Item where specialization "gazdálkodási és menedzsment" and date of item 2014

Up a level
Export as [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: A | B | C | D | F | G | H | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | V | W
Number of items: 114.

A

Apostol, Noémi (2014) Márkaismertség és márkaimázs a magyar fogyasztók körében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

B

Bakos, Péter (2014) A japán vezetési felfogás ajátosságai. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bartucz, Petra (2014) Hitelintézeti beszámoló - A pénzügyi válság hatásainak megjelenése az OTP Bank beszámolójában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Berecz, Nándor (2014) Tudományos parkok kialakulása és fejlődése: fókuszban az Eli Science Park. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bisztrán-Bartha, Tünde (2014) Lakossági jelzáloghitelezés helyzete Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Anna (2014) Az ipari parkok kialakulása és fejlődése, különös tekintettel a szegedi agglomerációban működő parkokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bokor, Gábor (2014) Vezetői hatékonyság a Fino-Food Kft. sikeressége. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Boros-Gyevi, Gergely (2014) Személyes értékesítés a gyógyszeriparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bélteki, Csilla (2014) A nyugdíjrendszerek nemzetközi kihívásai az OECD-tagországok és Magyarország vonatkozásában. Vajon kellő körültekintéssel és felelősséggel gondolunk a nyugdíjas éveinkre? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bézi, Balázs (2014) Tudáskormányzás és a harmadik generációs egyetem. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Bíró, Andrea (2014) Rádiófrekvenciás azonosítás alkalmazása a könyvtári nyomon követési és azonosítási folyamatokban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

C

Csomós, Elíz Éva (2014) A munkahelyi kiválasztáshoz vezető út. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Csúcs, Tibor (2014) A magyar vállalati kötvények világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

D

Daniné Darázs, Marianna (2014) Az iparűzési adózás problémája a GDF SUEZ cégcsoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Derecskei, Tímea (2014) Gazdaságfejlesztés és versenyképesség Győrben és Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Duró, Marianna Gyöngyi (2014) A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlődése és növekedés Magyarországon a XXI. században. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Döbrönte, Katalin Andrea (2014) Szociális célú városrehabilitáció eredményessége a Csepel Ady lakótelep esettanulmánya alapján. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Döme, Krisztina (2014) Az online oktatás szerepe a felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

F

Fekete, László Rómeó (2014) A kis- és középvállalkozások finanszírozása Magyarországon a válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fenyvesi, Ágnes (2014) Az észlelt kompetanciafejlődés a tréning módszerrel történő oktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fiedler, Szandra (2014) Inkubációs lehetőségek Szegeden. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Fierpasz, Flóra (2014) Mentorálás a Multi-Level Marketing rendszerében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

G

Gajdos, Brigitta (2014) Női vállalkozók. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Galló, Márk Balázs (2014) A lean filozófia alkalmazási lehetőségei a startup cégek gyakorlatában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gasztány, Richárd (2014) Keresőoptimalizálás az üzleti életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gera, Gábor (2014) A helloszeged.hu programportál üzleti terve. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gulyás, Anett (2014) Helyi értékesítési rendszerek. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkovics, Tamás (2014) A kohéziós és regionális politika Magyarországon - Az operatív programok múltja, jelene és jövője. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Gyurkó, Erika (2014) A Gazdasági és Monetáris Unió helyzete a válság előtt és után. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

H

Hajdú, Péter György (2014) Innovatív kis- és középvállalkozások támogatásának eszközei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hajó, Adrienn (2014) A 2008-as gazdasági világválság hatásai Németország és Magyarország gazdaságára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Harangozó, Adrienn (2014) Az Európai Uniós projektek szerepe a kis- és középvállalkozások fejlesztésében, különös tekintettel Újkígyósra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Havasi, József Ervin (2014) A magyar egészségügy finanszírozásának diagnosztikája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Heim, Eszter (2014) Motiváció a szervezetekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herczeg, Csaba (2014) A japán menedzsment és magyarországi alkalmazásának néhány kérdése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Herke, Roland Péter (2014) Az innovácit támogató szervezeti kultúra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Huszár, Ivett (2014) A Humán erőforrás menedzsment történeti fejlődése, napjaink tendenciái. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Héder, Ildikó (2014) A devizaalapú lakáscélú hitelezés elterjedése és válsága, valamint a kormányzati intézkedések a devizaalapú hitellel rendező lakosság megsegítésére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Hídvéghyné Földi, Judit (2014) A hazai szegénység statisztikai vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

