Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok" and date of item 2006

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | R | S | T | U | V | W | Á | Ó
Number of items: 109.

A

Acsai, Judit (2006) A közalkalmazotti tanácsok és a munkavédelmi bizottságok működése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Almádi, Edit (2006) Munkaerő-piaci programok Békés megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bali, Adrienn (2006) A rendőrség állományába tartozó hivatásos állományú rendőrök és az ugyanitt dolgozó közalkalmazottak előmeneteli és illetményrendszerének összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Krisztián (2006) Szakszervezetek kialakulása, típusai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Gabriella (2006) Munkanélküliség mérséklésére irányuló munkaerő-piaci programok, különös tekintettel az Európai Unió irányelveinek megfelelésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Zsanett (2006) Az aktív és passzív eszközök alkalmazása az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Batai, Erika (2006) A nők útja a munka világában Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Beőthy-Fehér, Szabolcs (2006) A nemek közötti esélyegyenlőség megvalósítása a bérezés vonatkozásában az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bittay, Jolán Zsuzsanna (2006) A Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boldizsár, Melinda (2006) A humán kontrolling és a teljesítménymenedzsment a MOL Rt. szervezetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bordás, Erika (2006) A Magyar Telekom Nyrt. munkaügyi kapcsolatai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Brájer, Andrea (2006) A CSR, egy gyakorlati esettanulmányon keresztül bemutatva. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bödecs, Adrienn (2006) Kisebbségi kérdések rendezése Magyarországon az EU-tagság kapcsán a vajdasági magyarok szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Chrappan, Róbert (2006) Menedzserbetegségek-kérdőjelek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernok, Anna (2006) A családbarát munkahelyek jellemzői Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás, Katalin (2006) A magyar szakképzés és a munkaerőpiac kapcsolata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csuba, Attila (2006) A közalkalmazotti jogviszony jogi szabályozása és ítélkezési gyakorlata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czopfné Varga, Erika Erzsébet (2006) Az egészségügyi finanszírozás egy humánpolitikus szemével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dabis, Krisztina (2006) A munkaviszony fajtái: azok keletkezése és megszüntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Viktor (2006) Munkanélküli ellátórendszerek változása a rendszerváltozást követően. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Déginé Gábor, Mária (2006) Munkáltató általi munkaviszony megszüntetése különös tekintettel a rendkívüli felmondásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Zsuzsa (2006) Távmunka mint rugalmas foglalkoztatás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Orsolya Edina (2006) Az Üzemi Tanácsok története, jellemzői és magyarországi jogi szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gecse, Judit (2006) A munkaidő és a pihenőidő jogi szabályozása a magyar munkajogban és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, dr. Katalin (2006) A munkáltatói munkaviszony megszüntetése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz, Zsuzsanna (2006) A kollektív szerződés magyarországi és EU-beli szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurina, Éva (2006) Adminisztratív tevékenység a humánerőforrás gazdálkodásban egy cég példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gábor, Ildikó Judit (2006) "Két sztrájk Szegeden" - A Szegedi Kossuth Nyomdában és az Ikarus Szegedi Alkatrészgyártó Kft-nél 2005-ben lefolytatott események. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gál, Tímea (2006) A munkaügyi viták és rendezésük Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hardi, Ágnes (2006) A munkanélküliek ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Tiborné (2006) A Foglalkoztatáspolitika Aktív Eszközei: Munkaerő-piaci Képzés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hliva, Laura (2006) A motiváció és az ösztönzés kapcsolata a javadalmazási rendszerek megközelítésében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Gyöngyi (2006) A munka díjazása, különös tekintettel a teljesítményértékelésre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Istvánné (2006) Az Európai Unió irányelveinek gyakorlati érvényesülése a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Iváncsó, Mária (2006) Érdekegyeztetés és bértárgyalási mechanizmusok a Volán társaságoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jankó, Tamás (2006) Márka újraélesztése (Termékfejlesztés a Dacia-nál). