Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2013

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | F | G | H | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W | Z | Ó
Number of items: 72.

A

Abonyi, Csaba (2013) Oroszország energiapolitikája és versenytársai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Aszalai, Sándor (2013) Helyi pénzek: nemzetközi tapasztalatok és magyarországi lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Babenyecz, Csilla (2013) Az AGRIKON KAM Kft. komplex elemzése a válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Edit (2013) Közép-európai jegybankok összehasonlítása - a magyar, svájci és osztrák példa alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartos, Lejla (2013) A táppénz és a munkahelyi stressz kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkő, Andrea Mária (2013) Az Európai Központi Bank és a Svájci Nemzeti Bank cél- és eszközrendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berta, Péter (2013) A gazdasági válság hatása egy hazai borászatra 2006-tól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Lilla (2013) Hogyan születik egy IFRS? Az IASB standardalkotási folyamata a lízingek példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozsó, Bea (2013) A hazai devizaalapú lakáshitelezés felfutása és válsága. Az állam és az OTP Bank adósmentő intézkedései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bozó, Tünde (2013) A munkavállalás szabadsága az Európai Unióban. Magyar munkavállalók Németországban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bánfi, Orsolya (2013) A Magyar Fejlesztési Bank finanszírozási szerepe a KKV-szektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Béres, Renáta (2013) Pénzügyi szektorok összefonódása - a bankbiztosítás sajátosságai a hazai gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cserenyecz, Nikolett (2013) A fiatalok biztosításkötési szokásai az utasbiztosítási piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csáki, Leona (2013) JEREMIE Kockázati Tőkeprogram, avagy állami szerepvállalás a kockázatitőke-piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Csaba (2013) Működőtőke-beruházások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Ágnes (2013) Motiváció és elégedettség vizsgálata a védőnők körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fulai, Viktória (2013) A hazai lakás-takarékpénztárak keresleti oldalának bemutatása a fiatalság aktuális ismereteinek tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Goda, Edit (2013) Számvitelt támogató ERP rendszer bevezetésének igénye és megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Nóra (2013) A kis- és középvállalkozások rövid távú pénzügyi döntései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyebnár, Brigitta (2013) A magyar építőipari kis- és középvállalkozások helyzete, számviteli és adózási kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Győrffy, Adrienn Zsanett (2013) A magyar önkormányzatok külső forrásbevonásának problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Göbölyös, Edit (2013) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata a K&H Csoport bemutatásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Herczegh, Márta (2013) A vállalkozói vagyon védelmének biztosítási lehetőségei, kitérve az Ábrahám és Társa Kft. vagyonbiztosítására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Henrietta (2013) A magyar kis- és középvállalkozások Kína piacain kínálkozó lehetőségei és a piacra jutás nehézségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kis, Róbert Tibor (2013) A deviza alapú jelzáloghitelek által közvetített hatások a KKV szektorra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Prumik, Ágnes (2013) A számvitel és az adózás kapcsolata a társasági adó és az egyszerűsített adózási módok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kobrehel, Rita (2013) Lakossági jelzáloghitelezés az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2013) A külföldi banki működőtőke szerepe és viselkedése a válságokhoz vezető folyamatokban Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Karola (2013) A kontrolling sikerességi faktorainak elemzése egy vállalati példán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Petra (2013) A lakáscélú állami támogatások, a lakás-takarékpénztárak, különös tekintettel az OTP Lakástakarék Zrt.-re. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krátky, Viktor (2013) A hagyományos életbiztosításoktól a modern életbiztosításig Magyarországon. Az életbiztosítások elterjedtsége Tótkomlóson. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kádár, Kornélia (2013) A kötelező nyugdíjrendszer reformjai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Lénárd (2013) Bankrendszer és tőkeáramlás: lehetőségek és veszélyek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakai, Kitti (2013) A nyugdíjrendszer története Magyarországon 1929-től napjainkig - Az öngondoskodás fontossága. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lázár, Lilla (2013) A lakás-takarékpénztárak szerepe a fiatalok lakáshoz jutásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Megyeri, Gábor (2013) Osztrák-Magyar Monarchia: sikertörténet, avagy kudarcok sorozata? