Item where specialization "pénzügy és számvitel" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Á | Ö
Number of items: 68.

A

Asztalos, Barbara (2011) A lakás-takarékpénztári piac fejlődése, jelenlegi szabályozása és működése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagi, Gabriella (2011) A jelzáloghitelezés szerepe a magyar agrárgazdaság finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó, Lilla (2011) A „közös nyelv” eszméjének érvényesülése a tárgyi eszközök értékelésében a hazai és a nemzetközi számviteli rendszerekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, László (2011) A magyar bankszektor 20 éve és a Bázel II. bevezetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Ádám (2011) Az egészségügy finanszírozása, problémái és annak elemzése egy konkrét intézetnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Pál Zoltán (2011) Egykulcsos adórendszerek és a szlovák reform tanulságai magyar szemszögből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze, Nóra (2011) A tőkekonszolidáció gyakorlati alkalmazása leányvállalatok státuszváltozása esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borsi, Adrienn Mária (2011) A 2008-2009-es válság hatásai a kis- és középvállalkozások rövid távú pénzügyi döntéseire egy építőipari vállalat példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Báló, Petra (2011) A kényszer-végelszámolás intézménye elméleti és gyakorlati oldalról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Cina, Zoltán (2011) Az innovatív tevékenység ösztönzése és a magyar adórendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csíkos, Anita (2011) A devizaalapú lakáshitelezés felfutása, válsága és a megoldási lehetőségek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsik, Bálint (2011) Válságmorál, morálválság. A 2007-2008. évi pénzügyi válság interdiszciplináris megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Derecskey, Zsolt Attila (2011) A gazdaságetika érvénye, a magyar protestáns gazdaságetika aktualitása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Mariann (2011) Lakás-takarékpénztárak Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi, Gábor (2011) Kórház, mint bonyolult üzem. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Filus, Adrienn (2011) A magyarországi nyugdíjrendszer finanszírozhatóságának aktuális kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fáskerti, Zsuzsa (2011) A hatékony piacok elméletének fejlődése; a hatékonyság vizsgálata rövid és hosszú távú szimulált hozamokkal. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Görbe, Edit (2011) A private banking szolgáltatás – nemzetközi és hazai változások és hatásaik. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hangyás, Krisztina (2011) Az önkormányzati vagyongazdálkodás Magyarországon, különös tekintettel Szarvas Város Önkormányzatánál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Havranek, Péter (2011) Pénzügyi egyensúlyhiány Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hidjapusztay, Ákos István (2011) A saját tőke tartalma a magyar és nemzetközi számvitelben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horog, Tímea Mária (2011) Könyvviteli kreativitás hazánkban és Amerikában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hődör, Attila (2011) A részvénypiaci buborékok természete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jávor, Anna (2011) Az egyszerűsített adózási módok hatása az adómorálra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kerekes, Mónika (2011) A magánnyugdíjpénztárak öregségi nyugdíjrendszerekben betöltött szerepe, tevékenységük értékelése, helyzetük várható jövőbeni alakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Adrienn (2011) A független pénzügyi tanácsadók szerepe a kis- és középvállalkozások pénzügyeiben - Az OVB Vermögensberatung AG példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Attila (2011) Új technikák az adóztatás rendszerében Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Balázs (2011) A pénzügyi tervezés és a magyarországi pénzügyi kultúra helyzete és hiányosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurdik, Bernadett (2011) Csődelőrejelző modellek és a banki kockázatkezelés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Károly, Tímea (2011) A Sárréti Ipari Park Kft. beruházási döntése és finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczkóczki, Tímea (2011) A számviteli politika és gyakorlati alkalmazása az Alukonstrukt Kft. vonatkozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Laudisz, Renáta (2011) Hova tovább magyar adórendszer? Gondolatok és dilemmák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Losonczi, Zsófia (2011) A lakótelepek lakáscélú állami támogatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász, Szabolcs (2011) A beszámoló-készítés előrehozatalának bemutatása egy konkrét