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Judikné Annus, Helga (2006) Magyarok külföldi munkavállalása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Járvás, Melinda (2006) A munkaviszony és a közalkalmazotti jogviszony tartalmának elemzése és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kassai, Ágnes (2006) A Posta kollektív szerződéskötés folyamatának bemutatása, elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Balázs (2006) Azonosságok és különbségek a munkaerő toborzásában - Avagy az online toborzás/álláskeresés kialakulása, fejlődése és dinamizmusa, a magyarországi tendenciákkal összefüggésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kemecsei, György (2006) A munkaügyi ellenőrzés jogi szabályozása és gyakorlata Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kendl, Gáborné (2006) A kollektív tárgyalások kialakulása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Gyöngyi (2006) A csoportos létszámleépítés szabályai az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kissné Báthori, Orsolya (2006) A munkaviszony keletkezése és megszüntetése a magyar munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohán, Dávid (2006) A Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt. fejlesztése, különös tekintettel az innovációra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Anett (2006) Szakszervezetek feladatai a versenyszférában és a közalkalmazotti jogviszony területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Gabriella (2006) Vállalatok szociális juttatásai - cafetéria rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2006) Karriertervezés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Krisztina (2006) A csökkent munkaképességűek foglalkoztatása Gyulán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia (2006) Kompetencia alapú gondolkodás és gyakorlat - több, mint egy korszerű HR rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Trnkóczi, Krisztina (2006) Munkavállalók szabad áramlása az Európai Unió Alkotmányos Szerződése kapcsán, különös tekintettel a németországi vonatkozásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krahling, Gábor (2006) Az Európai Unió és Magyarország esélyegyenlőségi politikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Krahling, Gábor (2006) A bérezésre vonatkozó esélyegyenlőségi szabályok az EU-ban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriston, Adrienn (2006) Pályakezdő diplomás munkanélküliség Heves megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kulacs, Dóra (2006) A toborzás-kiválasztás módszerei és gyakorlati megvalósítása a Magyar Telekom Nyrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, János (2006) Az interjú szerepe a kiválasztási rendszerben, és kapcsolódása a HRM folyamatokhoz (Beválásvizsgálat a Lombard Lízing Csoportnál). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Sándor (2006) Gyermekek védelme és szociális ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöndi, Eszter (2006) Atipikus foglalkoztatási formák Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Letenyei, Mónika (2006) A munkavállalók szabad munkavállalása az Európai Unió és Magyarország viszonylatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Maczelkáné Gyárfás, Ildikó (2006) Karrier és/vagy család - A nők munkaerő-piaci helyzete -. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maczkó, Katalin (2006) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközeinek alakulása Orosháza és vonzáskörzetében 2003-2005. években. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Magyar, János (2006) A MÁV szakszervezeteinek viszontagságos kialakulása és fejlődése 1996-ig, a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) szemüvegén át. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Norbert (2006) Vezetők fejlesztése különös tekintettel a coachingra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maros, Anna (2006) Tartós munkanélküliség Bács-Kiskun megyében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matics, Melinda (2006) A magyar állampolgárok munkavállalása az Európai Unióban, és az Unió polgárainak munkavállalása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Medve, Imre (2006) Az Európai Unió munkajoga különös tekintettel a foglalkoztatáspolitikára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Dávid (2006) A családokat segítő szociális védelmi rendszerek sajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula, Máté (2006) Jogharmonizáció a munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mikula, Zoltán (2006) Munkahelyem mikroszintű munkaügyi kapcsolatainak változása a rendszerváltás óta. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Károlyné (2006) A közszolgálati jogviszony egyes kérdései Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Moncsek, Judit (2006) Mikroszintű munkaügyi kapcsolatok a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a költségvetési szférára vonatkozóan. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsi, Mónika (2006) A munkaerő-kölcsönzés fontosabb kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Máthé, Orsolya (2006) A magyar szociális partnerek részvétele és tapasztalatai az európai szociális párbeszédben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Tiborné (2006) Egy vállalat, intézmény munkaügyi kapcsolatai és érdekegyeztetési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Istvánné (2006) A távmunkavégzés és alapvető munkajogi kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Katalin (2006) Teljesítménymenedzsment a Magyar Posta Zrt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ágnes (2006) Az interjú és a teszt szerepe a kiválasztásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagyné Welsch, Boglárka (2006) Egyenlő esélyek érvényesülése a munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Edina (2006) Az álláskeresők támogatásának kialakulása és helyzete napjainkban és a munkaügyi igazgatás szervezetrendszere Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, dr. Anett (2006) A munkaviszony jogellenes megszüntetésének jogkövetkezményei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pete, Beáta (2006) Humánerőforrás-menedzsment egy magyarországi autóalkatrész gyártó cégnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pető, Éva (2006) A sztrájk szabályozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Piberné Benke, Krisztina (2006) A munkaügyi kapcsolatok magyarországi fejlődésének fontosabb szakaszai a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Puszta, Laura (2006) Gondoskodó vállalat - karrier és család. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálinkásné Kürtösi, Judit (2006) Kiégési szindróma a pedagógusok körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rajna, Zsuzsa (2006) Ösztönzés és teljesítményértékelés a közszférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rameisl, Ágnes (2006) A kollektív szerződés kötésére vonatkozó szabályozás változásai Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rádai, Szilárd (2006) A munkajog nemzetközi és magyarországi fejlődésének története. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rév, Márta (2006) Stressz és megküzdési stratégiák különös tekintettel a munkahelyi stresszre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sike, Gabriella (2006) Egy közszolgáltató vállalat munkaügyi kapcsolatai Miskolc forgalmi csomóponton. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipos, Melinda (2006) Csoportos létszámcsökkentések Magyarországon, különös tekintettel szabályozásának változásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Solymosi, Ágnes (2006) A nemzet napszámosai (Egy középfokú oktatási intézmény munkaügyi kapcsolatai). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemes, Csaba László (2006) Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat szervezeti felépítése, struktúrája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi, Andrea (2006) A munkaidő szabályozása a munkajogban és az egészségügyben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándorné Lévai, Ildikó (2006) A munkajogi esélyegyenlőség, különös tekintettel a nők esélyegyenlőségének megteremtése érdekében, Magyarországon és az Európai Unióban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Síkhegyi, Andrea (2006) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) megalakulása, működése és a gyermekmunka ellen folytatott harc. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Orsolya (2006) Nők és férfiak közötti egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség a munkajogban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Antalné (2006) A köztisztviselői jogviszony alapvető kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Zsuzsanna (2006) Szenvedélybetegek ellátása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Ulicska, Zsuzsanna (2006) Szakszervezetek jogi szabályozása és működése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vanó, Mariann (2006) Mikroszintű munkaügyi kapcsolatok rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a Munka Törvénykönyve hatálya alá tartozókra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Andrea (2006) A CAF bemutatása és elemzése a közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Boglárka (2006) A munkavállalók ösztönzése, motiválása, megtartása a növekedés jegyében - Bemutatása a Lombard Lízing Zrt. által -. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vashegyi, Enikő (2006) A MÁV ösztönzési rendszere. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Roland (2006) Japán munkaügyi kapcsolatok, különös tekintettel a munkáltatói oldalra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vén, Tünde (2006) A munkaügyi kapcsolatok kialakulásának kezdeti lépései Kalocsán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wolford, Xénia (2006) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Árgyelán, Tímea (2006) A magyarországi munkanélküliség alakulása öt megye tükrében a rendszerváltozástól 2005-ig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Ótott, Klaudia (2006) A kollektív tárgyalás során alkalmazható munkáltatói, munkavállalói tárgyalási taktikák. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 16. 06:22:41 CEST.