Item where specialization "munkaügyi kapcsolatok" and date of item 1994

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | C | H | K | P | S | V
Number of items: 10.

B

Berek, Tiborné (1994) Kiválasztás teljesítményértékelés személyügyi politika. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

C

Czifra, Sándor (1994) A munkaügy kapcsolatok fejlődése a magyar kőolaj- és gáziparban, kollektív tárgyalások a cégkialakítástól napjainkig. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

H

Hajkóné Homolya, Gizella (1994) Szervezeti létszám-visszafejlesztés és intézményei (Tömeges létszámleépítés a Nyersvas- és Acélgyártó Kft példáján keresztül). BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

K

Kiss, Ernő (1994) A teljes foglalkoztatástól az abszolút munkanélküliségig. A munkanélküliség kialakulásának okai, különös tekintettel Komárom-Esztergom megye foglalkoztatási helyzetére vonatkozóan. Kezelésének és megszüntetésének lehetséges módszerei, a megyei "tripartit" érdekegyeztetés szerepe a feszültségek oldásában. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Kövendi Veress, Dr. Gyula (1994) A gazdasági társaságok vezetőinek munkajogi helyzete és gyakorlati problémái. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

P

Pusztai, dr. Mária (1994) A munkáltató kártérítési felelőssége a munkavállaló egészségében bekövetkezett károsodásért, figyelemmel a bírói gyakorlatra. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

S

Szabó, Imre (1994) Munka nélkül a munkaerőpiacon - A foglalkoztatáspolitikai eszközrendszer kialakulása és fejlődésének alternatívái egy főváros közeli Munkaügyi Kirendeltség tapasztalatai alapján. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Szendrei, Lajosné (1994) Köztisztviselői törvény vitás esetei. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

V

Vajda, Róbert (1994) Participáció szervezeti intézményesülése a Magyar Olaj- és Gázipari Részvénytársaságnál /Üzemi Tanácsok megjelenése a vállalati szintű munkaügyi kapcsolat rendszerben/. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

Vajdics, László (1994) A munkaügyi kapcsolatok alakulása és tapasztalatai, az elmúlt időszakban privatizált részvénytársaságnál. BA/Bsc, József Attila Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 06:14:59 CEST.