J

Janó, Róbert (2014) Az okostelefonok szerepe a gazdaságban, a marketingben és a hétköznapi életben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Juhász, Gergő (2014) A jövedelemkülönbségek csökkentésének lehetőségei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

K

Kelemen, Rita (2014) A szervezetek belső kommunikációjának és konfliktuskezelési módjainak vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kis, Lívia (2014) Costumer Relationship Management vállalati bevezetése - a lehetőségek elemzése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Klébesz, Ildikó (2014) Az önkormányzati intézmények finanszírozásának problémái. Bevételi források bemutatása konkrét intézményen keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kocsis, Sarolta (2014) Számviteli feladatok egy kisvállalatnál - különös figyelemmel a deviza- és készletelszámolásokra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kohajda-Kavai, Katarzyna Agata (2014) Fedezet alapú gazdálkodás és ösztönzési rendszer bevezetése az Energotest cégcsoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Mihály Ádám (2014) A PompAsia Kft termékpolitikája, termékfejlesztés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koleszár, Ágnes Éva (2014) A kereskedelmi márkák marketing-kommunikációja. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koppány, Enikő (2014) A Szeged és vonáskörzetében tevékenykedő biotechnológiai KKV-kra ható, nem pénzügyi vállalkozásfejlesztési eszközök bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Koszta-Blazsek, Norbert (2014) A reengineering hibás alkalmazása a Masonite Kft újraszervezése során. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Dóra Ramóna (2014) A lakástakarék-pénztárak fejlődése és jelentősége Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Edina (2014) A munkanélküliség gazdaságpszichológiai hatásai, különös tekintettel a közfoglalkoztatásra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Ilona (2014) Generációk a munkavilágában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovács, Zsófia Lilla (2014) Szervezeten belüli kommunikáció és konfliktusok. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kovácsné Husi, Szilvia (2014) A társadalombiztosítás egészségbiztosítási ellátásai és az önkéntes egészségpénztár. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kriván, Nóra (2014) Reklámattitűdök napjainkban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuncz, Ábel Mátyás (2014) A kiállítás, mint marketing eszköz szerepe jelentősége a vállalkozás és az állam számára. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kuruczleki, Éva (2014) Vállalati tréningek tovagyűrűző hatásait vizsgáló értékelési modellek elemzése és összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kálmán, Luca (2014) A beszállítói kapcsolatok elemzése a kapcsolódás szorossága és a beszerzés jellemzői alapján : esetleírás a Vendo Kft-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kásáné Szarvas, Mária (2014) Az "érzékeny" erőforrás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kónya, Viktor József (2014) Állandók és változók: üzleti modellek összehasonlító elemzése az interaktív szórakoztató iparban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Kósa, Csilla (2014) Raktározás a Sole-Mizo Zrt-nél. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

L

Laszli, István (2014) Mi történt a lekötött bankbetétekkel? - A jegybanki alapkamat hatása a lakossági megtakarítások szerkezetére. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lengyel, Bettina Anett (2014) A vezetés szerepe a takarékszövetkezetek világában. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Lipták, Attila (2014) Egészségturizmus és családi vállalkozás, mint lehetőség. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Ludányi, Flóra (2014) Zenekar, mint vállalkozás. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

M

Makai, Gergely (2014) Különböző generációk munkavállalási jellemzőinek összehasonlítása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Marsi, Gabriella (2014) Személyes márkázás: lehet-e online önreprezentációból offline siker? BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Militár, Ádám (2014) Az új generáció a munka világában. A generációk közti különbségek a munkaerőpiacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Méreiné Berki, Boglárka Klára (2014) Agrárátalakulás a rendszerváltás után két eltérő sorsú termelőszövetkezet példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

N

Nagy, Zoltán (2014) Az üzleti inkubáció helyi gazdaságfejlesztési hatásainak bemutatása a Békéscsabai Vállalkozói Centrum Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Németh, Szilvia (2014) Deviza alapú lakossági hitelezés megjelenése Magyarországon és a gazdasági világválság hatására bekövetkező problémáinak kezelése a Kormány és az OTP Bank Nyrt. eszközeivel. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

O

Opavszki, Lilla Szilvia (2014) Együttműködés megteremtésének projektje az Azték Színjátszó Csoportnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Orodán, Tünde (2014) A kombinált mikrohitel, mint vállalkozásfejlesztési eszköz megvalósulásának Békés városi példája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Oros, Réka Zsuzsanna (2014) Célba ér az üzenet? - A fogyasztók információbefogadó képességének bemutatása a Penny Market Kft. példáján keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

