Item where specialization "közgazdász-gazdálkodási" and date of item 2003

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | E | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | V | Z | Ó | Ő
Number of items: 316.

A

Abonyi, Gábor (2003) Üzleti inkubátorok alapítása Magyarországon - javaslatok a nemzetközi gyakorlatok alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Antal, Melinda (2003) A magyar adórendszer kapcsolta a vállakozásokkal az Európai Unióhoz való csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bajmócy, Zoltán (2003) Üzleti inkubáció - Klaszter alapon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bak, Péter (2003) A felszámolási eljárás bemutatása a Szentesi Gépipari Vállalat példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bakos, Anita (2003) A modern biztosítás felügyelete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ballus, Tivadar Gábor (2003) Beruházások finanszírozása vállalati szinten, a vállalati kötvénypiac elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balogh, Edit Krisztina (2003) A hitelfedezeti értékbecslésnek - mint a lakáshitelezés speciális szakaszának - szerepe és jelentősége napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Balázs, Helga (2003) Költségvetési szerv előirányzatainak összeállítása. Az előirányzatokkal való gazdálkodás sajátosságai a Ráchegyi Általános Iskolánál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barkóczi, Beáta (2003) A nemzeti számviteli stadardok hatása a hitelintézetek szabályozására. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Barna, Ákos (2003) A termék- és az árpolitika bemutatása a húsipar egy konkrét szereplőjén keresztül az Európai Uniós csatlakozás küszöbén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Batuska, Tünde (2003) Hazai vidékfejlesztés és lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Baukó, Zoltán (2003) Vállalkozásfinanszírozás a szántóföldi növénytermesztésben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beck, Éva (2003) A vállalatfinanszírozás rövid távú eszköze: a cash pooling. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Belanka , Szabolcs (2003) A hazai autópiac alakulása és a gépjármú-hitelezés bemutatása a GMAC csoport tevékenységén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Beleznai, Ildikó (2003) Diplomás munkanélküliség. Az állástalan értelmiség helyzete a magyar társadalomban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bencsik, Márta (2003) A helyi önkormányzatok pénzügyi gazdálkodása, finanszírozási rendszere, informatikai bázisa. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bene, Gabriella (2003) Egy édesipari termék megújításának lehetőségei a magyar piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bereczné Hevér, Teodóra (2003) A pénzmosás megelőzése és megakadályozása kiemelten a Budapest Bank Rt. gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Berki, Beáta (2003) A költség- és teljesítmény-kontrolling folyamata a Harman/Becker Automotive Systems Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Biharvári, Csilla (2003) A környezet és a vállalatirányítás kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bognár, Attila (2003) Hitel- és bankkártyák jelene és jövője hazánkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Boros, Ágnes (2003) Lakáspiac és lakásfinanszírozás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Budai, József (2003) Pályakezdő diplomások toborzása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Busa, Anita (2003) A betétvédelem múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bába, Ákos (2003) A kisbirtokok forrásszerzésének alternatívái Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint-Nagyné Ábrahám , Magdolna (2003) Az általános iskola, mint költségvetési intézmény gazdálkodása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bátyai, Szabolcs (2003) A biztosítók szolvenciája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bóday, Pál (2003) A mezőgazdasági számlarendszer, mint a nemzeti számlarendszer szatellit számlája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bótáné Hart, Renáta (2003) A Nemzeti Minőségi Díj a Sanatmetal Kft. életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bögyös, Éva (2003) A beszerzés elméleti és gyakorlati kérdései és azok megvalósulás az IBM Storage Products Kft. üzleti életében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Bősze, Attila (2003) Állami szerepvállalás a kockázati tőke ösztönzésére Magyarországon és az Európai Unió szintjén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csatlós, Zsolt (2003) A gépjárművek lízingbe adása során felmerülő kockázatok és a kockázatkezelési folyamatok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Cselei, Enikő (2003) Utólagos ellenőrzés a magyar vámigazgatásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csincsák, Rita (2003) Az SAP-n alapuló számviteli és információs rendszer egy multinacionális vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csiszérné Palkó, Rita (2003) A népesedéspolitikai döntések hatása a születésekre és a népességszerkezetre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csordás, Helga (2003) Ügyfél-, partnerminősítés és kockázatkezelés egy Bács-Kiskun megyei takarékszövetkezet gyakorlatában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csutáné Pataki, Gabriella (2003) A BNP Paribas Lease Group által kínált finanszírozási lehetőségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csányi, Gábor (2003) A kis- és középvállalkozások projektfinanszírozási lehetőségei - Különös tekintettel a pályázati forrásokra -. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Császár, Ildikó (2003) A nemzetközi számviteli rendszerek egységesülési folyamata, különös tekintettel az értékelés problémájára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Csúri, Richard (2003) Monetáris politika és ifláció Magyarországon és Lengyelországban a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Czékus, Balázs (2003) Részvények technikai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

