Item where specialization "közoktatási vezető" and date of item 1995

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: F | G | H | I | J | K | L | N | P | S | T | V | Ö
Number of items: 25.

F

Fabi, Andrásné (1995) Az önkormányzatok új szerepe az oktatási intézmények alapításában, fenntartásában, működésében és irányításában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Farkas, Olga (1995) Kreatív konfliktuskezelés tanulása Alternatívák az erőszakkal szemben. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Farkasné Wéber, Zsuzsanna (1995) Az iskolaszék hazai neveléstörténeti előzményei, a mai iskolaszék eredményes működésének feltételei. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Feketéné Borbély, Zsuzsanna (1995) Az igazgató tervező munkájának főbb területei és összetevői. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Füsti Molnár, Lászlóné (1995) Pluralizmus az iskolarendszerben és nevelésben : az alternatív iskolák szerepe, jelentősége. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

G

Gerendás, János (1995) Az állam és az egyház szerepének változása az Esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium fenntartásában és irányításában (1932-1994). Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

H

Hódiné Földesi, Sára (1995) Az igazgató tervező munkájának főbb területei és összetevői. Postgraduate education, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

I

Ivanics, Nóra (1995) Egyházi fenntartójú iskolák szerepe a XX. század második felében Magyarországon a Karolina Elemi Iskola és Gimnázium történetének tükrében. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

J

Janovszky, Sándor (1995) Személyiség megismerés és önismeretre késztetés az iskolában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Jantos, Istvánné (1995) Az állam és az egyház szerepének változása az oktatási intézmények fenntartásában és irányításában az utóbbi fél évszázadban. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

K

Kerekes, Lajosné (1995) Konfliktuskezelés az iskolában (avagy amit erről az iskolaigazgatónak tudni kell). Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kiss, Györgyné (1995) Az állam és az egyház szerepének változása az oktatási intézmények fenntartásában és irányításában az utóbbi fel évszázadban. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Kovácsné Antal, Julianna (1995) Az állam és az egyház szerepének változása az alsó és középfokú oktatási intézmények fenntartásában és irányításában az utóbbi fél évszázadban. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

L

László, Károlyné (1995) Iskolám társadalmi környezete főbb szociológiai meghatározói. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

N

Némedi, Györgyné (1995) Motiváció szerepe az iskola vezetésben. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

P

Petrányi, Lajosné (1995) Adalékok a hartai iskola történetéhez és szociológiai környezetéhez. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Péterné Fidler, Elvira (1995) Az iskola mint a helyi igények kiszolgálója. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

S

Simonné Nógrádi, Mária (1995) Iskolám társadalmi környezete és főbb szociológiai meghatározói. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Simonyi, István (1995) A magyar szakképzési rendszer helyzete, fejlesztésének távlatai, ennek konkrét tervei a pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakközépiskola, Szakmunkásképző és Gimnáziumban. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Szemán, József (1995) A magyar közoktatási rendszer kialakulásának előzményei és története. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

T

Tihor, Lászlóné (1995) A magyar közoktatási rendszer kialakulásának története : a dualizmus oktatásügye mai szemmel. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Tóth, Margit Kornélia (1995) Az igazgató tervező munkájának főbb területei és összetevői. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

V

Varjú, István (1995) Az Állam és az egyház szerepének változása az oktatási intézmények fenntartásában és irányításában. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Varjúné Urbaniczki, Edit (1995) Az alapvető dokumentumok szerepe a közoktatási intézmény vezetésében (SZMSZ, Pedagógiái program, kollektív szerződés). Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

Ö

Örkényi, Lászlóné (1995) A felügyelet és a szaktanácsadás új rendszerének pedagógiai elvei és működése. Masters, Juhász Gyula Tanárképző Főiskola.

This list was generated on 2024. április 19. 08:27:24 CEST.