Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 2004

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | W | Z | Ó
Number of items: 254.

A

Agárdi, Edit (2004) A kereskedelmi bankok szerepe az Európai Unió támogatási rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Dénes (2004) Az Indexarbitrázs - mint tőzsdei ügyelet -a Budapesti bemutatása a Budapesti Értéktőzsdén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bagyinszky, Sándor (2004) A Magyar Fejlesztési Bank támogatási rendszere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Dezső Álmos (2004) Jelzáloghitelezés fejlődése, finanszírozása, jelzáloglevél kibocsátás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakó, Emese (2004) A nők munkaerőpiaci helyzetének alakulása, a nők és férfiak esélyegyenlőségének a kérdése a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balaton, Ádám (2004) E-mail marketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balla, Csaba (2004) A visegrádi országok gazdaságának fejlődésének a rendszerváltást követő 10 évben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Mariann (2004) Gyógyszer-engedélyezés és forgalmazás az Európai Unióban - különös tekintettel hazánk csatlakozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barabás, Andrea (2004) Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Elektronikus banki szolgáltatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barta, Erika (2004) Antiinflációs cél: az euró. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bekecs, Zsuzsanna (2004) Az értékpapír forgalmazás a tőzsdén át a bankokig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Orsolya (2004) A magyar agrárszabályozás alkalmazkodása az Európai Uniós integrációs folyamatokhoz. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Benczúr, Tamás (2004) Reklámháború. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Benkó, Imre (2004) Költségvetési tervezés és beszámolás a XIII. Honvédelmi Minisztérium fejezetnél a személyi juttatások és járulékok kiemelt előirányzat csoportok tekintetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berezvai, Péter (2004) A magyarországi mobilszolgáltató piac stratégiai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Besenyei, Andrea (2004) Diákhitel a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bezeg, Mónika (2004) Vertikális koordináció és integráció a zöldség-gyümölcs ágazatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bihari, Krisztina (2004) A diákhitel, mint speciális konstrukciós hitel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bobvos, Katalin (2004) Decentralizált pénzügyi alapok a megyei területfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Csaba (2004) Az euro bevezetésének feltételei Magyarországon, és hatása a magyar gazdaságra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bodnár, Orsolya (2004) Kis- és középvállalkozások finanszírozása és az állami szerepvállalás támogatásukban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Borszéki, György (2004) Az adókedvezmények, mint állami támogatások megítélése az Európai Unióhoz való csatlakozásunk tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bucsai, Kálmán (2004) A megváltozott Európa kül- és biztonságpolitikája az új feladatokat és kihívásokat hozó században. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bulejsza, Szilvia (2004) Kintlevőségek és követelések a Whirlpool Magyarország Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bullás, Mónika (2004) Környezetközpontú irányítási rendszerek a kis- és középvállalkozásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Buzás, Katalin (2004) Szentes Város Önkormányzat gazdálkodásának elemzése a programköltségvetés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálindné Fitos, Ágnes (2004) A vállalati gondoskodás lehetőségei a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Szabolcs (2004) A magyar villamosenergia- tőzsde létrehozásának gyakorlati kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Szilvia (2004) A magán-nyugdíjpénztárak helyzete Magyarországon (A Postás Magán-nyugdíjpénztár bemutatása). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Zsolt (2004) A lakossági befektetők preferencia rendszere a megtakarítások szerkezetének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Zsuzsa Anna (2004) Az üzletpolitika kialakítása egy fúzió után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bódi, Tamás (2004) Részvénykereskedelem a Budapesti Értéktőzsdén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bóné, Gábor (2004) Megújuló energiaforrások felhasználási lehetőségei vállalkozásoknál Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bőkuti, Réka (2004) A magyarországi csődtörvény elemzése a gazdasági átalakulás fényében - a magyar - francia csődtörvény összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csejtei, Aurél (2004) A Raiffeisen Private Banking üzletági stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csejtei, Áron (2004) A globalizáció kritikája a XXI. század elején. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cseke, István (2004) Nonprofit PR vagy pénzszerzés? Nonprofit szervezetek az adófizetők 1%-os felajánlásának megszerzése érdekében végzett tevékenységének vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csernus, Dóra Ildikó (2004) A környezetpolitika és a társadalom környezet-tudatosságának fejlődése az Európai Unióban és Magyarországon a magyar-EU csatlakozási tárgyalások lezárásáig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csertus, Vivien (2004) A külső adósság kezelése a rendszerváltás időszakában Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikai, Melinda (2004) Európai uniós forrásból megvalósuló pályázatok kis- és középvállalkozások számára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csikász, Norbert (2004) A technikai analízis elméleti, illetve gyakorlati alkalmazásának bemutatása a Budapesti Értéktőzsdén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csák, Andrea (2004) A Gyula és Környéke kistérség versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, János (2004) Mezőgazdasági gépbeszerzések finanszírozási lehetőségei a KITE Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csőke, Ágnes (2004) Az Európai Unió társadalombiztosítási kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czalbert, László Gábor (2004) A lakossági ügyfélkör számára elérhető elektronikus banki szolgáltatások helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czank, Máté (2004) A számítógéppel megvalósított találmányok (computer-implemented inventions) szabadalmaztathatóságról szóló európai uniós direktívatervezet megalkotásának körülményei, indokai, kritikái, lehetséges hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czifra, Mónika (2004) A Békés Megyei Önkormányzat gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Czunya, János (2004) Globalizációs folyamatok a nemzetközi és hazai telekommunikációs piacokon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czúcz, Dénes (2004) A Monetáris Unió és Kelet-Közép-Európa tőkepiaca. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Dancza, Zsolt (2004) A nyugdíjbiztosítási rendszer átalakítása Magyarországon és Nyugat-Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Daróczi, Tamás László (2004) Zöldség-, gyümölcstermelői, -értékesítő szervezetek Magyarországon és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

De la Casse, Gábor (2004) A magyar egészségügyi finanszírozás módszerei és a kórházi controlling módszertanának bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deme, Anikó (2004) Az euró bevezetésének nemzetközi jelentősége és hatása a magyar gazdaságra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter, Szilárd (2004) A mezőgazdaság finanszírozási feltételeinek megváltozása az EU csatlakozás következtében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, Hajnalka (2004) A Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt. helyzete, finanszírozása, továbbfejlesztési lehetősége - különös tekintettel az EU csatlakozásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Deák, László Attila (2004) A pénzügyi elemzések felhasználása a kis- és középvállalkozások irányításában a Globe Motor Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Diós, Tünde (2004) A szervezetfejlődés főbb kérdései - Szervezeti átalakulás a Conveyor Belt Systems Phoenix Gumiipari Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dobronyi, Zsuzsanna Szilvia (2004) A TIGÁZ. RT. marketingstratégiája és kommunikációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Domoszlai, István (2004) DIMENZIÓ Csoport, a Matáv dolgozók biztosító és önsegélyező egyesülete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dudás, Krisztina (2004) A Turkui és az Oxfordi Tudományos Park működésének és gazdasági fejlődésben betöltött szerepének összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid, Anikó Katalin (2004) Az infláció alakulása Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dávid, Péter (2004) A pénzmosás megakadályozására vonatkozó szabályozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dér, Natália (2004) Az olasz textilipari körzetek és tapasztalataik magyarországi adaptálása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dömsödi, Csilla (2004) Családtámogatási rendszer az elmúlt évtizedben és a fejlesztés lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

E