P

Patay, Balázs Csaba (2014) A magyarországi jelzáloglevél alapú és deviza alapú hitelezés a lakáshitelezés tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pálmai, Péter (2014) A Shared Service Centerek fluktuációjának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Pásztor, Dávid József (2014) Fiatal házasok első lakása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Péter-Szabó, Zsanett (2014) Az érintettek szerepe a helyi gazdaságfejlesztésben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

R

Repisky, Máté (2014) Vállalkozói személyiségjegyek és a vállalkozók megítélése három csoport szemszögéből. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rohácsné Csernus, Andrea Judit (2014) Az E-learning, mint oktatási forma a vállalati képzésekben. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Rozsnyai, Szilvia (2014) Motiváció: kiemelkedő teljesítmény, karrierépítő munkatársak, elégedett ügyfelek : korszerű ösztönző rendszer egy mai magyar vállalatnál. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

S

Sinkovicz, Attila (2014) ERP rendszerek bevezetése a magyar felsőoktatásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Somogyi, Réka Etelka (2014) Foglalkoztatáspolitika a Visegrádi országokban a rendszerváltástól napjainkig. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Csenge Ilona (2014) Közösségi könyvcserélés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Karina Erzsébet (2014) E-learning a vállalatok világában - K&H Bank Zrt. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Árpád (2014) A Lillte Blue Lamb puhatalpú babacipő bevezetése a hazai piacon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szabó, Éva (2014) Új termék bevezetése az Alfa-Gép Kft-nél. A fokhagymatermesztés gépeinek bevezetése a magyar piacra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szakács, Kornél (2014) Otthonteremtés Magyarországon a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. közreműködésével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szunyog, Máté (2014) Kis- és középvállalatok és a modern válság. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szécsi, Marcell Márton (2014) Rádiós reklámok hatása a fogyasztókra és hirdetőkre (Bemutatva a szegedi Rádió 88-on keresztül). BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Szórád, Enikő (2014) Rövid távú pénzügyi döntések. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sándor, Zsanett (2014) A tudatos fogyasztói magatartásformák bemutatása és vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Sáringer, Katalin (2014) Motiváció és vezetés. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

T

Takács, Zoltán (2014) A Tisza Volán Zrt. core-business-en túli tevékenységei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Takácsné Horváth, Mónika Zsuzsa (2014) Katasztrófakezelés japán módra. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tasi, Márton Tibor (2014) A mikrohitelezési gyakorlat Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tokovicsné Fehér, Anita (2014) A bankkártáyák világa. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tolnai, Zsolt (2014) A gazdasági válság hatása a hazai devizaalapú lakáshitelezésre, valamint az erre megoldást kínáló adósmentő intézkedések bemutatása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Torma, Róbert (2014) Az egészségügy, mint a XXI. század legnagyobb kihívása Magyarországon. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tószegi, Dániel (2014) Az aukciós piactér, mint napjaink megélhetési forrása. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Tóth, Nóra (2014) Ergonómia és az Ösztönzésmenedzsment. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Renáta Mária (2014) Egy vállalati beszámoló elemzése mutatószámok segítségével. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Török, Zoltán Attila (2014) A monetáris politika lehetőségei nulla kamatkorlát esetén. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Törökné Török, Judit (2014) Egy sikeres vállalkozás működtetésének feltételei. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

U

Utassy, Csaba (2014) Lakáspiac Magyarországon a rendszerváltástól napjainkig, különös tekintettel a gazdasági válság okaira és ingatlanpiacra gyakorolt hatásaira. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

V

Vajner, Gergő Lajos (2014) A XXI. századi bútorértékesítés hajnala. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Valkai, Tímea (2014) Személyészlelés a kiválasztásban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Varga, Zsuzsanna (2014) Márkaépítés a sporteseményeken keresztül. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Veszelovszki, Péter (2014) A hitelkockázat kezelése és értékelése a hazai háztartási szektorban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Videréna, Imre (2014) A Dél-Alföldi Régió innovációs képességének mérése. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Vojnár, Gábor József (2014) Az állam szerepe az innovációban : Izrael, Tajvan, Írország esete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

Váradi, Mihály Gábor (2014) A felnőttképzéssel kapcsolatos attitűdök, szokások, a piac jelenlegi helyzete. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

W

Wébel, Csilla (2014) Munkanélküliség és a Munkaügyi Központ tevékenysége a Makói Kistárség tükrében. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

This list was generated on 2024. április 25. 06:59:34 CEST.