Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok" and date of item 2006

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | W | Á | Ó
Number of items: 109.

A

Acsai Judit (2006) A közalkalmazotti tanácsok és a munkavédelmi bizottságok működése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Almádi Edit (2006) Munkaerő-piaci programok Békés megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bali Adrienn (2006) A rendőrség állományába tartozó hivatásos állományú rendőrök és az ugyanitt dolgozó közalkalmazottak előmeneteli és illetményrendszerének összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh Krisztián (2006) Szakszervezetek kialakulása, típusai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Gabriella (2006) Munkanélküliség mérséklésére irányuló munkaerő-piaci programok, különös tekintettel az Európai Unió irányelveinek megfelelésére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna Zsanett (2006) Az aktív és passzív eszközök alkalmazása az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Batai Erika (2006) A nők útja a munka világában Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beőthy-Fehér Szabolcs (2006) A nemek közötti esélyegyenlőség megvalósítása a bérezés vonatkozásában az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bittay Jolán Zsuzsanna (2006) A Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár Melinda (2006) A humán kontrolling és a teljesítménymenedzsment a MOL Rt. szervezetében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás Erika (2006) A Magyar Telekom Nyrt. munkaügyi kapcsolatai. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Brájer Andrea (2006) A CSR, egy gyakorlati esettanulmányon keresztül bemutatva. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bödecs Adrienn (2006) Kisebbségi kérdések rendezése Magyarországon az EU-tagság kapcsán a vajdasági magyarok szemszögéből. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chrappan Róbert (2006) Menedzserbetegségek-kérdőjelek. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernok Anna (2006) A családbarát munkahelyek jellemzői Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás Katalin (2006) A magyar szakképzés és a munkaerőpiac kapcsolata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuba Attila (2006) A közalkalmazotti jogviszony jogi szabályozása és ítélkezési gyakorlata. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Czopfné Varga Erika Erzsébet (2006) Az egészségügyi finanszírozás egy humánpolitikus szemével. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dabis Krisztina (2006) A munkaviszony fajtái: azok keletkezése és megszüntetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák Viktor (2006) Munkanélküli ellátórendszerek változása a rendszerváltozást követően. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Déginé Gábor Mária (2006) Munkáltató általi munkaviszony megszüntetése különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas Zsuzsa (2006) Távmunka mint rugalmas foglalkoztatás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi Orsolya Edina (2006) Az Üzemi Tanácsok története, jellemzői és magyarországi jogi szabályozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gecse Judit (2006) A munkaidő és a pihenőidő jogi szabályozása a magyar munkajogban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Gombos Katalin (2006) A munkáltatói munkaviszony megszüntetése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz Zsuzsanna (2006) A kollektív szerződés magyarországi és EU-beli szabályozása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurina Éva (2006) Adminisztratív tevékenység a humánerőforrás gazdálkodásban egy cég példáján keresztül. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor Ildikó Judit (2006) "Két sztrájk Szegeden" - A Szegedi Kossuth Nyomdában és az Ikarus Szegedi Alkatrészgyártó Kft-nél 2005-ben lefolytatott események. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál Tímea (2006) A munkaügyi viták és rendezésük Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hardi Ágnes (2006) A munkanélküliek ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Tiborné (2006) A Foglalkoztatáspolitika Aktív Eszközei: Munkaerő-piaci Képzés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hliva Laura (2006) A motiváció és az ösztönzés kapcsolata a javadalmazási rendszerek megközelítésében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Gyöngyi (2006) A munka díjazása, különös tekintettel a teljesítményértékelésre. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés Istvánné (2006) Az Európai Unió irányelveinek gyakorlati érvényesülése a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Iváncsó Mária (2006) Érdekegyeztetés és bértárgyalási mechanizmusok a Volán társaságoknál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jankó Tamás (2006) Márka újraélesztése (Termékfejlesztés a Dacia-nál). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Judikné Annus Helga (2006) Magyarok külföldi munkavállalása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Járvás Melinda (2006) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony tartalmának elemzése és összehasonlítása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kassai Ágnes (2006) A Posta kollektív szerződéskötés folyamatának bemutatása, elemzése. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen Balázs (2006) Azonosságok és különbségek a munkaerő toborzásában - Avagy az online toborzás/álláskeresés kialakulása, fejlődése és dinamizmusa, a magyarországi tendenciákkal összefüggésben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kemecsei György (2006) A munkaügyi ellenőrzés jogi szabályozása és gyakorlata Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kendl Gáborné (2006) A kollektív tárgyalások kialakulása Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss Gyöngyi (2006) A csoportos létszámleépítés szabályai az Európai Unióban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Báthori Orsolya (2006) A munkaviszony keletkezése és megszüntetése a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohán Dávid (2006) A Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt. fejlesztése, különös tekintettel az innovációra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Anett (2006) Szakszervezetek feladatai a versenyszférában és a közalkalmazotti jogviszony területén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Gabriella (2006) Vállalatok szociális juttatásai - cafetéria rendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Krisztina (2006) Karriertervezés. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Krisztina (2006) A csökkent munkaképességűek foglalkoztatása Gyulán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács Zsófia (2006) Kompetencia alapú gondolkodás és gyakorlat - több, mint egy korszerű HR rendszer. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Trnkóczi Krisztina (2006) Munkavállalók szabad áramlása az Európai Unió Alkotmányos Szerződése kapcsán, különös tekintettel a németországi vonatkozásokra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krahling Gábor (2006) Az Európai Unió és Magyarország esélyegyenlőségi politikája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Krahling Gábor (2006) A bérezésre vonatkozó esélyegyenlőségi szabályok az EU-ban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriston Adrienn (2006) Pályakezdő diplomás munkanélküliség Heves megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulacs Dóra (2006) A toborzás-kiválasztás módszerei és gyakorlati megvalósítása a Magyar Telekom Nyrt-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán János (2006) Az interjú szerepe a kiválasztási rendszerben, és kapcsolódása a HRM folyamatokhoz (Beválásvizsgálat a Lombard Lízing Csoportnál). