Item where specialization "magyartanár" and date of item 2015

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: D | K | M | N | S
Number of items: 9.

D

Danyi, Ildikó (2015) Párhuzamok a társművészetekkel. Kép-szöveg-(zene) kapcsolatok. A képek felhasználása az irodalomtanításban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter, Dóra (2015) Kötelező olvasmányok feldolgozása. Az olvasóvá nevelés aktualitása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Katyina, Krisztina (2015) Drámapedagógia a középiskolai tanórákon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Konyecsik, Kinga Enikő (2015) Az állampolgári kompetencia. Fogalma, háttere, vizsgálata és fejlesztési lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kácsor, Katalin (2015) A szövegértés tanítása és gyakorlása. Jelentéskeresés, jelentéstalálás, jelentésadás az irodalomórán: Vörösmarty Mihály: Gondolatok a könyvtárban (jegyzetek egy költemény értelmezéséhez). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mészáros, Dávid Sándor (2015) A modern műelemző iskolák helye a középiskolai tanításban. Irodalomtanítás a 21. században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nádasdi, Dávid (2015) A vita és érvelés tanítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Szabó, Andrea (2015) Szemléltetés, ppt, vetítés, hangzós anyag a magyarórán. Petőfi Sándor: János vitéz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Sándor Gábor (2015) A házi feladat a magyar nyelv és irodalom órákon mint az olvasásra és írásra való ösztönzés egyik eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 16:30:02 CEST.