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Meszes, Mónika (2013) Magyarország bankrendszerének alakulása a bankválságok idején az 1990-es években és 2008 után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Viktória (2013) A hiteleportfólió állománya 2009 és 2012 között. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Krisztina (2013) Mezőgazdasági vállalkozások finanszírozása bankhitelekkel - kitérve a Magyarországi Volksbank Zrt. hitelezésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Zoltán (2013) A vállalati kockázatkezelés fejlődésének főbb tendenciái, kiegészítve valós-vállalati kockázatkezelési példákkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Zsuzsanna (2013) A devizaalapú hitelezés Magyarországon és a jelen helyzetre vonatkozó megoldási javaslatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, Attila Norbert (2013) A kis- és középvállalkozások kapcsolat-rendszere a kiskőrösi járásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palecska, Anett Natasa (2013) A nonprofit szervezetek adózása és számvitele. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Mariann (2013) A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Réka (2013) A munkanélküliség és a gazdasági inaktivitás társadalmi költségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Tímea (2013) A deviza alapú hitelezés megjelenése az MNB kommunikációjában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovszki, Anita (2013) Öngondoskodás Magyarországon - kiemelten az önkéntes kölcsönös biztosító pénztárak szerepe és jelentősége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Póta, Anna (2013) A lakossági devizahitelezés etikai vonatkozásai Magyarországon (2002-2010). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Reményfi, Zsófia (2013) A Magyar Államkincstár önkormányzatok finanszírozásával kapcsolatos feladatai, különös tekintettel az ellenőrzési tevékenységére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schuszter, Tamás (2013) Az Aid for Trade kezdeményezés és az USA segélyezési politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sebestyén, Anita (2013) Pénzügyi kultúra helyzete és fejlesztésére való törekvések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seffer, Péter Ádám (2013) Pénzhelyettesítők. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Stéger, Barbara (2013) A 2008-as pénzügyi válság okainak etikai megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, István (2013) Tőkevédett befektetési alapok Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Bózsó, Petra (2013) A vezetői információkat szolgáló költségelszámolás kialakítása egy mezőgazdasági vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeleczki, Katalin (2013) A számviteli adminisztratív terhek csökkentése - Mikrogazdálkodói egyszerűsített éves beszámoló. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szentgyörgyi, Beatrix (2013) A hitelgarancia-intézmények szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilvási, Norbert (2013) A válság hatása a kis- és középvállalkozások banki finanszírozására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szvetnyik, Zoltán (2013) Kisvállalati adónemek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tanács, Gyöngyi (2013) Gazdahitel - a takarékszövetkezetek válasza az agrárfinanszírozás problémáira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Gréta (2013) A kis- és középvállalkozások hitelellátottsága a pénzügyi válság tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokodi, Tamás (2013) Az eredmény- és az átfogó jövedelemkimutatás kapcsolata egy vállalat gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gergő (2013) Adóharmonizáció az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Ágnes (2013) A számvitel és az integrált vállalatirányítási rendszerek kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Renáta (2013) Lakáshitelezés alakulása a rendszerváltástól napjainkig - K&H Bank Zrt. jelenlegi lakáshitelezési gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Unk, Péter Pál (2013) A kockázatitőke-befektetésekből való kilépés: Az utolsó lépés, az első kérdés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dóra (2013) A hazai kis- és középvállalkozások finanszírozási szokásainak bemutatása a hitel és lízing összehasonlításán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Levente Viktor (2013) Magyar kötvénypiac a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Enikő (2013) Az Új Széchenyi Terv, mint finanszírozási lehetőség a kis- és középvállalkozások számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter, Dóra (2013) Nonprofit szervezetek - Finanszírozási lehetőségek hazai és nemzetközi példán szemléltetve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsigmond, Zsaklin (2013) Kis- és középvállalkozások adózása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ónodi, Erzsébet Enikő (2013) A lakáscélú deviza alapú jelzáloghitelezés és a gazdasági válság hatása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 06:02:29 CEST.