Item where specialization "nemzetközi gazdaság és gazdálkodás" and date of item 2014

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | G | K | L | N | R | S | T | V | Z
Number of items: 25.

A

Aczélné Szabó Erika (2014) Segélyezés a világgazdaságban. Fókuszban Afrika: ártalmas vagy hasznos? MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balla Anett (2014) Harc a Napért: Kína, az Európai Unió, és az Amerikai Egyesült Államok kereskedelmi vitái és annak háttere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Szilvia (2014) A beáramló külföldi tőke hatása a fejlődésre Latin-Amerikában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó Noémi (2014) A BRICS országok fejlődése és növekedésüket hátráltató tényezők. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csabai Róbert (2014) A nemzetközi adóelkerülés elleni küzdelem napjainkban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csővári Barbara (2014) A súlyos szegénység és éhínség megszüntetése a fejlődő országokban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Grajczár Krisztina (2014) A MERCOSUR hatása az argentin-brazil kapcsolatrendszer bővülésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaliczka Renáta (2014) Kína-Afrika politika: Kínai külföldi működőtőke-befektetések hatása a szubszaharai Afrika fejlődésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kerekes Nikolett (2014) Magyarország a migráció fényében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lieszkovszky József Pál (2014) A fekete-afrikai városfejlődés várostípusainak a migrációban és a harmadik világbeli urbanizációban betöltött szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Krisztina Katalin (2014) Olasz befektetések Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rácz Dániel (2014) A befektetői kockázatészlelés vizsgálata a tőkegarantált alapokon keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Seres Ágnes (2014) Megújuló energiaforrások felhasználására nyújtott támogatások gazdaságösztönző hatása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sihelnik Emese (2014) Kínán belüli regionális különbségek és a „nyitott ajtók” politikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Dóra (2014) A Környezetvédelmi Termékdíj 2012-es módosításai hatékonyságának elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó István (2014) Az európai energiaszektor jövője. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Tönki Albert (2014) A nem konvencionális olajtermelés hatása a világgazdasági rendszerre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurovecz Réka Ágnes (2014) Az Összamerikai Szabadkereskedelmi Térség lehetséges hatása Brazíliára. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Székelyhidi Zsófia (2014) Az EU tudásalapú gazdasága és a versenyszabályozás innovációt támogató szerepe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sávai Marianna (2014) A BRICS országok és a külföldi közvetlen tőkebefektetések a pénzügyi globalizáció világában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth Brigitta Kinga (2014) Az ellátási láncok menedzsmentjének elméleti keretei és specifikus kérdései az autóiparban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Szeles Judit (2014) Munkaerő mobilitás az Európai Unióban és a 2004-es bővítés hatásai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga György (2014) Európai Uniós pályázatok a felsőoktatásban, a Szegedi Tudományegyetem portfolióján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsidó Éva (2014) A Millenniumi Fejlesztési Célok eredményei – különös tekintettel a gyermekek életének alakulására. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zsiros János (2014) Európai Uniós támogatások, az állami költségvetés és a pályázati elszámolások összefüggései a Szegedi Tudományegyetemen megvalósult projektek bemutatásával. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 09:50:33 CET.