Tételek ahol a szak "munkaügyi kapcsolatok" és a mű dátuma 2004

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | G | H | K | L | M | N | P | R | S | T | V | W | Z | Á
Találatok száma: 96.

A

Alföldi Barbara (2004) A foglalkoztatáspolitika aktív eszközei - különös tekintettel Bács - Kiskun megyére. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antal Zsófia (2004) Javadalmazási rendszerek a versenyszférában a Mátrai Erőmű Rt. gyakorlatának bemutatásával. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antalfy Tiborné (2004) Szakszervezetek szerepe a közoktatásban a rendszerváltástól napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Antalné Imre Enikő (2004) A közalkalmazotti jogviszony jogi szabályozása és eltérései a munkaviszony általános szabályaitól. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bang Ágnes (2004) A közalkalmazotti jogviszony szabályozása hazánkban és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai Lilla (2004) A pályakezdő munkanélküli fiatalok helyzetének bemutatása, elhelyezkedésüket elsegítő programok Békés megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencze Petra (2004) A deviáns magatartásformák kialakulásának háttere, okai, megjelenési formái és kezelési módjai a magyar társadalomban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csányi Henrietta (2004) Személyzetfejlesztés és kompetencia-menedzsment. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Császár Anikó (2004) Az iskolai követelményrendszer hatása a tanulók személyiségére. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Csótya Adrienn Mariann (2004) (Halálos) munkabalesetekkel kapcsolatos anyagi és eljárási szabályok 2002-ben a munkabaleseti helyzet alakulása Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dérné Szentessy Tünde (2004) Az egyéni célok megvalósulása a szervezeti célok jegyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Détári Emese (2004) A szociális biztonsági rendszerek koordinációja, és a munkanélküli ellátó rendszerek összevetése az Európai Unió tagállamaiban a MISSOC rendszer alapján. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dóra Gábor Zoltán (2004) A munkavállalók munkajogi felelőssége. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Dörmő Brigitta (2004) A Kiskunhalasi Ady Endre utcai Összevont Óvodák munkaügyi kapcsolatai, érdekegyeztetési rendszere. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fajthné Báló Emese (2004) Sztrájk hatása a munkaügyi kapcsolatokra. A Közúti Közlekedési Szervezet által szervezett országos sztrájk a Kunság Volán Rt-nél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér András (2004) Teljesítményértékelés non-profit szervezetekben. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete Krisztina (2004) A csökkent munkaképességűek foglalkoztatásának aktuális kérdései. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferencz Éva (2004) A magyar munkajog történeti kialakulása és fejlődése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor Levente (2004) A szakszervezetek demokratikus átalakulása 1989 után - a munkástanácsok kialakulása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Friss Kitti (2004) Foglalkoztatottság a magyar és az uniós statisztikai adatok tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Galajdáné Kerti Ilona (2004) Tanulni: egy életen át. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gráczer Judit (2004) A tejipari szektorban kibontakozó válsághelyzet és érdekkonfliktusok hatása a munkaügyi kapcsolatokra a kezdetektől máig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gutmann István (2004) A kollektív szerződés értékelése a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatóságán. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Haizler Mihályné (2004) A Mozdonyvezetők Szakszervezetének története 1990-től. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmath Tímea (2004) Munkaügyi konfliktusok, munkaügyi viták és rendezésük intézményei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs Viktória (2004) Toborzás és kiválasztás főbb elméleti és gyakorlati kérdései a közalkalmazotti szférában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Judit (2004) A munkanélküli családok helyzete. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth Sándor (2004) A szolgálati jogviszony magyar munkajogi szabályozása különös tekintettel a Vám- és Pénzügyőrség területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Hrombola Csilla (2004) A pszichológia és a munkanélküliség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kalmár Gábor (2004) Munkaügyi konfliktusban a Magyar Orvosi Kamara. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kardos Mónika (2004) Népességváltozások és népességmozgások Somogy megyében 1939 és 1949 között. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kasnyik Katalin (2004) Hazai fejvadász cégek összehasonlítása internetes megjelenésük tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti Anikó (2004) Munkanélküliség az elmúlt évtizedben Békés megyében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Király Antónia (2004) Munkaidő és pihenőidők a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis Zsuzsanna (2004) A rendes és rendkívüli felmondás a magyar munkajogban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kunos Attila (2004) Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács Tamás (2004) A munka világát érintő kormányintézkedések (országos érdekegyeztetés terén) 1989-től napjainkig. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lukács Tímea (2004) Teljesítményértékelés a közszférában, különös tekintettel a centrális irányítású közigazgatási szervekre és a települési önkormányzatokra. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai Ildikó (2004) Vezetői tevékenység munkapszichológiai szempontjai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Majorcsik Anett (2004) Pszichológia a munka világában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Anita (2004) Az outplacement megvalósulása a vállalati gyakorlatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Erika (2004) Az MRP működésének elemzése Magyarországon. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Makra Zita (2004) Munkanélküliség az elmúlt évtizedben Csongrád megyében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós Judit (2004) Munkanélküliség Tolna megyében, területi összehasonlító statisztikai adatok tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Motyovszki Katalin (2004) Közmunka a Dél-alföldi régióban, az Alsó-Tisza vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságnál. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Márton Tibor (2004) A városiasodás problémái a világ fejlett és fejlődő országaiban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Mérész Beáta (2004) A munkaügyi viták és rendezésük intézményei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nacsa Éva (2004) Külföldi munkavállalás - az Európai Uniós csatlakozás tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyári Zsuzsanna (2004) Esélyegyenlőségek alapelvei az Európai Unióban - Különös tekintettel a nők és a férfiak közötti egyenlő elbírálás elvének alkalmazására a munka, szakképzés, a szakmai előmenetelhez jutás, valamint a munkafeltételek érvényesítése területén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Nyíri Brigitta (2004) Nők és a karriertervezés - szerepek, elvárások és kényszerpályák. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh Krisztina (2004) Kis- és középvállalkozások alapítása és támogatása az Európai Unióhoz csatlakozás tükrében - statisztikai adatokkal alátámasztva. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patakiné Varga Melinda (2004) A Burger King gyorséttermi hálózat magyarországi marketing tevékenységének sajátosságai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Paulik Ágnes (2004) A Magyarországi Építőipari Munkások Országos Szövetségének története 1920 és 1945 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pesti Anita (2004) Vállalati ösztönzésmenedzsment napjainkban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Polyák Judit (2004) A távmunka. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puskás Krisztina (2004) A szegedi Karrier Iroda és Állásbörze története, jövője. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Puszta Izabella (2004) Az új évezred kihívása: az egységes európai felsőoktatási térség. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Pál Judit (2004) Munkaügyi kapcsolatok a Villeroy & Boch Magyarország Részvénytársaságnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Raffai Angelika (2004) Pszichológiai tesztek alkalmazása a kiválasztás során - Munkanélküliek kiválasztása. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rideg Beáta (2004) Nők helyzete a munkaerőpiacon a statisztika tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás Edit (2004) A munkaügyi viták típusai, jellemzői és a megoldásukra szolgáló eszközök. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Ráth Zsoltné (2004) A munkaidő és pihenőidő jogi szabályozása a magyar munkajogban és az Európai Unióban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Révész Judit (2004) Minőségfejlesztés az egészségügyben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők Henriett (2004) A korszerű teljesítményértékelés a XXI. század küszöbén. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Mónika (2004) A köztisztviselői jogviszony jogi szabályozása a magyar munkajogban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simon Ágnes (2004) Munkanélküliség adatai Bács-Kiskun megyében az elmúlt öt évben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Simondán Katalin (2004) A direkt akciók jellemzői és gyakorisága egy magyarországi vállalat példáján keresztül - Magyar Államvasutak Részvénytársaság. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sipiczky Éva (2004) Non profit szervezet szociális felelőssége, szociálpolitikája. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Andrea (2004) Egy hűtőipari részvénytársaság munkaügyi kapcsolatai. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó Bernadett (2004) A munkanélküliség és hatásai az Európai Unióban az eurostatisztikai adatok tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szefcsik Eliza Betta (2004) A csoportos létszámleépítés munkajogi szabályozása Magyarországon és az Európai Unióban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres Zoltánné (2004) A reklámok befolyásoló hatása az álláshirdetésekre. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi Szabolcs (2004) Magyarország legnagyobb faluja, avagy Érd város urbanisztikai szemmel nézve. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztojkov-Ivanov Imre Ádám (2004) A munkavállalói megelégedettség. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