Eigner, Zita (2004) A Paksi Atomerőmű Rt. tevékenységének hatékonyságvizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Elekes, Edina (2004) Kis- és középvállalkozások marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Engi, Katalin (2004) Elektronikus bankszolgáltatások az Általános Értékforgalmi Bank Rt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Erdész, Anfrea (2004) A takarékszövetkezeti szektor kialakulása és fejlődése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, György (2004) A HRM tevékenységek változása az Internet fejlődésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Melinda (2004) Az Európai Unió bevándorlással összefüggő kihívásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Veronika (2004) Vállalatok bankválasztása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi, Edit (2004) A kincstári finanszírozási rendszer működése a helyi önkormányzatoknál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Ágnes (2004) A Novotel Szeged szálloda marketing tevékenységének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forgó, Zoltán (2004) Ipari termelésmenedzsment. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Forster, Edit (2004) Lakásfinanszírozás kérdése Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fóris, Gabriella (2004) A jelzálog- hitelintézetek és a jelzáloghitelezés alakulása hazánkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Földi, Olivér (2004) A bankkártyapiac fejlődése és a chipkártyabevezetés Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Katalin (2004) Magyarország gazdasága 1989 - 2003-ig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gabos, Luca (2004) Olaszország gazdasága és az elöregedő társadalom. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gajdos, Dániel (2004) Számvitel az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Germán, Zsolt (2004) A vagyoni biztosíték, mint a hazai utazásszervezők működésének feltétele, különös tekintettel a vagyoni felelősségbiztosításra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Godó, Zsanett (2004) Szükségletteremtő innovációs folyamat egy textilipari termék példáján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Guth, Judit (2004) Mérleg és cash-flow alapú hitelezés elmélete és gyakorlati alkalmazása a Budapest Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyalai, Marianna (2004) A Bács-Kiskun Megyei Illetékhivatal működése, illetékbevétele. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyalog, Bernadett (2004) Az egészségügy privatizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Görcs, Andrea (2004) A banki hitelkockázat kezelésének elméleti és gyakorlati kérdései. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Edina (2004) Humán erőforrás menedzsment rendszerek a munkavállalók tapasztalatai és elvárásai tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halmai, Csongor (2004) Informatikai klaszter kialakítása Szegeden - realitás vagy utópia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmi, Judit (2004) E-learning: az információs technológiával támogatott távoktatás kialakulása itthon és az EU-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halmosi, Tamás (2004) Kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harmati, Péter (2004) Az emisszió kereskedelem lehetősége és hatása az Európai Unió gazdaságára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Havasi, Ágnes (2004) A turizmus szerepe Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdaságában, pénzügyi, gazdasági kérdések. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Havrán, Ágnes (2004) Külföldi működőtőke - befektetések és beruházás - ösztönzés Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes, Erika (2004) A MOZAIK eladástechnikai rendszer bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herceg, Attila (2004) A vasútfinanszírozás az EU közlekedéspolitikájának tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hingl, Richárd (2004) EFQM önértékelés a HUNGERIT Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari Rt.-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, József (2004) Az Unilever Magyarország Kft. Röszkei Élelmiszeripari gyárának beszállítói értékelési rendszerének áttekintése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Zsófia (2004) A strukturális alapok működése, különös tekintettel az Európai Szociális Alapra főosztályvezető. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Ákos (2004) A helyi önkormányzatok sajátos gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hováth, Brigitta (2004) A fővárosi fenntartású színházak finanszírozásának jellemzői 1990-től napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Csila (2004) A Dél-Alföld Régió és Wales vállalkozásfejlesztési szolgáltatásainak bemutatása és elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

I

Illés, Ágnes (2004) A magyar települési hulladékgazdálkodás helyzete és feladatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ivanics, Ildikó (2004) A közös költségvetés változásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakab, Rita (2004) Az Európai Unió oktatáspolitikája és a diplomák értéke a kibővült Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Péter (2004) Az új Audi A6 magyarországi piaci bevezetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Zita (2004) Egyes devizás tételek vizsgálata az 1991. évi XVIII. törvény és a 2000. évi C. törvény összehasonlításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juray, Tamás (2004) Az elektronikus kereskedelem üzleti modelljei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kaszás, Ibolya (2004) A kereskedők és a gyártók hatékony együttműködésének lehetőségei az üzleti életben (ECR). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Katona, Dániel (2004) A San Diego-i biotechnológiai és gyógyszeripari klaszter - annak kialakulása, jellemzése és versenyelőnyei, különös tekintettel a UCSD és a CONNECT szerepére, illetve fejlesztési tapasztalatainak szegedi alkalmazásának lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kecskeméti, István (2004) Magyar export-hitel biztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kelemen, Gábor (2004) Salgótarján és kistérsége az uniós csatlakozás folyamatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keliger, Bernadett (2004) A társadalombiztosítási rendszer,az egészségügyi ellátás kiemelt finanszírozási problémái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kenéz, Tibor (2004) Könyvvizsgálat és minőségbiztosítás Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztély, Éva (2004) Két vállalkozásfejlesztő ügynökség elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kertész, Péter (2004) Az olasz iparági körzetek kialakulásának lehetősége a Homokháti Kistérség zöldség-gyümölcs ágazatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Róbert (2004) A villamosenergia piaci liberalizáció hatása a szolgáltatók tevékenységére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Ibolya (2004) Külkereskedelmi bankügyletek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Tamás (2004) Az Internet szerepe a településmarketingben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Ákos (2004) A Kárpát-medence gazdasági reorganizációja. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Judit (2004) Sportszabályozás az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Eszter (2004) Az általános költségek felosztásának lehetséges változatai egy konkrét költségvetési intézmény gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Gabriella (2004) A hazai kis- és középvállalkozások üzleti hálózatai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Tibor (2004) Milyen árfolyamon lépjünk be az Unióba? Az árfolyamszint gazdasági összefüggései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kollár, Krisztina (2004) Az Országos Takarékpénztárés Kereskedelmi Bank Rt. bankbiztosítási tevékenysége az "Universal Banking" jegyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kondács, Edit (2004) A Békés Megyei Államkincstár Államháztartási Iroda feladatainak bemutatása a 2001-2003-as időszakban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Korcsok, Anita Eszter (2004) Közbeszerzések Magyarországon és az Európai Unióban, különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kormos, Erika (2004) A Tej Terméktanács szerepe a magyar agrárpiaci szabályozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztolánczy, György (2004) Forintbetét gyűjtési tevékenység a magyar bankrendszerben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Attila (2004) Állami szerepvállalás a kockázatitőke - befektetések ösztönzésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Beatrix (2004) Lakáspolitika és lakásfinanszírozás Magyarországon a 70-es évektől napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Erzsébet (2004) Az Európai Konvent munkája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, István (2004) A felhasználási célhoz nem kötött hitelezési eljárás folyamatának átfogó elemzése a vonatkozó törvényi háttér és belső szabályozási rendszer tükrében a Szeghalom és Vidéke Takarékszövetkezet hálózatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Lajos (2004) A munkanélküliség alakulása Magyarországon a képzettség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Rita Judit (2004) A helyi adók és az önkormányzatok központi költségvetésből származó forrásainak rendszere Magyarország és néhány uniós ország vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Veronika (2004) Tevékenység alapú költségelemzés a Hunguard Glass Termelő Kft. Gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zoltán (2004) Dombóvár és Környéke Víz- és Csatornamű Kft. működésének hosszú és rövid távú finanszírozása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ágnes (2004) The European Commission and its insitution reforms. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kriskó, Anett (2004) A településmarketing elméleti és gyakorlati kérdései Nógrád község vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuti, Renáta (2004) Humán erőforrás menedzsment az egészségügyben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kólya, Róbert (2004) A televíziós reklámok hatása és a fogyasztói magatartás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kóti, Zoltán (2004) A lapértékesítés ösztönzői és marketingtámogatása a Délmagyarország Kiadónál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Labádi, Zoltán (2004) A magyar gazdaságpolitika lehetőségei és feladatai a GMU csatlakozással kapcsolatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Laczi, István (2004) A szervezeti tudás kulturális megközelítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lantos, Tibor (2004) Fizetési módok a külkereskedelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Balázs (2004) A rejtett tudás egyik alapvető modelljének alkalmazhatósága a magyar közgazdászképzésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lenti, Ágnes (2004) Bank-hitel-biztosítás hitelbiztosítás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lenzsér, Péter (2004) Reklámhatékonyság a virtuális világban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Levenda, Attila (2004) Önkormányzati gazdálkodás, tervezés és finanszírozás, különös tekintettel Nyírbátor város önkormányzatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipóczi, Kornélia (2004) Egy kórház egészségügyi finanszírozása a Magyar Honvédségnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lászlai, Noémi (2004) A kereskedelmi márkák megítélése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lédeczy, Gyöngyvér (2004) Controlling - napjaink tudománya - alkalmazás egy nevelési intézményben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magyar, Piroska (2004) A foglalkoztatás és a gazdasági egyensúly közötti súlypontváltozások az európai gazdaságpolitikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makó, László (2004) A Waldorf 2000 Kft. Gazdasági tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Maszlag, Erika (2004) A magyar nyugdíjpénztárak piaca és az öngondoskodásban betöltött szerepük. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Matkovics, Tamás (2004) A Budapesti Értéktőzsde és az EU-hoz csatlakozó országok tőzsdéinek lehetőségei a társulás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Moiskó, Csilla (2004) Magyarországi dísznövénytermesztők forrásteremtése az Európai Unióban - A Szőregi Virág-Dísznövény Áfész kiemelkedő szerepe a szőregi gazdálkodók forrásteremtésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Mónika (2004) Beszerzési és szerződéskötési folyamat a Tesco Global Áruházak Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Nikolett (2004) Benchmarking, mint az üzleti kiválóság modell elérésének eszköze. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Veronka (2004) A Rehab Rt. stratégiájának érvényesítése a humánerőforrás stratégiában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mondok, Anita (2004) A bankkártyával való visszaélés és a bankkártya hamisítás közgazdasági, jogi és informatikai aspektusai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mudri, Katalin (2004) Kelet-Németország gazdasága az újraegyesítés után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Attila (2004) Nemzetközi közúti fuvarozás és szállítmányozás általános helyzete szabályzásának változásai az Európai Unióval történő csatlakozás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mészáros, Zsuzsanna (2004) A területfejlesztés intézményrendszere és a megyei szint forráselosztó szerepe, különös tekintettel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Beatrix (2004) Lakáshitelek változása rendszerváltástól napjainkig, hatása a lakásállomány alakulására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, László (2004) A reklám etika. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Orsolya (2004) A magyar és az osztrák pénzrendszer szétválásának és további fejlődésének összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Tamás (2004) A Congress and Hobby Service Bt. szolgáltatói- és marketingtevékenységének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Ocskai, Anita (2004) Minőség az egészségügyben - kiemelve Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzat Kórházának minőségirányítási rendszerét. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oncsik, Attila (2004) Lakástakarékpénztár az OTP gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Mónika (2004) A lakásfinanszírozási rendszer Magyarországon , kiemelten az állami szerepvállalásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oroszi, Andrea (2004) A magyar és az európai uniós számviteli szabályok, valamint a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok összevetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oskó, Erika (2004) Svájc különleges szerepe a nemzetközi és európai integrációban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Palotai, Irén (2004) Ipari kereskedelem az Interneten. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pap, Krisztina (2004) A helyi gazdaságfejlesztés lehetőségei a Kiskunmajsai kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papfalvi, Gábor (2004) A Small Business Administration kisvállalkozás fejlesztési tevékenysége az Amerikai Egyesült Államokban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patai, Csaba (2004) A Fundamenta-Lakáskassza Rt. befektetési és likviditáskezelési tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pataki, Péter (2004) A KKV-szektor finanszírozási lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Patyi, Tibor (2004) Az elszámoló árazás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pauk, János (2004) Az informális kockázatitőke-befektetések és ösztönzésük lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petrinovics, Eszter (2004) Logisztika - Beszerzés - Beszállítók. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Petró, László (2004) Főkönyvi rendszerek funkcionális tervezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pintér, Dóra Gabriella (2004) Munkával való elégedettség a statisztikai adatok jegyzése szerint Magyarországon és az Európai Unió egyes országaiban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Plavecz, Beatrix (2004) Hosszú és rövid távú finanszírozás a vállalatok gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prihoda, Eszter (2004) A szegedi kis- és közepes vállalkozások fejlődéstörténete - Kerek-Perec. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Právitzné Pejkó, Noémi (2004) A magyar nyugdíjrendszer az Uniós csatlakozás tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai-Pallag, Dávid (2004) A magyar állampapírpiac és a piacot befolyásoló főbb pénzügyi-, gazdasági tényezők bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálvölgyi, Kálmán (2004) A controlling-rendszer célja, rövid és hosszútávú controlling kialakítása egy autóipari beszállító vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Péter (2004) Pályázatok szerepe a vállalkozásfejlesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Püski, Edit (2004) The first steps of EU-Hungarian relationship toward accession. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rakonczai, Helga (2004) A Postabank és Takarékpénztár Rt. lakáshitelezési tevékenységének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Árpád (2004) A társadalmi tőke elmélete, és alkalmazása az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Révész, Lívia (2004) A magánnyugdíjpénztárak megalakulása és működése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Endre (2004) Jász-Nagykun-Szolnok megye gazdasági versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sebők, Anita (2004) Vállalati hitelek kockázatai és kezelésük a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Skultéti, Márta (2004) Az Országos Betétbiztosítási Alap tevékenységének elemző bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Soczó, Edit (2004) Az önkéntes környezeti megállapodások, mint a környezetpolitika eszköze. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sovány, András (2004) Spekulációs árfolyamválságok, a forró tőke szerepe a gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Stein, Klára (2004) Vállalkozásfinanszírozás bemutatása - egy nemzetközi cégcsoport Magyarországon működő vállalatának példáján keresztül - különös tekintettel a projektfinanszírozásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Such, Ildikó Ilona (2004) A közbeszerzési eljárások elméletben és gyakorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Andrea (2004) Munkaerő-piaci tendenciák, foglalkoztatási struktúra, gazdasági migráció az Európai Unióban és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Balázs (2004) Magyar és európai uniós pénzforgalom. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Krisztina Györgyi (2004) Az általános forgalmi adó ellenőrzése a gyakorlatban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Mihály (2004) Átfogó árképzési stratégia kialakítása sz 50W 2 D lámpa piacán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabóné Bohus, Márta (2004) A felsőoktatás finanszírozásának elméleti és gyakorlati kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szajcz, Borbála (2004) Az emberiséget sújtó járványok és azok gazdasági háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakál, Tamás (2004) Szénhidrogén-kutatási projekt előzetes gazdaságossági értékelése a MOL Rt.-ben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalay, Orsolya (2004) Az idegenforgalom jelentősége, bevételeinek szerepe a nemzetgazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Anikó (2004) A "japán csoda" kifulladása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szekeres, Ágnes (2004) A lakástámogatás állami intézménye. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szemrád, Gábor (2004) Vállalatirányítási Információs Rendszerek Magyarországon az SAP/R3 IS-U (Industry Solution-Utilities) FI-CA almoduljának bevezetése a közműveknél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szeri, Ágnes (2004) A "Unit-linked" tipusú életbiztosítások napjainkban, különös tekintettel a General Providencia Biztosító Rt. Aranyszárny életbiztosításaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sziklai, Zsolt (2004) A bankbiztosítás elmélete és gyakorlata az ERSTE S Biztosító Rt. bemutatásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szilágyi, Anita (2004) Elektronikus banki szolgáltatások Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sztranyák, Zsolt (2004) A kockázatok és azok mérése a kockáztatott érték módszerével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szász, Éva (2004) Adósminősítés, különös tekintettel Budapest Főváros Önkormányzatára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szúnyog, Zsolt (2004) Anyagügyviteli rendszer szoftveres megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szőnyi, Zoltán (2004) A humán menedzsment bemutatása és gyakorlata a RONDO Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Ágnes (2004) A banki treasury szerepe a hazai piacon, különös tekintettel a bankközi piacon végzett tevékenységére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárkány, Tibor (2004) A főbb európai uniós egészségügyi ellátórendszerek összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Csaba (2004) Az online marketing szerepe az e-gazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Kinga (2004) Elektronikus fizetési módszerek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tajta, Ágnes (2004) A kockázati tőke helyzete Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné B. Nagy, Nikoletta (2004) Decentralizált költségvetési források a területfejlesztésben - Békés megye vonatkozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tari, Judit (2004) Lokális gazdaságfejlesztés a homokháti kistérségben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tercsi, Judit (2004) Az Európai Unió előcsatlakozási támogatásai Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Theisler, Ildikó Barbara (2004) A környezetvédelem gazdasági menedzsmentje. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tirk, István (2004) Az infláció elméleti és gyakorlati kérdései ill. magyarországi fő tendenciái különös tekintettel a rendszerváltás utáni időszakra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tompos, Adrienn (2004) Egységes belső piac és jogharmonizáció. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tornyai, Zita (2004) Humán erőforrás helyzete és lehetőségei egy egészségügyi intézményben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Trójáné Dani, Katalin Edit (2004) A nemzetközi kereskedelemben használatos fizetési módok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Adrienn (2004) Európai uniós országok pályázati rendszereinek összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Enikő Judit (2004) Költséggazdálkodás és hatékonyság a fekvőbeteg ellátásban - kiemelten a háttérszolgáltatások belső elszámolásáról és hatékonyságáról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erika (2004) A kínai gazdaság kérdései a reformfolyamat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Erzsébet (2004) Heves megye versenyképességének javítása - A kis- és középvállalkozások fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata az olasz modell alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Péter (2004) Növekedés és egyensúly Magyarországon a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Bernadett (2004) Fogyasztói érdekvédelem, különös tekintettel a reklámra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Csaba (2004) A kisvárosi önkormányzatok gazdálkodásának problémái 2001-2002 évben egy kisváros tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tőzsér, Anita (2004) Környezetvédelmi kihívásaink az élelmiszeripar területén az EU-csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Bence (2004) Távközlési liberalizáció Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Krisztina (2004) A Solárker Kft. piaci szereplésének és működésének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Péter (2004) Befektetések az értékpapírok világában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ágnes (2004) Korrupció - avagy az Európai Unió gazdaságának "sötétebb" oldala. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Ágnes (2004) A Szegedi Tudományegyetem kollégiumainak gazdálkodása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Helga (2004) Az e-business megváltoztatja az üzleti életet? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Verbai, Csilla (2004) Vállalatok az Interneten, különös tekintettel a collaborative filtering technika alkalmazására. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vereczkei, Andrea (2004) A Délkelet Angliai és a Közép-Magyarországi régióban működő kis- és középvállalkozásoknak nyújtott vállalkozásfejlesztési szolgáltatások bemutatása és értékelése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vincze, Zsuzsanna (2004) Az adóharmonizáció várható változásai és hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ványai, Beáta (2004) A regionális politika új intézményi keretei Nagy - Britanniában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Váraljai, László (2004) Elektronikus üzletvitel - egy európai cél vállalati megvalósítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Welchner, Judit (2004) A Dél-Alföldi Leolvasó Kft. tevékenységét támogató kontrolling rendszer kialakítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsótér, Attila (2004) Pénzügyi alkalmazások az SAP-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zádori, Mónika (2004) A technológiai inkubátorok működési lehetőségei Magyarországon - Ennek egyik mintája az Innotech. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zátonyi, Ágnes (2004) A Budapesti Intermodális Logisztikai Központ szerepe az európai vasúti és kombinált árufuvarozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Óvári, Mariann (2004) Internet banking - egy speciális célcsoport elemzése -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 20:02:18 CET.