D

Darabos, László (2003) Az adózás előtti eredménytől a fizetendő társasági adóig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dargó, Eszter (2003) Kis- és középvállalkozások növekedésének finanszírozási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Demeter, Gábor (2003) Mindörökké tagi kölcsön, avagy a kisvállalkozások finanszírozásának nehézségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dinnyés, Mónika (2003) Kisvállalkozások a XXI. század induló éveiben. -A fejlődést meghatározó belső folyamatok és külső környezeti tényezők elemző bemutatása-. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Dobos, Judit (2003) Az egészségügyi ellátások finanszírozása Magyarországon, kiemelten a háziorvosi ellátásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Dunai, Beáta (2003) A minőségbiztosítás szerepe az élelmiszeriparban - A beszállítói minősítési rendszer a Masterfoods Magyarország Gyártó Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

E

Ecsédi, Ágnes (2003) Felszámolási eljárás folyamata a NASS Csokoládégyár Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Elter, Magdolna (2003) Lakáshitelek bemutatása és összehasonlítása a banki szférában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Endrész, Imre Ferenc (2003) Unit linked típusú életbiztosítások Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Eperjesi, Tibor (2003) A hipermarketek helye és szerepe a kiskereskedelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Erdős, Balázs (2003) A kiállítás- és vásárszervezés folyamata és kommunikációs eszközei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Etédi, Gábor (2003) Az olasz vállalkozásfejlesztési tapasztalatok adaptálási lehetőségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