dr. Szőllősi Istvánné (2004) Egy új atipikus foglalkoztatási forma, a távmunka (Távmunkavállalók internetes érdekvédelme). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs Szilveszter (2004) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO). BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcsborus Melinda (2004) Az Európai Üzemi Tanács a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Rt.-nél. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sághy Judit (2004) Munkavállaló? Tulajdonos? Tulajdonos munkavállalók. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sára Adrienn (2004) A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Sós Rita (2004) A magyarországi öngyilkosságokra ható tényezők más európai országok tükrében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Taró Tamara (2004) A munkaügyi kapcsolatok értelmezése a munkaviszonyban, a közalkalmazotti jogviszonyban és a köztisztviselői jogviszonyban. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Turzó Eszter (2004) Börtönök Magyarországon - Börtönvilág a pszichológia tükrében. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Marianna (2004) Munkanélküliség Magyarországon napjainkban regionális statisztikai adatok összehasonlításában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth Ágnes Tímea (2004) A sikeres toborzás és kiválasztás főbb feltételei. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth-Mádi Attila (2004) A diszkrimináció tilalma az Európai Unió és Magyarország munkajogában. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda Márk Péter (2004) A rendkívüli felmondás a magyar munkajogban, nemzetközi kitekintéssel. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga Zoltán (2004) A csoportos létszámleépítés formái és a munkavállalói esélyteremtő programok egy nagyvállalatnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass Szilvia (2004) A Szegedi Ruhagyár Rt. és a MOL Rt. Kollektív Szerződésének összehasonlító elemzése. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vidáné Kis Erzsébet (2004) Munkahelyváltási okok feltárása a Villeroy and Boch Magyarország Részvénytársaságnál. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Virág Veronika (2004) A nemek közötti egyenlő bérezésre vonatkozó szabályozás. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vizes Gabriella (2004) Munkaügyi kapcsolatok egy közoktatási intézményben. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vér Andrea (2004) Kollektív munkaügyi vita a közlekedési ágazatban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wolford Tímea (2004) Az önkormányzatok és a civil szervezetek szerepe a munkanélküliség mérséklésében. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zethner Boglárka (2004) A munkaviszony megszűnése és megszüntetése a magyar munkajogban. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zánthó Anett (2004) A Munkaügyi Tanács döntéseinek hatása a munkanélküliség kezelésére a Kisteleki Kistérségben 1998-2003 között. BA/BSc, Szegedi Tudományegyetem.

Á

Ágoston Ildikó (2004) A Zalakerámia Rt. marketingpolitikája és a munkaerő gazdálkodás főbb összefüggései. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

A lista elkészítésének dátuma 2019. február 22. 18:38:26 CET.