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya Sándor (2006) Gyermekek védelme és szociális ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöndi Eszter (2006) Atipikus foglalkoztatási formák Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Letenyei Mónika (2006) A munkavállalók szabad munkavállalása az Európai Unió és Magyarország viszonylatában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczelkáné Gyárfás Ildikó (2006) Karrier és/vagy család - A nők munkaerő-piaci helyzete -. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maczkó Katalin (2006) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközeinek alakulása Orosháza és vonzáskörzetében 2003-2005. években. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar János (2006) A MÁV szakszervezeteinek viszontagságos kialakulása és fejlődése 1996-ig, a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) szemüvegén át. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Norbert (2006) Vezetők fejlesztése különös tekintettel a coachingra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Maros Anna (2006) Tartós munkanélküliség Bács-Kiskun megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Matics Melinda (2006) A magyar állampolgárok munkavállalása az Európai Unióban, és az Unió polgárainak munkavállalása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Medve Imre (2006) Az Európai Unió munkajoga különös tekintettel a foglalkoztatáspolitikára. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei Dávid (2006) A családokat segítő szociális védelmi rendszerek sajátosságai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula Máté (2006) Jogharmonizáció a munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula Zoltán (2006) Munkahelyem mikroszintű munkaügyi kapcsolatainak változása a rendszerváltás óta. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Károlyné (2006) A közszolgálati jogviszony egyes kérdései Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Moncsek Judit (2006) Mikroszintű munkaügyi kapcsolatok a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a költségvetési szférára vonatkozóan. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi Mónika (2006) A munkaerő-kölcsönzés fontosabb kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Máthé Orsolya (2006) A magyar szociális partnerek részvétele és tapasztalatai az európai szociális párbeszédben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros Tiborné (2006) Egy vállalat, intézmény munkaügyi kapcsolatai és érdekegyeztetési rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy Istvánné (2006) A távmunkavégzés és alapvető munkajogi kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Katalin (2006) Teljesítménymenedzsment a Magyar Posta Zrt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy Ágnes (2006) Az interjú és a teszt szerepe a kiválasztásban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Welsch Boglárka (2006) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp Edina (2006) Az álláskeresők támogatásának kialakulása és helyzete napjainkban és a munkaügyi igazgatás szervezetrendszere Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Papp Anett (2006) A munkaviszony jogellenes megszüntetésének jogkövetkezményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pete Beáta (2006) Humánerőforrás-menedzsment egy magyarországi autóalkatrész gyártó cégnél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető Éva (2006) A sztrájk szabályozása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Piberné Benke Krisztina (2006) A munkaügyi kapcsolatok magyarországi fejlődésének fontosabb szakaszai a rendszerváltástól napjainkig. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puszta Laura (2006) Gondoskodó vállalat - karrier és család. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkásné Kürtösi Judit (2006) Kiégési szindróma a pedagógusok körében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rajna Zsuzsa (2006) Ösztönzés és teljesítményértékelés a közszférában. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rameisl Ágnes (2006) A kollektív szerződés kötésére vonatkozó szabályozás változásai Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádai Szilárd (2006) A munkajog nemzetközi és magyarországi fejlődésének története. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rév Márta (2006) Stressz és megküzdési stratégiák különös tekintettel a munkahelyi stresszre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sike Gabriella (2006) Egy közszolgáltató vállalat munkaügyi kapcsolatai Miskolc forgalmi csomóponton. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos Melinda (2006) Csoportos létszámcsökkentések Magyarországon, különös tekintettel szabályozásának változásaira. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi Ágnes (2006) A nemzet napszámosai (Egy középfokú oktatási intézmény munkaügyi kapcsolatai). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemes Csaba László (2006) Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat szervezeti felépítése, struktúrája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi Andrea (2006) A munkaidő szabályozása a munkajogban és az egészségügyben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándorné Lévai Ildikó (2006) A munkajogi esélyegyenlőség, különös tekintettel a nők esélyegyenlőségének megteremtése érdekében, Magyarországon és az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Síkhegyi Andrea (2006) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) megalakulása, működése és a gyermekmunka ellen folytatott harc. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács Orsolya (2006) Nők és férfiak közötti egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség a munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes Antalné (2006) A köztisztviselői jogviszony alapvető kérdései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Török Zsuzsanna (2006) Szenvedélybetegek ellátása. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ulicska Zsuzsanna (2006) Szakszervezetek jogi szabályozása és működése Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vanó Mariann (2006) Mikroszintű munkaügyi kapcsolatok rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozókra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Andrea (2006) A CAF bemutatása és elemzése a közigazgatásban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Boglárka (2006) A munkavállalók ösztönzése, motiválása, megtartása a növekedés jegyében - Bemutatása a Lombard Lízing Zrt. által -. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vashegyi Enikõ (2006) A MÁV ösztönzési rendszere. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Roland (2006) Japán munkaügyi kapcsolatok, különös tekintettel a munkáltatói oldalra. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén Tünde (2006) A munkaügyi kapcsolatok kialakulásának kezdeti lépései Kalocsán. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wolford Xénia (2006) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árgyelán Tímea (2006) A magyarországi munkanélküliség alakulása öt megye tükrében a rendszerváltozástól 2005-ig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ótott Klaudia (2006) A kollektív tárgyalás során alkalmazható munkáltatói, munkavállalói tárgyalási taktikák. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2019. július 23. 12:07:57 CEST.