F

Farkas, Gábor (2003) Gazdálkodás és anyagi érdekeltségi rendszer egy egészségügyi intézményben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Henriett (2003) A működőtőke kivitel fő jellemzői és ösztönzése Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Krisztina (2003) Az Osztrák Raiffaisen Bankcsoport. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Farkas, Zsuzsa (2003) A bankmarketing eszközök alkalmazásának bemutatása a Citibank bank- és hitelkártyáin keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fazekas, Szilárd (2003) A lakáshitelezés alakulása Magyarországon, kiemelten az OTP Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fehér, Adrienn (2003) Adórevízió az egyéni vállalkozói körben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fekete, Veronika (2003) Phare-támogatás rendszerének bemutatása egy konkrét pályázaton keresztül. (Kis- és középvállalkozások finanszírozása). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Feleky, Gábor Attila (2003) A beszerzési társulások szerepe a hazai élelmiszer-kereskedelemben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ferenczi, Zsolt (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Flender, Anna (2003) A stabilizációs gazdaságpolitika megvalósulása Magyarországon a '90-es évek közepén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, Krisztina (2003) A nők jogainak védelme az Európai Unió munkaerőpiacán. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fodor, László (2003) Az önkormányzati ingatlanvagyon értékelése Ruzsa községben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Francia, Viktória (2003) Controlling rendszer a Fővárosi Vízművek RT-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Félegyházi-Török, Anett (2003) Elmaradott kistérségek fejlesztése: a Sárréti Ipari Park gazdaságfejlesztő szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Földváriné Horváth, Andrea (2003) Az ÉDÁSZ Szolgáltató Kft. gazdálkodásának komplex átvilágítása és minősítése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Attila (2003) A magyarországi lízingpiac egy kis- és középvállalkozás szemével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Fülöp, Nóra (2003) A vállalkozói hitelezés az OTP Bank Rt. gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Garay, Csanád (2003) A kincstár szerepe az államháztartás pénzügyi rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Giszinger, Krisztina (2003) A helyi önkormányzatok és az OTP Bank Rt. pénzügyi kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Glashütter, Andrea (2003) Vállalati stratégia bemutatása a 7P-n keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Godó, Gábor (2003) A termék életciklus és a vállalati stratégiák kapcsolata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gombos, Ágnes (2003) Az állami támogatások szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Grósz, Gábor (2003) A magyar agrárium szerepe, szereplőinek versenyképessége és finanszírozása az Európai Uniós csatlakozás előtt és után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyenes, Péter (2003) Az SAP tárgyi eszköz nyilvántartása és szállítói számla kezelése a Nokia Hungary Kft-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gyulai, Kata (2003) Az üzleti tervezés filozófiája és gyakorlati megvalósulása a Trendex Kft. bemutatásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Györgydeák, Dezső (2003) Közvetlen külföldi befektetések a visegrádi országokban a rendszerváltás óta. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gábriel, Miklós (2003) A bankszektor tulajdonosi szerkezetének változása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Gács, Zoltán (2003) A vállalaton belüli ösztönzőrendszer kialakítása, és a vállalat szervezeti struktúrájának korszerűsítése. Vállalati esetpélda. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gárdiánné Ludányi, Lilla (2003) Call center - a korszerű ügyfélkapcsolat bevezetése a DÉMÁSZ Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajagos, Rajmund (2003) Nyugdíjbiztosítási rendszerek Európában és Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Halasi, Róbert (2003) A Bács-Kiskun megyei Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság személyügyi tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Halász, Mátyás (2003) A magyar gyógyszergyártás átalakulása az elmúlt évtizedben a nemzetközi gazdasági események tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hargitai, Gábor (2003) A németországi ipari vállalkozások erősségei és gyengeségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hasznos, Zoltán (2003) Kontrolling, mint a hatékony vezetés eszköze a Schneider Electric csoportnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegedűs, Gábor (2003) A Jász-Nagykun-Szolnok megyei ipari parkok gazdaságfejlesztő tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Hegyes, Lajos László (2003) A kis- és középvállalkozások kereskedelmi banki finanszírozása a pontozásos kockázatminősítés alkalmazásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Anikó Ágnes (2003) Az adóvégrehajtás folyamata és eredményessége Bács-Kiskun megyében 2000-2002. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Anita (2003) Szeszesital értékesítés a gasztronómiában a Zwack Unikum Rt. Tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Edit Katalin (2003) Szolgáltatásintezív termék piaci bevezetése. IP telefónia Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Eszter (2003) Feketeország, fiktív számlázás, eltitkolt jövedelmek... Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Györgyi (2003) A Fed és az Eurórendszer működése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Péter (2003) Projektfinanszírozás, és pénzügyi mutatók projektfinanszírozásban betöltött szerepének bemutatása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Horváth, Tímea (2003) Az ISPA program pénzügyi lebonyolítása különös tekintettel a szegedi projektekre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Horváthné Szöllösy, Zsuzsanna (2003) Adósminősítés és hitelkockázat kezelés a Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezetnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huba, Márk (2003) A nonprofit szektor helye és szerepe a társadalomban. A dél-alföldi régió nonprofit szervezeteinek idősoros összehasonlító vizsgálata az 1994-es és a 2000. évben. