Item where specialization "kulturális örökség tanulmányok" and date of item 2015

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 11.

Balogh-Ebnerné Kiss-Kozslik Eszter Rita (2015) Kastély sorsok a mozgalmas 20. században és napjainkban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Forczek Győző (2015) A kultúra szerepe az országkép alakításában (fesztivál, pop, underground, klasszikus). MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Fricz Dóra (2015) A kulturális turizmus lehetőségei a Börzsöny hegység keleti előterének településeinél. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Gombár Zita (2015) A szabadkai zsinagóga története és örökségvédelmi jelentősége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Jancsó Brigitta (2015) A szarvasi szlovák származástudatúak nyelvi és kulturális öröksége. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Kolitsné Szászi Johanna Katalin (2015) Útkaparóházak az első alföldi transzverzális kövesút mentén. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszti Tamás (2015) Csongrád megye kulturális örökségei, avagy Szentes város és Nagymágocs nagyközség építészeti emlékei. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Moravetz Orsolya Edit (2015) Hagyomány és modernitás - örökségek a XXI. században. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze Annamária (2015) A holokauszt mibenléte. Női sorsok a magyar holokausztban. Láng Ida és Szenes Hanna lírája. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Zámbó Krisztina (2015) A jánoshalmi zsidóság története, a hitközség kialakulása és a zsidó temető. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

Závoczki Adrienn (2015) Egy avantgárd művészeti irányzat a politika árnyékában: A futurizmus kialakulása és elterjedése a két világháború között Olaszországban és Magyarországon. MA/MSc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2021. április 14. 10:41:24 CEST.