Item where specialization "nemzetközi gazdaság és gazdálkodás" and date of item 2010

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | N | P | S | Z
Number of items: 23.

A

Abuczki Tamás Ákos (2010) Az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet (FAO) projektjeinek kidolgozási folyamata és gyakorlati megvalósítása (A Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Program Támogatása Ekiti, Ondo, és a Cross River tagállamokban). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Almási Adrienn Nóra (2010) Főbb adónemek nemzetközi összehasonlítása, a magyar, a német és a román személyi jövedelemadó vizsgálata mikroszimulációs eszközökkel. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bimbóné Polenyik Anikó (2010) Fenntarthatóság és a nyugdíjrendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök Szilveszter (2010) A PPP konstrukció működési rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csoma Enikő Melinda (2010) Átmenet és integráció Romániában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi Edit (2010) Rejtett gazdaság nemzetközi színtéren. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daru Krisztina (2010) A 2008/2009-es válság világméreteket öltő terjedése különös tekintettel Amerikára, Európára, azon belül a közép-kelet európai régió egyes országaira és kiváltképp Magyarországra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Decsi István (2010) Fosszilis és alternatív energiaforrások jelentősége az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdei Mónika (2010) Környezeti és társadalmi felelősségvállalás Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fülöp Gergely Dániel (2010) A Bankfelügyeleti rendszer felépítése Európában, a 2007-2008-as válság hatása és az átalakítást célzó reformok összefoglalása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Geiszel Gerda (2010) A fejlődő országok problémái, kiemelten az ACP országok és kapcsolatuk az Európai Unióval. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Geiszel Gerda (2010) A fejlődő országok problémái, kiemelten az ACP országok és kapcsolatuk az Európai Unióval. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajma Gábor (2010) Út a jövőbe - Brazília és a modern gazdaság. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jároli Andrea (2010) A hazai tejipar versenyképessége és stratégiai lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Klementisz Boglárka Mária (2010) Az Európai Unió, Kína és India nemzetközi befolyása a XXI. század világgazdaságára (összehasonlító elemzés). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Káli-Ary Szilvia (2010) A beszerzés változása a nemzetközi színtéren, Magyarországon és a Procter and Gamble-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles Diána Krisztina (2010) Mire jó (vagy nem jó) egy integráció? Az Andok Közösség bemutatása és makrogazdaságának vizsgálata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Ágnes (2010) Az EU tagországainak elöregedési problémája és a nyugdíjreform kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pozsonyi Aranka (2010) A Nestlé társadalmi szerepvállalása a fejlődő világban (Latin-Amerika és Afrika példáján bemutatva). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó László Csaba (2010) A bioüzemanyagok jelene és jövője az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll Zsuzsanna (2010) A munkaerő-kölcsönzés elmélete, gyakorlata és fejlődési lehetőségei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka Éva (2010) A csomagküldő vállalatok beszervezési trendje az inverz logisztika és a szervíz logisztika területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zámbori Judit (2010) The situation of female managers in Europe. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. február 25. 09:34:54 CET.