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Huszka, Julianna (2003) A Délmagyarországi Áramszolgáltató Rt. Call Center - rendszerének bevezetésére vonatkozó beruházások gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Jakabné Fogarassy, dr. Anett (2003) Hitel- és bankkonszolidáció Magyarországon és Kelet-Közép Európában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Jakus, Tamás (2003) Kórházfinanszírozás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Janicz, Gergely (2003) Verseny a pénzügyi szektorban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Joó, Zsuzsanna (2003) A Budapesti Értéktőzsde fejlődése és működése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Henrietta (2003) A magyar inkubáció a nemzetközi tapasztalatok tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jász, Gábor (2003) A finanszírozás elvei és megvalósulása a magyar sportban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Jójárt, Tünde (2003) Lakáshitelezés az OTP Bank Rt. szabályozásán keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Karszáné Bányai, Klára (2003) A vállalati finanszírozás a banki gyakorlatban kiemelten a kis- és középvállalkozásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kaszai, Anita (2003) A vállalkozásfejlesztés egyik lehetséges módja: a Békécsabai Vállalkozó Centrum, mint inkubátorház. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresszegi, Nóra (2003) A kis- és középvállalkozások felkészítése az Európai Uniós piaci szereplésre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Keresztes, Attila (2003) Közös valuta az Európai Unióban, az euró magyarországi bevezetésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kerpán, Kinga (2003) Az idegenforgalmi vállalkozások pénzügyi helyzetének bemutatása a jelen gazdasági környezteben a West Kft. tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kincses, Előd (2003) A private banking helyzete Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Király, Balázs (2003) Bankközi elszámolási rendszerek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Adrienn (2003) Béren kívüli juttatások és nem anyagi ösztönzők Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Csitári, Piroska (2003) A magyar számviteli szabályozás közelítése a nemzetközi számviteli standardokhoz. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kis-Elek, Mónika (2003) A kis- és középvállalkozások adóterhei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kisjuhász, Attila (2003) Stratégia és minőségmenedzsment. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Annamária (2003) A dél-alföldi töltőállomás-kezelők toborzása, kiválasztása és egyéb kapcsolódó humán erőforrás vizsgálatok a Mol Rt. rendszerén keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Barbara (2003) A tőzsdei jelenlét szerepe a Mezőgép Rt. finanszírozásában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Krisztina (2003) Az euró bevezetése és annak hatása az Európai Unióban és Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Krisztina (2003) A Mátrametál Kft. minőség- és környezetpolitikája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Zita (2003) Egy építőipari kft. elemzése a mérleg és eredménykimutatás alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kiss, Zsuzsanna (2003) Az Alföldi-Hús Rt. az Eu csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Klein, Krisztián (2003) A finn információs klaszter jellemzői. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Mónika (2003) Lakáscélú finanszírozási lehetőségek kiemelten az Erste Banknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsorné Dén, Mariann (2003) Költségelszámolás a Matáv Rt-nél, különös tekintettel a tevékenységalapú költségelemzé módszerére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Komócsin, Zsófia Mária (2003) A lakástámogatás rendszere Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koncz, Péter (2003) A Hajdú-Bét Rt. tevékenységének elemzése, értékelése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kondor, Szilvia (2003) Megújuló villamosenergia-piac a bővülő Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kosztán, Ágnes (2003) Közös valuta az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Koszár, Anna Barbara (2003) Adókedvezmények a Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvényben 1991-2003 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kothencz, Andrea (2003) A Gazdasági és Monetáris Unió megvalósításának hatása a vállalati szférára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovalcsik, Réka (2003) Az egyéni vállalkozók adózásának sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2003) Nógrád megye versenyképességének elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2003) A magyar civil szervezetek EU-csatlakozással kapcsolatos problémái, különös tekintettel a környezetvédelemmel foglalkozó szervezetekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Andrea (2003) A magyar civil szervezetek EU-csatlakozással kapcsolatos problémái, különös tekintettel, a környezetvédelemmel foglalkozó szervezetekre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina Zita (2003) Az aprófalvas települések gázellátásának finanszírozása a Magyar Fejlesztési Bank Rt. szerepvállalásával. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Judit (2003) A pénzügyi szektor és az EU csatlakozás szabályozási feltételei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, József (2003) Az adóigazgatás feladatai az uniós csatlakozás küszöbén a CLO irodák tevékenységének tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Katalin (2003) A szervezeti kultúra empirikus visgálata egy dohányipari vállalatnál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Péter Dávid (2003) Gazdasági növekedés Magyarországon a kilencvenes években. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsuzsanna (2003) A KHT, mint szervezeti forma működési tapasztalatai a felsőoktatásban, kiemelten a hallgatói szolgáltatások területén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kraszkó, Anita (2003) Internetes banki szolgáltatások Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krasznai, László (2003) Euroland születése és aktuális kihívásai. A közös valuta bevezetésének néhány tanulsága. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krizsán, Krisztina (2003) A magyar állampapírok és állampapírpiacok. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Krémer, Csaba (2003) Hálózati kompeteciák - A bizalom, mint a hálózati kompetenciák egyik alkotóeleme. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kunfalvi, Gábor (2003) Az Új Bázeli Tőkeegyezmény szerepe. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli, Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kuroli, Zoltán (2003) A processzorpiac stratégiai elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmendi, Csanád (2003) Az állampapírok szerepe az államadósság kezelésében Magyarországon 1990-2002. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Körmöczi, Szabolcs (2003) A Befektetési Alapok helye és szerepe a magyar pénzügyi piacon: Az Erste Bank Hungary befektetési alapjain keresztül bemutatva. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Kőmíves, Ágnes (2003) Egy részvénytársaság kontrolling rendszere (Ursa Salgótarján Rt.). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

