Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 2011

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V
Number of items: 62.

A

Arany, Tamás (2011) A globális falu kialakulása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bacsa, Ágnes (2011) Az illeték, mint speciális közadó, és helye a központi költségvetésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barócziné Kapás, Márta Nóra (2011) Az atipikus foglalkoztatás hatása a munkavállalásra különös tekintettel a női életpályákra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Batiz, Dávid (2011) A Szegedi Vadaspark értékének meghatározása a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos hallgatói számára, a feltételes értékelés módszerével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bessenyei, Nóra (2011) A magyarországi jelzáloglevél-piac bemutatása, kiemelve a jelzáloglevelekbe történő befektetéseket. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bimbó, Róbert (2011) A gazdasági válság hatásai a kis- és középvállalkozások társadalmi felelősségvállalására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bozóki, Nikolett (2011) A magyar területi politika elmúlt másfél évtizede. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bukovszky, Éva (2011) Jelentéstanúsítási módszerek a valós fenntarthatóság szolgálatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Mária (2011) A számviteli politika és az önköltségszámítás alkalmazásának bevezetése a Bauker Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csajbók, Dóra (2011) A kontrolling rendszer sajátosságai egy termelő szervezetnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csécsei, Tamara (2011) Vállalatok társadalmi felelősségvállalása – corporate social responsibility (CSR). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Deli, Mónika (2011) A technológiai változás megítélése a kockázat-társadalomban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demcsák, Péter (2011) Az ingatlanlízing késői elterjedésének problematikája az egyes gazdasági alrendszerek tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demján, Zsuzsa (2011) Személyes vásárlás?! A fogyasztói magatartás vizsgálata két szűk tartományú személyiségelmélet tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dovalovszki, Zsanett (2011) Fenntarthatatlan mikrohitelezés? A hazai mikrohitelezési gyakorlat elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fekete, Lívia (2011) A Jászfényszaru Ipari Centrum helyi gazdaságban betöltött szerepének átgondolása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferdinandy, Ákos (2011) A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány adományszervezési stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fálkenheim, Réka (2011) Egy hazai bútorgyártó-nagykereskedő kisvállalat árképzésének, kereskedelmi feltételeinek bemutatása az árulista készítésének folyamatán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gila, Dezső (2011) Reklámkerülést befolyásoló tényezők és a reklámkerülés hatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Győri, Fanni (2011) A vizuális értékesítés befolyása a márkaválasztásra - Az Adidas példájának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, István (2011) Kkv-k és az egészségügy. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Harmos, Ádám (2011) Szabadalmi oltalom szerzése Magyarországon: középpontban a feltaláló. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Zsuzsanna (2011) A hazai hulladékgazdálkodás gazdasági szabályozó eszközeinek vizsgálata (csomagolási hulladékok). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Bettina (2011) A Mórahalomi kistérség versenyképességi elemzése, és relatív helyzete a Csongrád megyei kistérségek között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka, Dr. Zénó Péter (2011) A vasúti pályahasználati díjak képzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Héjja, Anita (2011) Eljárásrendi változások az NFT I. és ÚMFT regionális fejlesztési programokban, a közoktatási intézmények infrastrukturális beruházásainak támogatása c. pályázati kiírások tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakabházi, Beáta (2011) A jó bor cégér nélkül is elkél? A bormarketing jelentősége és jogszabályi háttere a minőségi borok tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kiss, Csaba (2011) A Szerencsejáték Zrt. esélyei a magyar szerencsejáték piac privatizációjában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Korsós, Ákos (2011) Hálózati hatások az innováció finanszírozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra (2011) A multinacionális vállalatok hatása a hazai kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kozserán, Krisztina (2011) Egészségügyi ellátás az Amerikai Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kurtics, Róbert (2011) Regionális együttműködés a XXI. században, avagy reményt adhat-e Magyarországnak a klaszter. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kurticsné Balázs, Éva (2011) Mikrofinanszírozás itthon és máshol, avagy indiai példa magyar módra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kószó, Krisztina (2011) A paksi atomerőmű gazdasági és társadalmi környezete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Köles, Tamás (2011) Meggyőzési stratégiák alkalmazása az OVB Vermögensberatung Kft. pénzügyi tanácsadói körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kövér, László (2011) Nemzetiségi önkormányzatok Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kővágó, Anita (2011) A magyarországi lakossági jelzáloghitelezés és a gazdasági válság rá gyakorolt hatásai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lukács, Kata (2011) Kutatás-fejlesztési tevékenységek eredményeinek hasznosulása a hazai vidéki egyetemek tekintetében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Marosi, Katalin (2011) Új-e az Új Széchenyi Terv? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Marsi, Dániel Mihály (2011) Az IT piac vizsgálata és egy ebben tevékenykedő KKV portfóliójának elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mende, Szilvia Judit (2011) Nők diszkriminációja a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Erika (2011) Az innovatív kis- és középvállalkozások pályázati lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár Gabriella, Gyöngyi (2011) A kontrolling, és ennek részeként a belső szolgáltatások alkalmazása a gyakorlatban a Magyar Telecom Nyrt. példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Erika (2011) Az informális kockázati tőke szerepe a fiatal növekedésorientált és innovatív vállalkozások finanszírozásában és fejlődésében a Solvo Biotechnológiai Zrt. példája alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Lajos Zoltán (2011) Devizahitelezés problematikája Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nyolczas, Attila (2011) Az önkormányzati rendszer korszerűsítésének lehetséges irányai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, András Gábor (2011) A repülőterek gazdaságfejlesztési hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Csilla (2011) Motiváció és ösztönzés a MÁV-START ZRt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Pajkó, Andrea (2011) A duális magyar gazdaság a globalizáció és a kkv-k valósága tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrovics, Nikolett (2011) Az állam szerepvállalása a spanyol informális kockázatitőke piac ösztönzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pintérné Czibola, Barbara (2011) Linamar Hungary Nyrt. gazdálkodásának elemzése 2008-as és a 2009-es években. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pópity, Gábor (2011) Az internet szerepe és lehetőségei az FMCG szektorban, avagy e-kereskedelem a gyorsan forgó termékek piacán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Ráci, Péter (2011) Az oktatás és gazdaság kapcsolata és a felsőoktatás finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Savanya, Péter (2011) A repülőterek gazdasági hatásainak elméleti megközelítése a regionális gazdaság fogalomkörében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simkó, Ferenc (2011) Kis- és közepes vállalkozások K+F tevékenységét támogató ÚMFT pályázatok eredményességének vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Péter László (2011) A túlóra kezelése projektek esetén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szalai, Dávid (2011) A közösségi média - Bizalomépítés a virtuális közösségi csatornákon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Veronika (2011) Balatonfűzfő önkormányzati gazdálkodásának elemzése 2007-2009. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Szabolcs (2011) Mikro (vállalkozások) (mikro) hitelek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tari, Szabolcs (2011) Tőzsdén kereskedett alapok és tőzsdén kereskedett jegyek, valamint a követési hiba összetett vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Ferenc Attila (2011) Az egykulcsos adórendszer és magyarországi bevezetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, András (2011) A magyar államadósság alakulása és finanszírozása különös tekintettel a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 19. 14:36:51 CEST.