Item where specialization "közoktatási vezető és pedagógus-szakvizsga" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | J | K | M | N | O | P | S
Number of items: 15.

B

Balázs, Szilvia Zsuzsanna (2017) A nevelőmunka hatékonyságának mérése. Problémafelvetés és útkeresés a digitális korszak hajnalán. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Borsiné Csontos, Ilona (2017) Az IKT (infokommunikációs technológia) alkalmazásának lehetőségei az óvodai nevelésben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Botyánszki, Bence (2017) „Különböző múlt, közös jelen és jövő” - A békéscsabai Penza Lakótelepi és Dr Becsey Oszkár Utcai Óvoda története, óvodaalapítás és összevonás. Other, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jazimiczky, Éva Erzsébet (2017) Innovációs folyamatok az iskola életében - késztetések és akadályok. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kissné Hatvani, Erika (2017) Az Aranyossy Ágoston Református Óvoda és Általános Iskola társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsispéterné Süli, Andrea (2017) Óvodám társadalmi környezete, főbb szociológiai meghatározói, ezek hatása a pedagógiai tervező és szervező munkára. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Meszlényi, János (2017) Szakképzés az Európai Unió országaiban (kutatás). Other, Szegedi Tudományegyetem.

Mucsiné Erdei, Mónika (2017) A sajátos nevelési igényű tanulók mérés-értékelésének lehetőségei egy innovatív gyógypedagógiai intézményben, a Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv EGYMI-ben. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Gergő (2017) Az egyházi iskolák rendszere, irányítása, vezetése. Other, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, János Miklós (2017) Szakgimnázium-vezetői program készítése a pedagógiai munka hatékonyságának növelése érdekében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ollé, Tamás (2017) Az érettségi vizsgák története Magyarországon, az érettségik új rendszere, a kétszintű érettségi vizsgák lebonyolítása. Other, Szegedi Tudományegyetem.

P

Polestyukné Gyukics, Csilla (2017) Az Erasmus+ Európai Uniós pályázatok hatása a szakképzésre. Other, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sarkadi-Nagy, Csilla (2017) Különbözőségek és azonosságok a nemzeti és az európai unió tagállamainak oktatásrendszerében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Szakálné Jószai, Katalin (2017) A vezető hatása a szervezet működésére. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Sósné Udvari, Tünde (2017) A pedagógus személyiségének jelentősége és hatása a nevelési-oktatási folyamatban. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 07:54:57 CEST.