L

Lebbenszki, Oxána (2003) A magyar pénzrendszer 1000-1526 között. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Losoncz, Boglárka (2003) Defláció. Az új "szerepjáték". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Losonczi, Gabriella (2003) A nemzeti fejlesztési terv kis- és középvállatokat érintő intézkedéseinek hatása Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lovász, Edit (2003) Az állami elvonások változásának jellemzői és hatásai a rendszerváltástól napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Lukovics, Miklós (2003) Regionális gazdaságfejlesztés: eltérő fejlettségű megyék versenyképességének összehasonlító elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Láng, Melinda (2003) Cib Bank Rt. Marketing-tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lángné Lakos, Eszter (2003) A kockázati tőke elemzése, mint vállalatfinanszírozási forma és mint befektetési lehetőség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lévai , Tamás (2003) A lakáspolitika és a lakásfinanszírozás alakulása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Löki, Adrienn (2003) Banki kommunikáció az ezredfordulón. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

M

Magosi, Rita (2003) Egyedi Vállalati Arculat, arculatváltás a MOL Rt.-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Major, Gábor (2003) A HVB Hungary Rt. KKV finanszírozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Andrea (2003) A kereskedelmi bankok és a takarékszövetkezetek szerepe a kis- és középvállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Makra, Zsolt (2003) Az informális kockázati tőke szerepe a vállalkozásfejlesztésben és -finanszírozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Markót, Szilvia (2003) FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. Kialakulása, fejlődése és hitelezési tevékenysége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Matastik, Mihály (2003) A távközlési piac változása Telekommunikációs konvergencia. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Megyesi, István (2003) A közbeszerzés hatályosulása a Vám- és Pénzügyőrségnél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mezei, Gábor (2003) Az információs társadalom helyzete, kialakulásának nehézségei Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Miklós, Zoltán (2003) Az adai kötőipari klaszter vállalkozói szemmel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mizerák, Attila (2003) A Személyi Jövedelmadó adókedvezményei, változásai, különös tekintettel a családi adókedvezményre, és a befektetési adókedvezményre, és a befektetési adóhitelre. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Csaba (2003) Reklám az interneten. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, dr. Csaba (2003) A pénzmosás világa - a világ pénzmosása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, János Tamás (2003) A termékskála bővítés hatása és eredményessége egy húsipari vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Márió (2003) Helyi vámkezelés, és aktív bérmunka elszámolás folyamatának (számítógépes program) létrehozása egy multinacionális repülőgép-karbantartó vállalat esetében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Norbert (2003) Közös valuta az EU-ban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Molnár, Petronella (2003) Az ISO 9001:2000 Minőségirányítás Rendszer bevezetése a Matáv Csoporton és a rendszer követelményeinek gyakorlati megjelenése a Kintlévőség Menedzsment Irodán. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Monori, Henrik (2003) Valutáris együttműködés az európai integráció tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Morvai, Csaba (2003) Az Otthonteremtési Program szerepe a lakásfinanszírozási a banki gyakorlat tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsai, Györgyi (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása Európai Uniós forrásokból, a bankszektor részvételével és közvetítésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mácsár, Eszter (2003) A Gallicoop Pulykafeldolgozó Rt. környezetvédelmi EU-konformitása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Mádi, Annamária (2003) Nemzeti Standardok bevezetése és alkalmazása egy vállalat tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Mátyus, Anita (2003) A Világbank és a civil szervezetek viszonya - a gazdasági demokrácia új értelmezése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Máté, Domicián (2003) Elektronikus pénzügyi szolgáltatások az Erste Bank-nál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Móricz, Péter (2003) A controlling módszertani összefüggései és gyakorlati bemutatása egy hazai nagyvállalatnál (Audi Hungária Motor Kft.). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Adrienn (2003) Marketingszemlélet érvényesülése Székesfehérvár Megyei Jogú Város gazdaságának fejlesztésében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ildikó Beáta (2003) Vállalatok a fejlődés lépcsőfokán - a Szegedi Ruhagyár példáján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Ildikó Ágnes (2003) Piackutatás a bútoriparban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Melinda (2003) Külföldi működőtőke-vonzás Magyarországon az EU csatlakozás tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Renáta (2003) A finn kis- és középvállalkozások nemzetközivé válási folyamatának sajátosságai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Sára (2003) A magyarországi vállalati struktúra átalakulása a rendszerváltás óta: a Taurus Gumiipari Részvénytársaság esettanulmánya alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Nagy, Zsóka (2003) Elérhető kórházi hatékonyság - kiemelt figyelemmel a minőségre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Naszradiné Vas, Angéla (2003) "A lízing, mint különleges finanszírozási mód fejlődése Magyarországon". Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Neller, János (2003) Az MKB piaci helyzetének alakulása a bankrendszer refomjától napjainkig. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Novotny, Ádám (2003) Az új technológiák gazdaságtanának néhány aspektusa (Az információs és kommunikációs technológiák hatása a foglalkoztatásra és a munkaerőre). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Négyökrű, Krisztina (2003) Életbiztosítások fejlődéstörténete. Múlt, jelen, jövő. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Beáta (2003) A kockázatkezelés elméleti és gyakorlati kérdései -Adóminősítés és fedezetértékelés az Erste Bank Hungary Rt. lakossági üzletágában-. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Edina (2003) Az exportfinanszírozás és ösztönzés hazai gyakorlata és nemzetközi háttere - Különös tekintettel az állami szerepvállalásra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, dr. Réka (2003) Az egészségügyi szervezet új formájáról, a közhasznú társaságról. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Némethné Csíkvári, Noémi (2003) Az euró, mint fizetőeszköz és környezete. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