példán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makai, Dorina Mária (2011) Kis- és középvállalkozások a gazdasági válság éveiben: egy könyvelői iroda ügyfélköréből összeállított minta finanszírozásának és pénzügyi helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maksa, Eliza (2011) A magyar és a nemzetközi számviteli szabályozás hatása az eredményre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mekis, András (2011) Az Új Magyarország Fejlesztési Terv hatásai a békés megyei KKV-kra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mándity, Mária (2011) A személyi jövedelemadózás története és aktuális kihívásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton, Ágnes (2011) Lakáshitelezés a 90-es évektől napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Móra, Dániel (2011) Makroprudencia a Bázeli Tőkeszabályozásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2011) Finanszírozási allokációs hatékonyság és az EMAFT hatása a ceglédi kórházra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Gábor (2011) Deviza alapú lakossági eladósodás: „Bűnösök és áldozatok”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Lívia (2011) Kis- és középvállalkozások a közbeszerzésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyerges, Gábor (2011) A kötelező gépjármű–felelősségbiztosítás megjelenése, története, jellegzetességei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyolcas, Ádám (2011) A team tagok és a motiváció kapcsolata, valamint a projektkultúra hatékonysága az ING Biztosító Zrt. vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pandur, Ádám (2011) Állami szerepvállalás a kockázatitőkepiacon, különös tekintettel a Jeremie-programra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Viktória (2011) A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának összehasonlító elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Paulik, Éva (2011) A lakossági megtakarítások alakulása a válság hatására Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Csilla (2011) Önkormányzati eladósodás elmélete és tapasztalata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz, Marianna (2011) Az ellenőrzés elméleti és gyakorlati bemutatása a könyvvizsgálat elősegítéséhez. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebestyén, Lívia (2011) Az egyszerűsített vállalkozói adó – Valóban sikerágazat? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sihelnik, Emese (2011) Magyarország foglalkoztatást ösztönző intézkedései, nemzetközi összehasonlításban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somoskői, Gabriella Zsuzsanna (2011) Magyarország kutatásfejlesztési politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Angéla Nicolette (2011) A részvényanalízis technikai megközelítése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Anita (2011) A lakásjelzálog-hitelezés Magyarországon, kitérve az amerikai jelzálogpiaci válságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Brigitta (2011) Az idősödés és a családpolitika hatása a magyar nyugdíjrendszer fiskális fenntarthatóságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Ildikó (2011) A lakossági jelzáloghitelezés alakulás a válság előtt és után Magyarországon, kiemelve a törlesztőrészletek csökkentésének lehetőségét a devizaalapú hitellel rendelkezőknek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Jenő Norbert (2011) A Private Banking kialakulása, helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyhidi, Zsófia (2011) Az IAS/IFRS rendszer és a US GAAP rendszer konvergencia folyamata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai, Marianna (2011) Vázlat a Magyar Nemzeti Bank feladatainak változásáról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós, Dorina (2011) Könyvvizsgálat a válság idején. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Andrea (2011) A vállalati válság bemutatása az adóhatóság által végzett végrehajtási eljárás szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Dóra (2011) Az életbiztosítások öngondoskodásban betöltött szerepe, kiemelten a befektetési egységekhez kötött életbiztosítások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Veres, Barbara (2011) Az egyéni vállalkozó személyi jövedelemadózása és járulékfizetési kötelezettsége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vári, Ádám (2011) A dereguláció szerepe az USA subprime válságának kialakulásában, poszt-krízis szabályozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Walter, Tímea (2011) Nagyvállalati controlling tervezés megvalósulása a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágyas, Roland (2011) Szerbia és Magyarország gazdasági kapcsolatai a rendszerváltozást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ö

Ördögh, Dániel Dezső (2011) Banktulajdon és válságkezelés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 07:56:12 CET.