Item where specialization "nemzetközi gazdaság és gazdálkodás" and date of item 2010

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | N | P | S | Z
Number of items: 23.

A

Abuczki, Tamás Ákos (2010) Az Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezet (FAO) projektjeinek kidolgozási folyamata és gyakorlati megvalósítása (A Nemzeti Élelmiszer-biztonsági Program Támogatása Ekiti, Ondo, és a Cross River tagállamokban). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Almási, Adrienn Nóra (2010) Főbb adónemek nemzetközi összehasonlítása, a magyar, a német és a román személyi jövedelemadó vizsgálata mikroszimulációs eszközökkel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bimbóné Polenyik, Anikó (2010) Fenntarthatóság és a nyugdíjrendszer. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Börcsök, Szilveszter (2010) A PPP konstrukció működési rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csoma, Enikő Melinda (2010) Átmenet és integráció Romániában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Edit (2010) Rejtett gazdaság nemzetközi színtéren. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daru, Krisztina (2010) A 2008/2009-es válság világméreteket öltő terjedése különös tekintettel Amerikára, Európára, azon belül a közép-kelet európai régió egyes országaira és kiváltképp Magyarországra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Decsi, István (2010) Fosszilis és alternatív energiaforrások jelentősége az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdei , Mónika (2010) Környezeti és társadalmi felelősségvállalás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fülöp , Gergely Dániel (2010) A Bankfelügyeleti rendszer felépítése Európában, a 2007-2008-as válság hatása és az átalakítást célzó reformok összefoglalása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Geiszel, Gerda (2010) A fejlődő országok problémái, kiemelten az ACP országok és kapcsolatuk az Európai Unióval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Geiszel, Gerda (2010) A fejlődő országok problémái, kiemelten az ACP országok és kapcsolatuk az Európai Unióval. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajma, Gábor (2010) Út a jövőbe - Brazília és a modern gazdaság. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jároli, Andrea (2010) A hazai tejipar versenyképessége és stratégiai lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Klementisz, Boglárka Mária (2010) Az Európai Unió, Kína és India nemzetközi befolyása a XXI. század világgazdaságára (összehasonlító elemzés). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Káli-Ary , Szilvia (2010) A beszerzés változása a nemzetközi színtéren, Magyarországon és a Procter and Gamble-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Köteles , Diána Krisztina (2010) Mire jó (vagy nem jó) egy integráció? Az Andok Közösség bemutatása és makrogazdaságának vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Ágnes (2010) Az EU tagországainak elöregedési problémája és a nyugdíjreform kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pozsonyi, Aranka (2010) A Nestlé társadalmi szerepvállalása a fejlődő világban (Latin-Amerika és Afrika példáján bemutatva). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, László Csaba (2010) A bioüzemanyagok jelene és jövője az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll, Zsuzsanna (2010) A munkaerő-kölcsönzés elmélete, gyakorlata és fejlődési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szrnka, Éva (2010) A csomagküldő vállalatok beszervezési trendje az inverz logisztika és a szervíz logisztika területén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zámbori, Judit (2010) The situation of female managers in Europe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 23. 09:02:14 CEST.