Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok" and date of item 2008

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z
Number of items: 104.

A

Aklan, Anikó (2008) A kapcsolati kompetencia vizsgálata az egyetemi-ipari kutatási-fejlesztési együttműködések esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Balázs, Mihály (2008) Munkaügyi ellenőrzés a feketefoglalkoztatás ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bene, Anikó (2008) Érdekegyeztetés a büntetés-végrehajtásban, a munkaügyi kapcsolatok rendszere a Szegedi Fegyház és Börtönben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Biczók, Gyöngyi (2008) A biztosítási jogviszony és az alap jogviszonyok kapcsolata és elhatárolása, különös tekintettel a munkaviszonyra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bobá, Péter (2008) "A szervezet nem vész el, csak átalakul” avagy A rendőrség és a határőrség integrációjának bemutatása Nógrád megye példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bognárné Nagy, Éva (2008) A Tisza Volán Zrt. munkaügyi kapcsolatai és érdekegyeztetési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brella, Zoltán (2008) Peres eljárásokat megelőző, elkerülő alternatív vitamegoldó eljárások. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsi, Adrienn (2008) Úton a kiterjesztés felé : (a kollektív tárgyalások és megállapodások sajátosságai a nyomdaiparban egy vállalati példa alapján). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, Alexandra (2008) Magyarország munkaerő-piaci helyzetének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Busi, Nikoletta (2008) A munkanélküliség alakulása és kezelése Szentes és térségében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Tamás (2008) Az alkalmi munkavállalói könyvvel történő foglalkoztatás tapasztalatai a Dél-alföldi Régióban, különös tekintettel Békés megyére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatlósné Magosi, Andrea (2008) Kollektív Szerződések Magyarországon és ezek megfelelőssége az Európai Uniós irányelveknek, különös tekintettel a munkavállalók jogaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszár, Petra (2008) A kollektív szerződéskötés fejlődése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csizmadia, Edit (2008) A sztrájktörvény elmélete és gyakorlata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancsa, Tímea Kinga (2008) Sztrájkjog a Magyar törvénykezésben és sztrájk az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Desits, Andrea (2008) A munkaerő-kölcsönzés Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Droppa, Ferenc (2008) A munka-(nélküliség) világa Battonyán. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Dániel, Szilvia Orsolya (2008) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony tartalmának összehasonlítása, különös figyelemmel azok megszűnésére, megszüntetésére Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dénes, Gergely (2008) „Fejetlen” gyülekezők a fejlődő rendőrség ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Erdei, Alexandra (2008) A munkaügyi jogvita jellemzői és megoldásának eszközei a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdősi, Krisztina (2008) A munkaerő kölcsönzés jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Etédi, Csaba (2008) Cafeteria Rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Melinda (2008) A sztrájk jogi szabályozása Magyarországon és az Európai Inióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galbácsné Varjasi, Berta (2008) A munkaügyi ellenőrzés jogi szabályozása és joggyakorlata : közelítés az EU-s szabályozásához és joggyakorlatához. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Golhovics, Gábor (2008) Munkaügyi kapcsolatok egy élelmiszeripari társaságnál - szakszervezeti szempontból - kezdetektől, napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grátzné Takács, Magdolna (2008) Mohácsi Többcélú Kistérségi Társulás szerepe a munkanélküliek foglalkoztatásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grünwald, Katalin (2008) Munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzés Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes, Ferenc (2008) A munkaerő-kölcsönzés, mint atipikus foglalkoztatási forma. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárgyán Imre, Istvánná (2008) Minőségbiztosítás, közös értékelési keretrendszer, teljesítményértékelés alkalmazása a közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Géczi, Gabriella (2008) A munkaviszony megszüntetésének egyes esetei a joggyakorlat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Horváth, Aliz (2008) A gondoskodó leépítés hozzávalói - egy „rendhagyó recept”. