Item where specialization "jogász-közgazdász" and date of item 2017

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: B | G | I | K | M | R | T | V | Z
Number of items: 11.

B

Bacsó, Dóra (2017) Szervezeti kultúra és leadership a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Felszámolási és Végrehajtási szevezeti egységénél a nemzetközi GLOBE kutatás alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bálint, Dániel (2017) A családi adókedvezmény a személyi jövedelemadó rendszerében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Bányai, Mariann (2017) A kisgyermekes anyák jelenléte a munkaerőpiacon, az atipikus, különösen a részmunkaidős foglalkoztatás, mint lehetőség. Other, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gombár, Tímea (2017) A munkanélküliség problémájának vizsgálata uniós valamint hazai (Jász-Nagykun-Szolnok megye) szinten, különös tekintettel a fiatalok elhelyezkedési lehetőségeire. Other, Szegedi Tudományegyetem.

I

Ivánfi, Dávid György (2017) A Kft. jogi problémájának számviteli megoldásai. Other, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kertész, Renáta Zsuzsanna (2017) Az Európai Unió fiatalok mobilitását támogató intézkedéseinek statisztikái különös tekintettel az Európai Önkéntes Szolgálatra. Other, Szegedi Tudományegyetem.

M

Mihalics, Vivien (2017) A magyar lakosság halfogyasztásának feltáró vizsgálata. Other, Szegedi Tudományegyetem.

R

Rényi, Miklós (2017) A digitális gazdaság adózási kihívásai az OECD BEPS kezdeményezése fényében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

T

Tóth, Bernadett (2017) Az önkormányzati rendszer átalakítása, és az önkormányzati adósságkonszolidáció hatásának vizsgálata Orosháza Város Önkormányzatánál a 2011 - 2015. években az önkormányzati beszámolók alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

V

Varga, Szilvia (2017) A pénzügyi számvitel és a vezetői számvitel kapcsolata, valamint a szervezetek belső ellenőrzésének (FEUVE) számviteli vonatkozásai és annak szerepe a gazdálkodás szervezésében, megvalósításában és ellenőrzésében. Other, Szegedi Tudományegyetem.

Z

Zsiga, Enikő (2017) A VASIVÍZ Zrt. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az eredmény alakulását befolyásoló tényezők vizsgálata több év beszámolói alapján. Other, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. március 28. 04:45:50 CET.