Item where specialization "pénzügy" and date of item 2016

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | F | G | H | I | K | L | M | P | R | S | T | U | V
Number of items: 42.

B

Babarczi, Norbert (2016) Pénzügyi közvetítés a befektetési alapok vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, László (2016) Válságból válságba: a magyar bankrendszer elmúlt negyed évszázada. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Edit (2016) A magyar állami nyugdíjrendszer és az önkéntes nyugdíjcélú megtakarítások vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Gábor (2016) Célrendszerek és alkalmazott eszközök a magyar monetáris politikában 2001- től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beke, Eszter (2016) A területi közigazgatás újjászervezése, valamint a reformok vizsgálata a Csongrád Megyei Korményhivatal szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fodor, Bea (2016) A 2008-as gazdasági válság hatásai az autóiparra, különös tekintettel Németországra és a német prémiumgyártókra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Goda, Edit (2016) A magyar háziorvosi ellátás rendszerszintű elemzése a finanszírozási kihívások tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, Nándor (2016) A motor, ami nem csak az autót hajtja : a magyar autóipari vállalatok beszámolóelemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár, Nóra (2016) A dél-alföldi régióban működő kis- és középvállalkozások által alkalmazott bootsrtapping finanszírozási módszerek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hegedűs, Zoltán (2016) Hitelezés és monetáris politika: támogatás vagy torzítás? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herl, Bernadett (2016) A szabályalapú költségvetés, a stabilitási törvény alkalmazhatósága Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Higi, Anikó (2016) A bizalom szerepe a 2008-as gazdasági válság kezelésében az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Henrietta (2016) Átalakuló állami szerepvállalás a lakáspiacon 2008 után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ilyés, István Krisztián (2016) A kiegyensúlyozott költségvetés lehetőségei és korlátai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kadó, Tamás (2016) Hitel és gazdasági növekedés kapcsolata a XX. század elejétől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Teodóra Klára (2016) Kis- és középvállalkozások a Magyarországon működő exportösztönző intézményrendszerben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gábor (2016) Redisztribúció a jövedelmi egyenlőség és a fiskális stabilitás érdekében Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, István (2016) A magyar állam költégvetésének tendenciái a megváltozott munkaképességű személyek támogatása kapcsán és az érintettek jövedelmi helyzete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Karola (2016) Az üzleti érték, és ami mögötte van : a magyar tőzsdén jegyzett vállalatok elemzése az üzleti- és mérlegérték eltérésének vizsgálatával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurucz, Roland (2016) A hazai önkormányzatok finanszírozási reformja, és az OECD-országok önkormányzatainak pénzügyi rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kállainé Bense, Anikó (2016) Készpénztartás és az innovatív fizetőeszközök Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Kata Erzsébet (2016) Növekedési hitelprogram. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lakó, Dániel (2016) A kőolajár hatása a tőzsdeindexre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos, Dániel (2016) Az ETF piac Europában és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovasi, Bettina Ildikó (2016) Detroit pénzügyi válsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

László, Milán (2016) A mai magyar nyugdíjrendszer reformérettsége és további reformfeladatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mohut, Nikolett (2016) Olajfüggőség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mákné Berki, Ágnes (2016) A Magyar Államkincstár önkormányzatokat érintő felülvizsgálati tevékenységének bemutatása és vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Dalma (2016) Az Európai Beruházási Bank és Magyarország kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palecska, Anett Natasa (2016) A nemzetközi személyi jövedelemadózás rejtelmei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rádóczi, Zsolt (2016) Az OTP Bank Nyrt. beszámolóinak elemzése 2006-2014 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Schuszter, Tamás (2016) Hogyan reagálnak a sejtek a szervezetet érő sokkokra? Az európai devizapiac kollektív viselkedési diagnosztikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simonné Várkonyi, Katalin (2016) Az Egészségbiztosítási Alap kapcsolata a központi költségvetéssel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Tímea (2016) Gazdálkodási attitűdváltozások okai és következményei a hazai önkormányzati rendszer elmúlt tizenöt évében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Spiegl, József (2016) Kínai befektetések Afrikában, különös tekintettel a működőtőke-befektetésekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Bózsó, Petra (2016) Hatással van-e a fiskális decentralizáció a tanulói teljesítményre? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Terhes, Gréta (2016) Csoporton belüli hitel-engedményezés a szokásos piaci ár elvének megfelelően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Németh, Katalin (2016) A költségvetési szervek belső kontrollrendszerének bemutatása, különös tekintettel a belső ellenőrzés szerepére és feladataira. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

U

Uhrin, Renáta (2016) A magyar háztartások megtakarítási szokásai, kiemelten a nyugdíj célra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Dóra (2016) Tőkeszerkezetet befolyásoló tényezők vizsgálata a hazai kis- és középvállalatok körében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Péter (2016) A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjának hatása egy vállalkozás szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vidók, Kinga (2016) Az amerikai tőkepiac osztalékfizetési sajátosságainak vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 24. 13:52:13 CEST.