O

Oláh, István (2003) A Kyotoi Egyezmény gazdasági következményei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oláh, Tamás (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei a CIB Közép-euróapai Nemzetközi Bank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Oravecz, István (2003) Az Európai Unióhoz való csatlakozás egy határmenti kisváros szemszögéből. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Orosz, Ildikó (2003) A válságkommunikáció elméleti és gyakorlati kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

P

Papp, Károly Béla (2003) Az Erste Bank Hungary Rt. lakossági hitelezése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Zsófia (2003) Bankkártyát mindenkinek: A bankkártyák és díjaik napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Papp, Zsófia Márta (2003) Turisztikai imázskutatás Békés megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pekár, Ferenc (2003) Az Európai Unió pénzügyi piacainak helyzete, szabályozásának probémái és a lehetséges megoldások. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pigniczki, Sándor (2003) Az euro és ami mögötte van. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pingniczki, Beáta (2003) Vállalkozásfejlesztés Csongrád megyében és Veszprém megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Piroskáné Szögi, Dóra (2003) Az infláció alakulása hazánkban a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Polner, dr. Tibor (2003) Marketingkommunikáció a gyógyszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pozderka, Béla (2003) Egyéni vállalkozó jogi személyiségű társasággá történő átalakulásának stratégiája, kapcsolódó szervezési feladatok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Prjevara, Kornél (2003) A portfólió alapú hitelkockázat-kezelés alkalmazásai és szabályozása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pál, Erika (2003) Az adóvégrehajtás jelentősége és szükségessége az adóbevételek realizálásában Nógrád megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pálvölgyi, Kálmán (2003) Egy vállalkozás pénzügyi tevékenységének elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pászti, Sándor (2003) A termékdíj optimális felhasználása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Pók, Anna Virág (2003) A villamosenergia- piaci liberalizáció hatásai. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rajnai, Tamás (2003) A magyar sörgyárak átalakulása, a sörpiac vizsgálata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rekedtné Szalkai, Klára (2003) A private banking Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Reményi, Anikó (2003) Bankcontrolling rendszer folyamatszervezési szempontjai, különös tekintettel az informatikai háttérre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ribizsár, István (2003) A fenntartható fejlődés közgazdaságtani elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rigler, Vivien (2003) Az Európai Unió és hidrogéngazdaságának perspektívái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Robota, László (2003) Gazdasági növekedés Magyarországon a rendszerváltás után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rostás, István (2003) A globalizáció sodrában: az Európai Unió és az új gazdasági rend. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsos, Gábor (2003) Vállalatfinanszírozás folyamata és alakulása takarékszövetkezet működésén keresztül. Biztosítékok szerepe a hitelezésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rácz, Katalin (2003) A falusi turizmus értékmegőrzési és fejlesztési lehetőségei Csongrád megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Récsey, Enikő (2003) Gépjármű- finanszírozás gyakorlata Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Rózsa, Gabriella (2003) Németország helyzete az Euróapi Közösségben az újraegyesítést követően. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sas, Andrea Krisztina (2003) Controlling rendszerek kialakítása, működése - controlling rendszer a Békés Megyei Vízművek Vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Judit (2003) Jelzálogalapú lakásfinanszírozás Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Seres, Tamás (2003) A szervezeti kultúra vizsgálata. Organikus vállalati esettanulmány. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Simcsik, Erika (2003) A francia és a magyar társadalombiztosítási rendszer. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Gábor (2003) A kistérségek helyzete Magyarországon - A Bácsalmási Kistérség. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Tamás Attila (2003) A bankközi devizapiac. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Somosi, Sarolta (2003) A Vámunió - az európai integráció hatása a magyar vámredszerre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Ernő (2003) Monitoring tevékenység egy kereskedelmi bank gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Gergő (2003) Matáv Rt., a Magyaroszági távközlési piac vezető vállalatának elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, István (2003) Speciális feladatok egy nyomdaipari vállalat controlling rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Krisztián (2003) Tőzsde és pszichológia, avagy a közgazdasági elméletek kudarca? Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Norbert (2003) A lakásfinanszírozás elmélete és gyakorlati megvalósítása a Kereskedelmi és Hitelbankban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Nóra Linda (2003) Kis- és középvállalkozások finanszírozása. A mikorhitelezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szakáll, Katalin (2003) Bankháló, avagy nehézségek a hazai Internet Banking szolgáltatás kialakításában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szalontai, Anikó (2003) Liberalizáció az energiapiacon, és az erre való felkészülés a Démász Rt. tervezési rendszerében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegfű, Ivett (2003) Érzelmes marketing. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szegi, Gabriella (2003) Vezetői számvitel és kontrolling az Integrált Takarékszövetkezetnél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szemenyei, Rella (2003) Egy vállalkozás hitelkérelmének elbírálása, azaz hitelelőterjesztés készítése a banki kockázatok felmérésével. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szencz, Rita (2003) Infláció Magyarországon a rendszerváltás után. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szentágotai, Szabolcs (2003) A Budapesti értéktőzsde felemelkedése és hanyatlása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szerényi, Orsolya Klára (2003) Vállalati költségcsökkentés elektronikus beszerzési rendszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szigetvári, Erzsébet (2003) A munkaerőpiac általános tendenciái, kihívásai, problémái hazánkban és az Európai Unióban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szikszai, Krisztina (2003) Vállalkozásfejlesztés az OTP Bank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szilassi, Klára (2003) A bankkontrolling elmélete és gyakorlati alkalmazása a CIB Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szinai, Imre (2003) A dm Kft., üzleti stratégiájának és marketing tevékenységének kapcsolata, avagy marketing eszközök a gykorlatban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szokoli, Anikó (2003) A Dráva Tej Kft. marketing stratégiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szurma, Imre (2003) A Balaton Régió versenyképességének elemzése a piramismodell alapján. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Ádám (2003) A csoportos lakás-takarékszerződések szerepe a közműfinanszírozásban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Székely, Lajos (2003) Az állam szerepe a kis- és középvállalkozások versenyhátrányának mérsékelésében - A Spanyol út. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szénási, Katalin (2003) Német multinacionális cég telephelyválásztása Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szép, Adrienn (2003) A Budapesti Értéktőzsde szabályozása és fejlődésének lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szép, Tamás (2003) Az egészségügy finanszírozása. Magyar egészségügy a rendszerváltás után: az intézmények eladósodásának háttere. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szüle, Zsolt (2003) Egy vállalati kontrolling- és tervezési rendszer kialakítása és fejlesztése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Diána (2003) Forint alapú bankkártyák és a hozzájuk kapcsolódó banki szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szőke, Krisztina (2003) Elektronikus szolgáltatások a Kereskedelmi és Hitelbank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Ildikó (2003) A vállalati képzések kulturális megközelítése -esettanulmány-. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szűcs, Panka (2003) Szoftver eszközzel támogatott vállalati folyamatmodellezés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sági, Zsanett Katalin (2003) A gazdaság térbeli koncentrálódásának sikeres példái. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Gabriella (2003) Elégedettségkutatás és lojalitásvizsgálat a szolgáltatásoknál. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sándorné Cseh, Erika (2003) Az EURO MÖBEL LINE KFT átfogó gazdasági elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sánta, Enikő (2003) A légitársaságok közötti klírigelszámolás bemutatása a Malév példáján keresztül, fejlesztési lehetőségek. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sárközi, Béla (2003) A monetáris és a fiskális politika napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Símity, Zoltán (2003) Hitelezés az OTP Bank Rt. vállalati üzletágában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sípos-Szabó, Szilvia (2003) A Széchenyi terv Vállalkozáserősítő programjának hatása a helyi gazdaság fejlődésére. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sóti, Bernadett (2003) Az egészségügyi szolgáltatások finanszírozásának, valamint egy egészségpénztár tevékenységének bemutatás. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Sütő, Csaba (2003) Flottafinanszírozás, flottakezelés. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tafferner, Bálint (2003) Kecskemét és kistérsége idegenforgalmi marketing stratégiája. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Béla (2003) Gyógyszer-gazdaságtan és gyógyszerpiac. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Takács, Ildikó (2003) A Scala 5.1 projektmenedzsment moduljának bevezetése a DRV Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Terhes, Beatrix (2003) Infláció Magyarországon 1990-es években. