci versenyek elemzése és a vállalati döntéshozatal során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Alexandra (2014) A szabályozási környezet hatása a kis- és középvállalkozásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Dorina (2014) Nemek közötti bérszakadék. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Andor (2014) Magyarország bankrendszere a pénzügyi válságok tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Kristóf István (2014) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Mónika (2014) A deviza alapú hitelek és a lakossági eladósodottság: felelősök és megmentők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nadobán, Zoltán István (2014) Az új magyar önkormányzati rendszer születése: a konfliktus konténer kiürítése? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyéki, Regina (2014) A laikus hitelfelvevők kockázatészlelésének változása a válság hatására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palotás, Krisztina Kinga (2014) A Növekedési Hitelprogram hatása a kis- és középvállalati szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paulinusz, Ágnes (2014) Adózási hajlandóság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rigó, Edit (2014) A projektcontrolling jelentősége az építőiparban egy konkrét példán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Répási, Enikő (2014) Diákhitel: eszköz az esélyegyenlőséghez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Smatkó, Zsanett (2014) Technológia-orientált start-up vállalkozások finanszírozása, különös tekintettel a vissza nem térítendő támogatásokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stencel, Vanda (2014) Kis- és középvállalkozások támogatása az adórendszeren keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sulyok, Diána Mariann (2014) Az iskolaszövetkezet, mint a szövetkezetek sajátos formája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Dóra (2014) Kis- és középvállalkozások finanszírozási forrásokhoz jutásának elősegítése a 2014 és 2020 közötti KKV Stratégiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Krisztina (2014) Kontrolling eszközei és jelenléte a borászati vállalkozásoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szatmári, Ivett (2014) Az életbiztosítások fejlődése, különös tekintettel a befektetési egységekhez kötött életbiztosítások kialakulására és szerepére napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemesi, Szabolcs Szilveszter (2014) Az adóelkerülés és az adóbevételek alakulásának összefüggései 2005. és 2013. között Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigethy, Gréta Írisz (2014) A befektetési egységekhez kötött (unit-linked) biztosítás magyarországi piaca. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szigeti, Gábor András (2014) A megyei önkormányzatok eladósodásának okai és adósságkonszolidációja Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szivák, Attila (2014) A magyar nem-életág biztosítási piac helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szuhaj, Maja (2014) A mezőgazdasági őstermelők adózása és támogatásuk jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Enikő (2014) A magyar számviteli szabályozás és az IFRS összehasonlítása a tárgyi eszközök témájában a ContiTech rubber Industrial Kft. példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takácsné Kovács, Eszter (2014) A fiatalok pénzügyi kultúrája: Pénzügyi tudatosság vagy pénzügyi tudatlanság? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Bernadett (2014) A magyar és a francia számviteli szabályozás összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Brigitta (2014) A könyvvizsgálat szerepe a pénzmosás elleni harcban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tölgyes, Andor (2014) A Széchenyi Kártya Program hatása a kis- és középvállalkozások finanszírozási helyzetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Andrea (2014) Kis- és középvállalkozások finanszírozása, Növekedési Hitelprogram. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Márta (2014) A kisvállalkozásokat segítő adózási formák a magyar gazdasági rendszerben - Különös tekintettel a kisadózó vállalkozások tételes adójára és a kisvállalati adóra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vida, Krisztina (2014) A fiatalok lakáshoz jutásának lehetőségei ma Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág-Fábián, Andrea (2014) Lakás-takarékpénztárak kialakulásának körülményei és a bennük rejlő lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 07:56:20 CET.