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ildikó (2008) Munkajogi és sztrájkjogi szabályok egymás mellett, - egymás ellen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Gazdag, Ilona (2008) A nőkre vonatkozó munkajogi szabályok, különös tekintettel az anyaságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szalai, Mónika (2008) A magyar munkajogviszony keletkezése és megszüntetése a jogi szabályozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Igács, Anita (2008) A foglalkoztatáspolitika Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Iván, Dóra (2008) A gondoskodó létszámleépítés alapkérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Joóné Takács, Györgyi (2008) A munkavállalók különös védelme az EU-ban és Magyarországon, különös tekintettel a nők és fiatalkorúak védelmére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Lívia (2008) Foglalkoztatási különbségek Magyarországon : (különös tekintettel a Dél-Alföldi Régióra). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Mária (2008) Határozott idejű munkaszerződés és részmunkaidős foglalkoztatás Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kenderessy-Szabó, Csaba Pál (2008) Munkajog fejlődése Magyarországon, különös tekintettel a rendszerváltás utáni időszakra, és az Európa Uniós jogharmonizációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Imre (2008) A Minőségmenedzsment és a Szabványosítás Kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koroknay, Zita (2008) Vezetői tevékenység a dolgozói elégedettség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korom, Eszter (2008) Az állami foglalkoztatási szolgálat modernizációs terveinek megvalósítása a szolgáltatásfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2008) A szatymazi vendéglátóhelyek gazdálkodása különös tekintettel a munkaerő gazdálkodásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Zsolt (2008) Az álláskeresők elhelyezkedési esélyei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kómár, Éva (2008) A motivació szerepe a felsőoktatásban : (elméleti és gyakorlati kérdések a GANF példáján). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kőszegi, Anikó Zsuzsanna (2008) Szabad munkaerőáramlás az Európai Unióban, EURES. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laczi, Norbert Zoltán (2008) Miért sztrájkol a magyar? A rendszerváltástól napjainkig. Fókuszban a 2007-2008-as év. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lakatosné Bozsó, Ildikó (2008) Munkaidő szabályozás a magyar munkajogban különös tekintettel az egészségügyi ágazatra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Loboda, Endre (2008) A tömeges létszámleépítés nemzetközi modelljei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lothné Polyák, Anita (2008) Cafeteria rendszer a vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Madarász, Zoltán (2008) Munkaerő-ellátás: Toborzás és kiválasztás a WORK FORCE Kft., mint személyzeti tanácsadó cég gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyarné Vajda, Katalin (2008) Munka díjazása piacgazdasági viszonyok között, -a közalkalmazotti és köztisztviselői szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mocsáriné Bódi, Gabriella (2008) Az ösztönzési rendszerek bemutatása az Elcoteq Magyarország Kft példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mákné Kerekes, Andrea (2008) A köztisztviselői jogviszony jellemzői, életpálya és etikai felelősség, esetleges változások a jövőben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Márkus, Zoltán (2008) A munkaerő-kölcsönzés egyes gyakorlati és szabályozási problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mártáné Császár, Mónika (2008) Humán kontrolling a hatékony kontrolling rendszer kialakítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Mariann (2008) Megye helyett régió : (a területi foglalkoztatási érdekegyeztetés szintjének megváltoztatása). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tünde (2008) A munkaviszony megszüntetés esetei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészárosné Balogh, Edit (2008) A személyzet-beszerzési módszerek bemutatása, összehasonlítása, a kiválasztás módszertana. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mónus, Gabriella (2008) Munkanélküliség, az aktív foglalkoztatáspolitikai eszközök hatékonyságának vizsgálata Csongrád megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsáné Tímár, Györgyi (2008) A munka díjazása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Bernadett (2008) Szakszervezet a szolgálati jogviszonyban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Csilla (2008) Vezetői és szakszervezeti tevékenység a magyar Rendőrségnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Judit (2008) A dohányzás munkajogi megítélése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Éva (2008) Munkaerő toborzás, kiválasztás, teljesítményértékelés dolgozói szinten a Tesco Globál Áruházak Zrt. tiszaújvárosi áruházában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nikolics, Anna (2008) A motiváció és az ösztönzés dinamikája a MOL Nyrt-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Náfrádi, Edit (2008) Munkaerő-kölcsönzés Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Emese (2008) Esélyegyenlőség és egyenlő bánásmód az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Valéria (2008) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony tartalmának összehasonlítása különös tekintettel a jogviszony megszüntetésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Olasz, Imre (2008) A hódmezővásárhelyi fiatalok és az Európai Unió. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroszné Danka, Tünde (2008) Emberi erőforrás gazdálkodás a KUNSÁG VOLÁN Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Gergő Péter (2008) A munkaügyi viták megoldásának eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintémé Bordás, Mariann (2008) Intézmények az álláskeresők, munkavállalók szolgálatában : -a Munkaügyi Kirendeltségtől a Regionális Munkaügyi Tanácsig-. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Andrea (2008) Külföldi munkavállalók Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pipiczné Prágai, Julianna (2008) Köztisztviselői jogviszony Magyarországi és Európai Unión belüli szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Poór, Emese (2008) Kompenzációs rendszer kialakítása egy szervezetben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prokop, Aliz (2008) Munkanélküliség a mai Magyarországon, főként Csongrád megyében, ezen belül Hódmezővásárhelyen. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Páncsicsné Bényi, Mária (2008) Teljesítményértékelés a Secret Control GPS Kft.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pördiné Kancsár, Anikó (2008) Munkaidő és pihenőidő a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Radies, Gábor (2008) A Vegyipari szakszervezeti szövetség első 100 éve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rakusz, Ferenc (2008) A munkadíjazás formái piacgazdasági viszonyok között, egy nagyvállalat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rigó, Enikő Anna (2008) Arccal a vasút felé, vs. arccal a kormány felé : (új típusú sztrájkkal új célokért a MÁV-nál). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Réginé Szögi, Erika (2008) Helyzetkép a szegedi munkaerő-kereslet és kínálat alakulásáról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Simon, Orsolya (2008) A női munkavállalás sajátosságai a rendszerváltás utáni Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sutka, Nelli (2008) Az érdekegyeztetés szintjei Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Adrienn (2008) Munkahelyi stressz és kiégés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó-Garai, Tünde (2008) A sztrájk jogi szabályozása és joggyakorlata Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyiné Rozgonyi, Beatrix (2008) Munkaerő kölcsönzés Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szokolné Meszlényi, Éva (2008) Közszolgálati életpálya és közszolgálati nyilvántartás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tanárki, Éva (2008) Alcoa Köfém Kft. kollektív szerződésének változása 1993-tól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Mihályné (2008) A munka díjazása a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tarkó, Valéria (2008) A munkaügyi viták megoldására szolgáló intézmények főbb jellemzői. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tényi, Anita (2008) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése a munka törvénykönyve hatálya alá tartozó munkáltatóknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Túri, Szilvia (2008) A munkaügyi ellenőrzés kialakulása és fejlődése Magyarországon. A munkaügyi ellenőrzés jogi szabályozása, közelítés az EU-s szabályozáshoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Józsefné (2008) A munkavállalók különös védelme a csoportos létszámleépítés esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Éva (2008) A létszámleépítések szociológiai háttere az esélyegyenlőség oldaláról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Sziliczai, Melinda (2008) A foglalkoztatás változása Japánban, különös tekintettel a nőkre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Gábor (2008) A távmunka. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Vivien (2008) A munkáltatók és munkavállalók kártérítési felelőssége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vitkovics, Katalin (2008) A munkavállaló nők védelme. Postgraduate education, Szegedi Tudományegyetem.

Végh, Mónika (2008) A hazai létszámleépítési gyakorlat rendszerváltásunktól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsoldos, Bertalanné (2008) Megfontolások az oktatási szféra gazdalkodásáról. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Zöldi, Tamás (2008) Foglalkoztatáspolitika Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 18. 23:13:59 CEST.