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Teszkó, Szilvia (2003) A kereskedelmi márkák jelentősége napjainkban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Timár, Norbert (2003) A Magyar Államkincstár megalakulása, szerkezetének és feladatainak változása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Trefán, Attila (2003) A CIB Bank Rt. forrásoldalon kamattámogatott hitelezési tevékenysége. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóbiás, Dóra (2003) Termelőeszköz- vásárlás finanszírozása a mezőgazdaságban. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Csaba (2003) Korszerű beszerzési "fortélyok" bevezetése a Kunpetrol Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gergely Sándor (2003) A Budapesti Értékpapírtőzsde létrejötte és fejlődése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Gábor (2003) Lakossági hitelezés Magyarországon - különös tekintettel a lakáshitelre. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Tamás (2003) Kis- és középvállalkozások hitelezési gyakorlata a Konzumbank Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Viktória (2003) A Castle Island Tokaji Furmint és a Hárslevelű valamint az új Korona Birtok Aszú család bevezetése az angol és a hazai piacra. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Zsolt (2003) A helyi önkormányzatok gazdálkodása Baja város 2002. évi gazdálkodásának tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Tóthné Klárik, Judit (2003) Az önkormányzati intézményeik gazdálkodása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tőzsér, Judit (2003) A Flört joghurt piaci bevezetése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajda, Tibor (2003) Erőforrás-korlátos projekt ütemezési problémák megoldása metaheurisztikus eljárásokkal. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Krisztina (2003) A kockázati tőke szerepe a vállalkozások finanszírozásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Renáta (2003) Egészségügy és Magánbiztosítási Lehetőségek Magyarországon. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zoltán (2003) Nemzetközi árfolyamrendszerek, árfolyam-stabilitás kérdései. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vargáné Zsibrita, Anna (2003) Elektronikus termékértékesítés és szolgáltatások az OTP Bank Rt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varjú, Eszter (2003) Az autóipari beszállítói piac elemzése Magyarországon az Audi Hungária Motor Kft. példáján keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vasanda, Ivett (2003) Somogy megye munkaerőpiaci helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vass, Péter (2003) Az ország-kockázat meghatározása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veres, János (2003) Integrált vállalatirányítási rendszerek (SAP a Co-op Hungary Rt. Áruformgalmi folyamataiban). Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vereska, Mátyás (2003) A szélenergia a jelen és a jövő energiagazdálkodásában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Vig, Annamária (2003) Teljesítményértékelés a közigazgatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vágóné Hegedűs, Magdolna (2003) A gazdálkodók számviteli beszámolóinak értelmezése, hasznosítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Várhelyi, Zoltán (2003) Agrárkamarák az uniós csatlakozás küszöbén. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várkonyi, Ágnes (2003) A teljesítményértékelés elmélete és gyakorlata. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Várszegi, Bernadett (2003) A kis- és középvállalkozások finanszírozási lehetőségei. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsarkó, István (2003) Mérleg és eredménykimutatás elemzése. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsemberi, Adél (2003) A távmunka és hatásai a munka világára. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Anikó (2003) Kis- és középvállalkozások számára elérjető pénzügyi források Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsigmond, Anikó (2003) A kis és középvállalkozások helyzete az EU csatlakozás előtt Bács-Kiskun megyében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsoltész, Gábor (2003) A magyar egészségpénztárak kialakulásának, szerepének, jelentőségének, és a fejlődés irányainak bemutatása a Honvéd Egészségpénztáron keresztül. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zsótér, Brigitta Tünde (2003) Az EFQM modell bevezetése előtti helyzet összegzése a Mezőhegyesi Állami Ménesbirtok Rt-nél. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Záhonyi, Csaba (2003) Utilitáselmélet a biztosításmatematikában. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Zám, Balázs (2003) Regionális felkészülés az Európai Uniós csatlakozásra - A Közép-Magyarországi Régió. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ó

Óvári, Csilla (2003) Távközlés a liberalizáció után Az európai uniós és a magyarországi versenyhelyzet összehasonlítása. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

Ő

Őri, Katalin (2003) A Lighttech Lámpatechnológiai Kft. üveggyári beruházásának gazdaságossági vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 29. 08:19:42 CET.